Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
128
Favori
197.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

O yüzden hep yeni birileriyle tanışın konuşun kaynaşın... Kendinizi zorlamayın arkadaşlar, bir kız için hırpalanmayın... Bilinki dünyada sadece o kız yok... İllaki sana uygun başka kızlarda vardır... Çünkü kendinizi onun için harcarsanız, onun gözünde küçülürsünüz..

Kardeşim şu gözde kücülme olayını cooook ağır yasadım ben kızlar ne düsünüyo bu konuda açarmısın ? Aşık oldugum hatun dedim çabaladım çabalarken gözünde düştüm . Onlar için kendimizi harcarsak nasıl gözlerinde düşüyoruz.

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

quote:

O yüzden hep yeni birileriyle tanışın konuşun kaynaşın... Kendinizi zorlamayın arkadaşlar, bir kız için hırpalanmayın... Bilinki dünyada sadece o kız yok... İllaki sana uygun başka kızlarda vardır... Çünkü kendinizi onun için harcarsanız, onun gözünde küçülürsünüz..

Kardeşim şu gözde kücülme olayını cooook ağır yasadım ben kızlar ne düsünüyo bu konuda açarmısın ? Aşık oldugum hatun dedim çabaladım çabalarken gözünde düştüm . Onlar için kendimizi harcarsak nasıl gözlerinde düşüyoruz.

Danger şu an iş yerindeyim çok yazamıyacam ama olayı özetliyeyim hemen,yukardaki arkadaşında dediği gibi bi kız için kendini harcarsan,o otururken sen bişeyler için yırtınırsan o kızın gözünde saygınlığını yitirirsin sana açık konuşayım bi kız bana utku senin için ölüyorum dese o kıza soğurum yani ters orantı,herşey eşit ve dengeli olmalı kız bu durumlarda ne düşünür biliyormusun diyecekki bu çocuk benim için nasıl kendin harcıyor,demekki kendisine hiç saygısı yok kendisine saygısı yoksa banada olmaz ve bi çıkari varki o kadar çırpınıyor öyle düşünür.

Normalde baktığın zaman mesela kız için evinin önünde yattım ona pahalı şeyler aldım vs.. şeyler yapınca herkes sanarki kız ona gelecek ama işte durum öyle değil bazen öyle bi an gelecekki kızı tersleyecen işim var diyecen ha gidecekmi gitsin kardeş üzülecek o kadar şey varki bunlara üzülmeye fırsatın olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

quote:

Danger şu an iş yerindeyim çok yazamıyacam ama olayı özetliyeyim hemen,yukardaki arkadaşında dediği gibi bi kız için kendini harcarsan,o otururken sen bişeyler için yırtınırsan o kızın gözünde saygınlığını yitirirsin sana açık konuşayım bi kız bana utku senin için ölüyorum dese o kıza soğurum yani ters orantı,herşey eşit ve dengeli olmalı kız bu durumlarda ne düşünür biliyormusun diyecekki bu çocuk benim için nasıl kendin harcıyor,demekki kendisine hiç saygısı yok kendisine saygısı yoksa banada olmaz ve bi çıkari varki o kadar çırpınıyor öyle düşünür.

Normalde baktığın zaman mesela kız için evinin önünde yattım ona pahalı şeyler aldım vs.. şeyler yapınca herkes sanarki kız ona gelecek ama işte durum öyle değil bazen öyle bi an gelecekki kızı tersleyecen işim var diyecen ha gidecekmi gitsin kardeş üzülecek o kadar şey varki bunlara üzülmeye fırsatın olmaz

Valla abi diyeyi 27'Ymiş yaş . Öyle oldu benimde aşık oldum 2 yıl falan birlikte oldugum hatundu ayrıldık bende çabalıyım dedim bu kadar yaşanmışlıgı atmıyım kenarıya sonuçta kaybettim cok üzüldüm . Şuan deli gibi pişmanım üzülmeye değmezmiş hele bi kız için üzülmeye cidden değmez diye düşünüyorum artık . Bir dahakine böyle olmucak ama sağolasın fikirlerin için . Dediğin gibi ne kadar çabalarsan olmuyo hiç bi zaman daha cok sevmiceksin daha cok bağlanmıcaksın o senden üstün olursa sıçtığının kanıtıdır.

• Eylul gibi bizim kurda( uni hazirlik her kurda siniflar degisiyor ) bir kizin yanina bir kiz geliyor durmadan neyse biz birbirimizi fark ettik ve ben siniftaki arkadasa bu kizi sordum tesaduf o ki ayni gunde beni sormus . Hatta aramiz olurmu gibilerinden ben o siniftaki arkadasa durum hakkinda bilgi almak icin mesaj atmistimoda sana asik iste falan diye soylemistim neyse . Ama bu siniftaki kiz bana ayni zamanda cok yavas davranmami aksi taktirde kizin benden soguyabilecegini soylemisti ( kiz acele isleri sevmiyor ) neyse birgun bu ortak arkadasimizdan bana mesaj geldi iste kizi facebookta ekle diye bende ekledim facebookta muhabbete basladim . Iste 3 gun falan muhabbet ettik ( o zamanlar okullar tatildi , yani 1 gunluk falan+ hafta sonu ) neyse pazartesi gittim sacimi kestirdim ama yok boyle bir kesis tavugun bi tarafi oldu yani bizde kizla sali gunu ilk defa bulasacaktik bende mecburen iptal ettirmek zorunda kaldim . Kizda onla alakasi olacagana inanmadi bende mecbur carsamba gunu bulusalimdedim ve bulustuk. O gunun aksami arkadasimin dogum gunu vardi onuda cagirdim tanimadigim icin gelmem uygyn olmaz dedi bende gidip ozel olarak davet ettirttim arkadasa. Neyse beraber gittik o ben birde bir arkadasim , benim bi ara telefonum caldi ve ben yanlarindan ayrildim 1 2 dk o sira gereksiz arkadasim kiza iste cikacak misiniz ne dusunuyorsun onun hakkinda gibi sacma sapan sorular sormus ve kiz kalmis oyle , ben kizi yurduna biraktim ( balcovada yurdu biz alsancaktaydik ama ben mavisehirde oturuyordum. Dusunun artik oradan orya sonra eve gittim ) ben eve giderken ogrendim boyle bir durum oldugunu sonra arkadasla aramiz bozuldu , kizin davranislar bana karsi degisti neyse ertesi gun ogle yemegine cikalim dedik ve ciktik. Kiz bana senle birsey konuscam dedi. Bu sefer o soruyu soran arkadas tekrar geldi arkamizdan. Yemegi yedik hesaplari odedik o arkadasim hesabi hala oduyordu kiza sordum ne konuscaktin diye kizda ya galiba yanlis anlasildim vb gibi seyler soyledi ozur diledi bende pek onemsemedim ama mesajlasirken aksam tekrar ayni seyi mesaj atinca moralim bozuldu . Oyle olunca ben konusmayi az bisi kestim. 1 2 hafta sonra deprem vesilesi ile mesaj attim msnde falan devam ettik oyun oynadik ben yenince bana ps3 te meydan okudu( daha onceden konsutugumuz sinema sozumde vardi , sinemaya ne zamaan gideriz diye konusmada gecti aramizda ) tamam dedim pazartesi sinavimiz vardi sinavdan sonra oynariz diye anlastik o gun geldi ben mesaj atmadim( bunda kendime kiziyorum ) oda atmadi. Bende o gunun aksami mesaj attim iste gitmedik falan diye biraz sohbet ettik sonra sohbet tikandi cevap atmadi bende atmadim. Yine 1 2 hafta gecri mesaj attim naber falan diye cevap olarak iyi gibi boyle soguk seyler yazdi bende sorun mu var diye sordum olmadigini soyledi. Bende pek dusmedim uzerine sure gecti biraz selam yazdim cevap atmadi bende baska bir arkadasa mesaj attirdim sure gecince ona cevap yazdi. Bende aradim sonradan bulusalim yarin dedim tango dersim var dedi bende neyse o zaman diyip kapadim. Sonradan tekrar mesaj attim uzatmadan kestirip atti . Daha sonra benim samimi bir kiz arkadasim sen beceremiyorsu isi diyerek. Kendisi mesaj atti benim telefonumdan. Ve asiri samimi sekilde smileyler falan . Ama ayni seyi yapti yine 2 3 measj sonra tekrar cevap yok .ondan sonra ne mesaj attim . Sizce ne yapayim artik ? Ben gidip herseyi acik acik anlatmayi dusunuyorum burada yazmadigim bazi kucuk sansizliklar oldu onlari falan anlatmayi dusunuyorum ama mesaj atsam cevap atmaz arasam bulusmayi kabul etmeyebilir tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum

• Kiz konularinda tavsiyeye gerek duymuyorum ama iyi konu olmus...
    Xbox live ID: iodokumaci ------ PSN ID: iodokumaci
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

kimsenin tavsiye verdiği yokki birşey yazdık takan yok

Hocam cok basit kendine güveniceksin kıza onu melekmiş gibi hissettirme konuşkan ol konuşcak bişiylerin vardır . Komik anılarından bahset. Sorular sor onu tanımaya calıştıgını bilsin . Saçmalama kelimeleri şaşırma yani söylemeden önce azcık düşün öyle konuş . Etrafa bakınma kıza bak . İyi giyin bakımlı git . Herşeye gülme arada gülümse söylediklerine . Nazik ol ne biliyim bir yere mi girceksiniz önce ona girmesi için elini uzat bilirsin işte . Selam mı vericeksin erkek eli sıkıyomuş gibi yapma onun elini öpücekmiş gibi tut bükerek yani . Ben bunları söyliyebilirim kendine güven ona süpermiş hissi yaşatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Kiz konularinda tavsiyeye gerek duymuyorum ama iyi konu olmus...

Nicine bayılıyorum ya inan süper cidden

quote:

Tesekkur ederim ustad

quote:

Hocam cok basit kendine güveniceksin kıza onu melekmiş gibi hissettirme konuşkan ol konuşcak bişiylerin vardır . Komik anılarından bahset. Sorular sor onu tanımaya calıştıgını bilsin . Saçmalama kelimeleri şaşırma yani söylemeden önce azcık düşün öyle konuş . Etrafa bakınma kıza bak . İyi giyin bakımlı git . Herşeye gülme arada gülümse söylediklerine . Nazik ol ne biliyim bir yere mi girceksiniz önce ona girmesi için elini uzat bilirsin işte . Selam mı vericeksin erkek eli sıkıyomuş gibi yapma onun elini öpücekmiş gibi tut bükerek yani . Ben bunları söyliyebilirim kendine güven ona süpermiş hissi yaşatma.

arkadaş doğru demiş bende bir şey diyeyim.Aynısı benim başıma da geldi çünkü,komik anılardan bahsedebilirsin,ama bahsederken beden dilini çok iyi kullan o anı tekrar yaşat yani orda.
    Ör:Bir lokantaya gitmiştik kankam,ben,kankamın dershaneden arkadaşı.Normalde çok sus pus biriyimdir soru sor sadece cevaplarım bir şey katamam ama kankamın da verdiği güvenle bir konuşmaya başladım durdurana aşk olsun,anıyı anlatıyorum ellerimle şekiller yapıyorum kendimi kontrollü ölçüde ileri geri kaydırıyorum ve kıza bakıyorum kızın gözünde görüyorum yani olayı şekillendirmiş bütün dikkati bende.Sonra anlatırken baktım kız sıkıyor kendini yani kahkaha atıcak sıkıyor kendini bende tam ellerim havada durdum kıza gülümsedim kız başladı gülmeye bende gülümsedim.Ya ben seni çok sevdim ya devam et dedi.O kızla bir şeyler olabilirdi ama ne yazık ki istanbuldan ankaraya kankamı ziyaret etmiştim orda kalıyor olsaydım çok iyi olabilirdi.
    Not:ne yazdım beya

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim ustad

BENDE teşekkür ettim sende bişeyler yaz yaf kız mızla ilgili bak genç kardeşlerimiz var,tcrübelerine göre bişeyler anlat mesela keç kez reddedildin nedne reddedildin ve reddedilince neler yaptın senden duygusal açıklamalar bekliyoruz

• quote:

quote:

hocam şu konuyu biraz açabilirmisiniz anlamadımda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim ustad

BENDE teşekkür ettim sende bişeyler yaz yaf kız mızla ilgili bak genç kardeşlerimiz var,tcrübelerine göre bişeyler anlat mesela keç kez reddedildin nedne reddedildin ve reddedilince neler yaptın senden duygusal açıklamalar bekliyoruz

Rica ederim.
    Inanmassin belki ama , 17 yasinsayim ama hicbir kizla cikmadim bugune kadar buyuzden tavsiyeye ihtiyac duymadigimi yazdim zaten benimle ilgilenen kizlar oldu ama uzaklastim onlardan Asik olacagim kizi aradim ama bulamadim. Arkadaslarima gore oldukca yakisikli sayilirim eskiden utangactim biraz bu 2011'de acildim kizlarla muhabbetim felan iyi bakalim gunler ne getirecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

@TIGERSHARK

Aman diyim çok sakat iş yapıyorsun.3 vs 1 dalmışlardı bana

o tarz muhabbetleri yapacak yaşları çoktan geçtim ayrıca kimseyi zorla davet etmiyorum :) işin aslı bu işin olmuyacağınıda biliyorum ama bakalım sadece bir günlük muhabbet olacak benimkisi

quote:

quote:

hocam şu konuyu biraz açabilirmisiniz anlamadımda

Hocam eskiyi düşün bayanın eli öpülür ya bildiğin babanne eli gibi öpmücen düz değil yani bükücen elini kızın öyle selam vericen . Ben öyle yapıyorum ki muhabbetide geçti 2 tane hatun 3 erkeğiz kızlar demişti . Öp demiyorum tabi :)

Dizzy inan okumadım biraz güzel yazsan kısa yazsan ayırsan falan okunur cevaplanır inan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 11 Nisan 2011; 14:27:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim ustad

Rica ederim.
    Inanmassin belki ama , 17 yasinsayim ama hicbir kizla cikmadim bugune kadar buyuzden tavsiyeye ihtiyac duymadigimi yazdim zaten benimle ilgilenen kizlar oldu ama uzaklastim onlardan Asik olacagim kizi aradim ama bulamadim. Arkadaslarima gore oldukca yakisikli sayilirim eskiden utangactim biraz bu 2011'de acildim kizlarla muhabbetim felan iyi bakalim gunler ne getirecek...

Hadi ya ben 23 24 diye düşündüm böyle şeylere ihtiyacım yok derken kızlarla aran baya iyi sandım ama gençsin ya daha çok şey olur valla tip önemlidir ona lafım yok ama kesinlikle akıl ve dil çok önemli kime sorarsan sor konuşma önemli der bu kadar insan boşa bunu demiyor benim tipsiz ama çok konuşkan arkadaşlarım var valla çevreleri dolu kız hatta bi arkadaşım kömüre benziyor ya gece görünmüyor yani okadarki zenci

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim ustad

Rica ederim.

Hadi ya ben 23 24 diye düşündüm böyle şeylere ihtiyacım yok derken kızlarla aran baya iyi sandım ama gençsin ya daha çok şey olur valla tip önemlidir ona lafım yok ama kesinlikle akıl ve dil çok önemli kime sorarsan sor konuşma önemli der bu kadar insan boşa bunu demiyor benim tipsiz ama çok konuşkan arkadaşlarım var valla çevreleri dolu kız hatta bi arkadaşım kömüre benziyor ya gece görünmüyor yani okadarki zenci

Kesinlikle agzin laf yapacak ozellikle yoksa kiz miz zor herkez icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Hergün kız konuları açılıyor, ve hepsi birbirine benzeyen konular.Hep aynı sorunlar.Şimdi bu söylediklerime dikkat edin millet;

En önemli madde: Bir kızdan; kimseye güvenemiyorum, kimse beni anlamıyo, bütün erkekler aynı , hepiniz aynısınız , bana çok acı çektirdiler senle bir ilişkiye başlamaya çekiniyorum , babamdan bile tiksiniyorum çünkü oda erkek , bende uykusuzluk hastalığı var uyuyamıyorum off gibi cümleler duyduğunuz anda kaçın ondan.Çünkü motor.

En önemli madde 2:Kızın size eski sevgililerinden bahsetmesine izin vermeyin.Gerekirse tersleyin eski sevgilisinden yakınmasın yeterki.Yoksa kanka olarak görür sizi.

1-Hiç tanımadığınız bir kıza gidip seni seviyorum demeyi düşünmeyin læ.Olcağı varsada olmaz.Kızla ortak arkadaşlarınız olmalı.Aynı ortama girip muhabbet etmelisiniz.En az 2 hafta konuşmanız lazımki kız sizi tanısın.Sonra duruma göre açılırsın / duygularını belli edersin vs.

2-Kız sizinle ilgilenmiyor mu ? Trip mi atıyor ? Peşinden koşturma.Onu nasıl kazanırım diye düşünme,dötünü kaldırma kızın.Hadi kendini düşünmüyorsun bizi düşün.Kendilerini paris hilton sandıkları için bizde tavlayamıyoruz

3-Sizi aldattıysa,terk ettiyse unutun artık.Başka kızlara sarın unutuyorsunuz.Tecrübeyle sabittir.

4-Kız sizinle sürekli konuşmak istiyorsa,herkese sizden bahsediyorsa birşeyler vardır demektir

5-Bir kelime etmediğiniz kıza aşık olamazsınız,bu kadar şıpsevdi olmayın.O sadece hoşlanmadır, 1 hafta sonra geçer

6-Konuşacak konu mu bulamıyorsun ? İnanınki eskiden bende öyleydim.Kendimi hor görürdüm.Arkadaşlarım ayda 98789789 harcardı kıza nasıl yapıyor lan diye kıskanırdım.Arkadaşlar bu tamamen kıza bağlı.Kızında sizinle konuşmak için can atması lazım.Zaten sen yazmasan bile o yazar eğer istiyosa.Kıza göre değişir ama mantıklı olmayan herşeyi konuşabilirsin.Okuldan sinemadan müzikten bişeyden gir.Bugün naptığını anlat.Eğer asosyalsen arkadaşlarının anılarını kendi anınmış gibi anlat.İşe yarıyor

7- 20 yaşını geçmemiş bir kız ile ciddi ilişki düşünmeyin.

8-Sevgilisi olan bi kıza yavşamayın.Oyuncağı olursunuz.

9-Tipinizin,boyunuzun hiçbir önemi yok.Önemli olan tanınan biri olmanız.Okuduğunuz okulda X denilince " Aaa X'mii çok komik/tatlı biri yaa " deniliyorsa %90 lık kız popülasyonunu tavlarsınız.Bunun içinde birileriyle çıkın adınız duyulsun.Bir müzik aleti çalıyorsanız okul grubu kurun,kendinizi gösterin sıranın en arkasında oturmayın tenefüslerde.Çıkın gezin.

10-20 yaş altındaki kızın eline pepsi+doritos ver parka geç.Sabaha kadar konuş.Sinemaya git,kafeye git.Günlük max.60 tl çıkar elinden en kral buluşma için.Ama zengin bir kızla takılcam diyosan yaşıda büyükse eğer o üstteki saydıklarımı pek yapamazsın.Kalite takılman lazım.

Reyizlerden tavsiyeler;

quote:

@Darkchild

Kıza kendini değersiz,yetersiz hissetirilmeli en başta.. o zaman kızın gözünde büyüyosun... Bazı msjlarına geç cvp verip ,bazı msjlarına cvp vermiceksin falan.. kız diğer erkeklerde görmediği şeyleri sende görüp.. diğer erkeklerin yaptığı bunaltıcı davranışları sende göremicek falan.. işe yarıyo kesinlikle....

quote:

@Einstein

Eğer bir kız eski sevgilisi/sevgilileriyle ilgili bir şeyler söylüyorsa kesinlikle uzak durun.

İlişkide ilk ay kesinlikle kız söylemeden "Seni seviyorum." demeyin. Sonra kız da yalan söylemek zorunda kalıyor.

Size bakan birine "Ne bakıyorsun?" demeyin.

Bir kıza bağlanmayın. Ayrıldıktan sonra ben onu hala seviyorum ayaklarına yatıp gözüm başka kızları görmüyor demeyin. Gayet de görüyor ama sadece alışık olmadığınızdan değişik geliyor.

quote:

Neyse benim bu konuya katabileceğim ciddi düşünenler için herzaman ilişkiye dengeli başlayın hiç bir zaman köpek olmayın .Türk kızı 'HIM'ın ne kadar değerli oldugunu biliyo her zaman için senden iyisi varsa ona gidicektir sonrada mutlu edemedin aşk yetmiyo falan diyecektir ve ayrıca kızın kankalarıyla dost olmazsanız mıçtınız onlar sizi sevmiyosa boşuna ciddi düşünmeyin.

Bir arkadaş sevgili olayına girmeden işi pişirmek istiyorum demiş onun için şunu söyliyebilirim . O kızın kankasıyla konuşabilirsin yada kıza ben eskisi gibi değilim aşık olmayı beklemicem artık . Rahat kafa yormayan eglenebileceğim kızlarla cıkıyorum falan diyebilirsin. Cinsellik konusunda kasıcak kızlar beni artık cok sıkıyo diyebilirsin. Eğer kız + sıysa sana söyler zaten tabii burda iş sende bitiyo senin güzel yönlerin yoksa hiç bi kız sana olmaz . Ben cok yakışıklı olmasamda takıldıgım kişiler sayesinde 2 3 kişi düşürdüm mesela.

Kızların psikolojisini daha iyi anlamanız için size bir sohbet kaydını göstereceğim

BEN:hoşuna gidiyo değilmi seni süründürmesi
    BEN:çevrende 1000 abaza var
    BEN:hepsi sana sarkıyo,ama o senden kaçıyo dimi
    BEN:bunu kabullenemiyosun
    BEN:lütfen doğruyu söyle ?
    KIZ : of evet
    KIZ: ve o bana geri gelse
    KIZ:her istediğini yapıcak kadar salağım yani
    KIZ:ben X'i zamanında çok üzdüm varya
    KIZ:ama şimdi kedi gibi olucak durumdayım

erkeklerin en eski taktiğidir dostum bunu bilmeyen baya azdır sanırım

• benim sorunum şu aynı binada başka bölümde hoşlandığım bi kız var bununla nasıl tanışacağım? ortak arkadaş,arkadaşlarını tanıma vs durumları yok bi yol gösterin
    direk masasına gitip oturulur mu otursam nasıl başlarım geliştiririm vs.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.