Şimdi Ara

Kız Meselesi Ciddi (Birden Kanka Demesi) -Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
36.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç haftadır konuştuğum bir kız var. Aramız oldukça iyi. Aynı yere gidiyoruz ikimiz de. Her çıkışta minibüse bırakırım arada sarılırarak ayrılırız falan. Çoğu zaman beraber ders çalışırız vs. Dışardan görenler direkt sevgili sanardı. Hatta bu hafta açılmayı düşünüyordum. Derken bugün akşam telefonda konuşurken birden kanka kelimesini kullandı. Telefonu kapatırken de arkadaşlığın için sağol falan dedi. Bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Birden böyle konuştu. Sizce ne demeye çalışıyor? Kanka kelimesinden açıkçası baya işkillendim. Öylesine mi söylemiştir yoksa bir şeyler mi demek istiyor? Daha önce karşılaşmadım böyle bir durumla. Sizce ne yapayım? Şeytan diyor yarın git konuş direkt ne olacaksa olsun.

Düzenleme : Konuştum ve sınav senesi böyle bir şeyden korktuğunu, şu an böyle bir şey düşünmediğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyildizi345 -- 30 Aralık 2017; 8:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim, o kızın sende gönlü yok. Öncelikle bunu bil. “Senden hamle beklemiş, gelmeyince pes etmiş kanka demiş” laflarına aldanma.

Senin ondan hoşlandığını anlamış ve sen ona açılmadan o senden önce davranıp önünü kesmiş. Olay bundan ibaret.

Ha şimdi ne yapmalısın? Bence sohbetini direkt kesme. Kademeli olarak samimiyetini azalt. Çağırdığında bahane bul, ararsa açma, mesaj atarsa geç dön vs. Bunları yaparsan en sonunda soracak ne oldu neden değiştin diye... Senle alakası yok kanka yanlış anlama, hayatımda biri var dersin.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Meselesi Ciddi: "Birden Kanka Demesi"

İlk buluşmanın ardından erkeklerin en çok kafasını karıştıran sorulardan biri, karşılarındaki kızın "kanka" demesidir. Bu durum, karşılıklı bir hoşlantı olup olmadığını anlama konusunda ciddi bir kafa karışıklığı yaratabilir. İşte bu konuyu derinlemesine inceleyelim:

"Kanka" Diyen Kızın Niyeti Nedir?

Bir kızın "kanka" demesinin ardındaki olası nedenler şunlardır:

• Seni sadece bir arkadaş olarak görüyor.
    • Seni flört malzemesi olarak görmüyor.
    • Arkadaşça bir ilişkiyle ilgileniyor.
    • Seni "friend zone"a sokmaya çalışıyor.

Erkekler "Kanka" Kelimesinden Neden Rahatsız Olur?

Erkekler genellikle "kanka" kelimesini romantik ilgiyi dışlayan bir sinyal olarak algılar. Bunun nedenleri şunlardır:

• "Kanka", yakın bir arkadaşlık ilişkisini ifade eder.
    • Romantik bir ilişki için kullanılan bir terim değildir.
    • Erkekler, bir kadının "kanka" demesinin kendilerini reddettiği anlamına geldiğinden endişe duyabilirler.

"Kanka" Diyen Kıza Nasıl Tepki Verilmeli?

Bir kızın "kanka" demesine tepki vermek için şu ipuçlarını izleyebilirsin:

• Sakin ve profesyonel kal.
    • Kızın niyetlerini açıkça sor.
    • Arkadaşlığını değerli olduğunu belirt.
    • Romantik bir ilişki arıyorsan, bunu nazikçe ifade et.
    • Kızın kararına saygı duy.

Sonuç

Bir kızın "kanka" demesi, karşılıklı bir hoşlantı olup olmadığı konusunda kafa karışıklığı yaratabilir. Bununla birlikte, erkekler bu duruma aşırı tepki vermemeli ve kızın niyetlerini açıkça sormalıdır. Kız, sadece bir arkadaşlık istiyorsa, bunu anlayışla karşılamak ve dostane bir ilişkiyi sürdürmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sizi arkadaş olarak görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrube olarak gor kizla ilişkini direk kes, ha ben kizla artik sevgili olmak istemiyorum duygularima hakim olurum kenarda bi kiz arkadas olsun onun kiz arkadaslariyla işi pişiririm dersen arkadas olarak takil

“Kurusata da vermiyecek!” Anla hafız.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 23 Aralık 2017; 7:16:53 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Umut var hala diyorsun yani. Dediğin gibi olsa keşke. Çünkü aslında niyetimi en başından beri belli ediyordum. Daha önce de böyle bir şeyler yapabilirdi. Biz de az çok anlıyoruz ki ona göre adım atıyoruz zaten. Dediğim gibi birden bu akşam pat diye değişti sanki.

sirf bu olayi yasamamak icin birinden hoslandim mi direk soyluyorum. bosa kurek cekmis olmayayim diye. sevgili olmayacaksak arkadasta olmayalim yeterince arkadasim var diyorum kendi kendime. eger hic hoslanmasam oyle tanismis olsak arkadas olurdum ama boylesi gereksiz. bunu tecrube olarak hanene yaz bir dahakine direk belli et yada acil. hoslanirsanda sevgili olmayacagin kizlada ugrasma. ben olsam simdi iliskimi keserdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 23 Aralık 2017; 8:12:27 >

amaclarini insancil bir sekilde belirtmedigin icin kiz seni "zararsiz" gormus kanka demeye baslamis.

tavsiyem sal baska kiz bul, 1-2 haftadir konusuyoruz demissin kac yasinda adamsin bilmiyorum ama ders calisiyoruz dedigine gore en fazla unidesindir belki master.
    sal baskasini bul kardesim kiz mi yok memlekette
  • Haklısınız hocam. En doğrusu kesmek de şimdi haftaya sözleşmiştik mesela ders çalışmak için. Ne yapayım işim çıktı falan deyip bi daha da yüz vermeyeyim mi? Veya hayır alacağımı bilerek gidip konuşayım mı? En azından o da uğraşmaz artık bilir neden kestiğimi. Ondan sonra da muhatap olmam zaten pek.

Hocam liseyi bitirdim. Sınava tekrar hazırlanıyorum. Aslında bu sene hiç aklıma yoktu böyle şeyler ama birden çıktı karşıma öyle olsa da olur olmasa da kafasındaydım ben de. Zamanla muhabbet ilerleyince kafama koydum ben de öyle. Sonra bunlar oldu işte.

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

Haklısınız hocam. En doğrusu kesmek de şimdi haftaya sözleşmiştik mesela ders çalışmak için. Ne yapayım işim çıktı falan deyip bi daha da yüz vermeyeyim mi? Veya hayır alacağımı bilerek gidip konuşayım mı? En azından o da uğraşmaz artık bilir neden kestiğimi. Ondan sonra da muhatap olmam zaten pek.

hocam icimde kalmasin kesin acilmam lazim diyorsan o gun bulus ders calismak icin dersi calisin cokta yakin davranma. en son al bunu senle bir sey konusucam diye. deki senden cok hoslanmistim o yuzden yakin davrandim (burada sevgini anlat) sonra kizin cevap vermesini beklemeden ama biz arkadas kalicaksak gerek yok iliskimizi burada keselim uzatmanin manasi yok de.

hem guclu hem kararli gozukeceksin. hoslandigin kizla arkadas olman anca seni surundurur. oda benden hoslaniyor diye dusunup seni bi sure sonra kullanir. eger kizda senden hoslaniyor ama cok bekledin diye kanka dediyse kiz direk acilir cunku seni kaybetmek istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

Hocam liseyi bitirdim. Sınava tekrar hazırlanıyorum. Aslında bu sene hiç aklıma yoktu böyle şeyler ama birden çıktı karşıma öyle olsa da olur olmasa da kafasındaydım ben de. Zamanla muhabbet ilerleyince kafama koydum ben de öyle. Sonra bunlar oldu işte.

o kafada olmak onemli bence. ben biriyle cikacaksam onun beni kazanmasi gerekir gibi bakmisimdir hep; konusu acilirsa da "onerilere acigim" gibi acik uclu bir cevaptan sasmam. tabi olsa harika olur ama olmazsa da olsun diye ugrasmam yani kim olursa olsun.

muhabbetin ilerlemesinden cok hoslanmamistir belki, o noktada da tavsiyem senin de kizi siniftaki ahmet mehmet gibi gormen. tabi hani bos muhabbet dondurmek olarak diyorum kari kiz konusma
    sen de kiza kanka de, eger ortada en ufak bisey varsa bile bu kizi sinirlendirecektir bozacaktir, ondan sonra yurursen is hallolur.
    ha sallamaz senle futbol konusur "gel de bi fifada koyam sana" der o zaman yapacak bisey yok.

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, o kızın sende gönlü yok. Öncelikle bunu bil. “Senden hamle beklemiş, gelmeyince pes etmiş kanka demiş” laflarına aldanma.

Senin ondan hoşlandığını anlamış ve sen ona açılmadan o senden önce davranıp önünü kesmiş. Olay bundan ibaret.

Ha şimdi ne yapmalısın? Bence sohbetini direkt kesme. Kademeli olarak samimiyetini azalt. Çağırdığında bahane bul, ararsa açma, mesaj atarsa geç dön vs. Bunları yaparsan en sonunda soracak ne oldu neden değiştin diye... Senle alakası yok kanka yanlış anlama, hayatımda biri var dersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.