|
|
"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
öpüşme konusuna değineyim bi kızla tanışmıştım 19 yaşında ve ilk buluşmada deli gibi öpüştük ve 3gün sonra ayrıldık kızlar bazı şeyleri çok merak ederler bana penis girdiği zaman neler hissedecem acaba merak ediyorum diye soran bi kız bile vardı o sevme manasına gelmez bi kızın sizi sevdiğini o anki masumiyetten yada seni kıskanmasından ilgilenmesinden anlarsın öpüşme anlık hormonal bişeydir ve bu olay emin olun kızların daha çok hoşuna gidiyor.
konuya değineyim hemen bence en iyisni yapmışsın bi insana 1 şans verilir bunu hiç unutma o kadar sevdiğini söylüyorsun istemiyor ama ne hikmetse aradan zaman geçince sana geri dönüyor bunun nedenleri;
bi an düşündüm acaba kızı kullanıp atsammı diye çünkü eminim kötü şeyler yaşadı kendisini bana kakalıyor yoksa neden dönsün ama sonra Utku sana yakışmaz boş ver dedim kızı tersledimm telide kapattım.Kızların sadece 1 şansı vardır bazı şeylerin geri dönüşü olmaz,ağırlığını koy kardeşim oyuncak değilsin sen