Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Sırf bana baksınlar diye kızlara bakıyorum,onlara bana bakmıyorlar sonra ama kızlara bakarken ciddi duruyorum.Nasıl bakmalıyım kızlara?

soru 2:otobusle guzel kızlar oluyor,yalnız başına inip gidiyorlar,bir kızı nasıl tavlarım?

Hocam o baktğın kızları tanıyorsan face'ten ekle ve konuş. Onların o anki dalgınlıkları..düşündükleri vardır. Seni göremiyorlardır bile. Onun için en önemli yöntem face'ten ekleyip konuşmak. Ayrıca ciddi durmak iyidir. Ciddi durmaya devam et . Kızların çoğu ciddi erkekleri sever.
  • quote:

Sırf bana baksınlar diye kızlara bakıyorum,onlara bana bakmıyorlar sonra ama kızlara bakarken ciddi duruyorum.Nasıl bakmalıyım kızlara?

soru 2:otobusle guzel kızlar oluyor,yalnız başına inip gidiyorlar,bir kızı nasıl tavlarım?

hic bisi yapamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3
    Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş..

Bende ; Seviyorsan dön ona. Uzatma boşuna. Adamın sinirlerini bozma!

O da şöyle dedi. OHA ama. ne sacmalıosun sen ya ! yeter artık gelme üstüme !

Hiçbir şey dememeyi susmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

konuşmaya devam et ama soğuk birşekilde

Hocam iplememeyi düşünüyorum. En yararlısı o olacak gibi.
  • Süper konu
  • güzel konu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş..

konuşmaya devam et ama soğuk birşekilde

Hocam iplememeyi düşünüyorum. En yararlısı o olacak gibi.

basit oynamis olacaksın ama umarım başarılı olursun

• quote:

9898456465 yıl boyunca birbirinize bakarsınız.Otobüste bakışarak kız tavlanılmaz.

quote:

Bu hareketin yanlış olmuş.Kıskandığını belli etmeseydin şunu diyecekti " Oha eski sevgilimi ekledim halen birşey demedi.Demekki onun için değersizim :\ Offff ben paris hiltonum bana bunu yapamaz !/*8).system error..." İyice hırçınlaşır ve sana dahada yakınlaşırdı.Ama sen attığı yeme düştün.Büyük ihtimal o çocuk kapar onu.Neyse yapmazsın bir dahaki ilişkinde bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

quote:

9898456465 yıl boyunca birbirinize bakarsınız.Otobüste bakışarak kız tavlanılmaz.

quote:

Bu hareketin yanlış olmuş.Kıskandığını belli etmeseydin şunu diyecekti " Oha eski sevgilimi ekledim halen birşey demedi.Demekki onun için değersizim :\ Offff ben paris hiltonum bana bunu yapamaz !/*8).system error..." İyice hırçınlaşır ve sana dahada yakınlaşırdı.Ama sen attığı yeme düştün.Büyük ihtimal o çocuk kapar onu.Neyse yapmazsın bir dahaki ilişkinde bunu

Yapma hocam ya :D Neyse bizde gelecek maçlara bakarız :D

• Selam donjuan ailesi nasıl gidiyor bakiyim,eve atan,pastaneye atan arkadaşlar el kaldırsın bakiyim dışarda biraz takılayım dedim bugün hava 8 dereceydi ve kapalı berbattı havalar ısınsın biraz ortalığıu kolaçan edeyim
  • iyidir hocam işte kızlarla uğraşıp duruyoruz
  • quote:

Eğer asosyalsen arkadaşlarının anılarını kendi anınmış gibi anlat.

Yok bunu bence yapmayın arkadaşlar daha önce yapardım ilerde herşey karışıyo yalancının mumu yatsıya kadar dememiş boşuna atalarımız iş ciddiye binince hem rezil olursunuz hemde yalancı damgası yersiniz.Sadece yarım saatlik kızın gözünde süper gözükürsünüz o kadar sonra ilişkiniz bitebilir.
  • Ooo baba kuralı unutmuşsun dostum

Sevdiğin kızla çok güzel konuşuyorsun, iyi de takılıyorsun. Bunların hepsi OK ama her zamanki gibi bir şeyi başarmak mahvetmekten daha zordur ve bir kızın karşısında bitiş sadece tek cümleye bakar. O da "benimle çıkar mısın ?" dır. Asla böyle bir yöntem kullanmayın ve mümkünse kızın SİZİ seviyorum demesini bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

quote:

Eğer asosyalsen arkadaşlarının anılarını kendi anınmış gibi anlat.

Yok bunu bence yapmayın arkadaşlar daha önce yapardım ilerde herşey karışıyo yalancının mumu yatsıya kadar dememiş boşuna atalarımız iş ciddiye binince hem rezil olursunuz hemde yalancı damgası yersiniz.Sadece yarım saatlik kızın gözünde süper gözükürsünüz o kadar sonra ilişkiniz bitebilir.

O kızı tanıyan bi arkadaşının anısını anlatırsan tabikide poka sarar

@DamonSalvatore

Oha nasıl unuturum off.Ekledim.

@Utkuhan

Hoşgeldin reyizz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 11 Nisan 2011; 21:51:27 >

• Hoşbulduk black ops ne haber yaf bi konu daha var açılan ona bişeyler yazdım bizim sitede iki kız var ulan resmen ayaklarını yıkayacaklar onların,inanılmaz bi insan hiç görmediği tanımadığı birini neden savunur anlamam,türk kızları diye bi konu açılmıştı orda bişeyler yazdım
  • tek sorun kıza açılamamak.bi belli ettim kız beni gördüğü yerde gözlerini kacırıyo...ne yapalıyım :=)
  • @bugrAhn

Yaş kaç ? Nasıl belli ettin ? Ne cevap verdi ?

@Utkuhan

İyiyim abi senden naber ? Bi uğradım orayada.Ne insanlar var ya.Sanki verecek kızları savunduğu için pff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hoşbulduk black ops ne haber yaf bi konu daha var açılan ona bişeyler yazdım bizim sitede iki kız var ulan resmen ayaklarını yıkayacaklar onların,inanılmaz bi insan hiç görmediği tanımadığı birini neden savunur anlamam,türk kızları diye bi konu açılmıştı orda bişeyler yazdım

Hehehe o konuyu ben açtım :D
  • yaş 17 aslında cevap vermedi ama bi şekilde belli ettim.ayrıca sınıfındaki arkadaşıda benden hoşlanıyo.ters tepebilir diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrAhn

yaş 17 aslında cevap vermedi ama bi şekilde belli ettim.ayrıca sınıfındaki arkadaşıda benden hoşlanıyo.ters tepebilir diye düşünüyorum...

Cevap vermediyse uzatmaya gerek yok bence.Hemen trip moduna girmelisin.İlgilendiğini belli etme.O kankasına yavşayabilirsin ama dozu çok iyi ayarlaman lazım.Asıl kız sırf kankasına seni kaptırmamak için bile sana tekrar yavşar.Bir taşla iki kuş vurursun.Ama dediğim gibi çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.