Şimdi Ara

Kız Meselesi Ciddi (Birden Kanka Demesi) -Güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
36.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız isteseydi açılman için sana baskı yapardı. İltifat falan ederdi, anlardın zamanı geldiğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: miroglu6

quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Bence ortada gecikme falan yok kız isteseydi şimdi de isterdi dün isteyen kız bugün kanka ayağı yapmaz.

Kanka diyen kıza da teklif edilmez arkadaşlığını da kaybedersin.

Şu saatten sonra yapacağın şey ona birden soğuk davranmak. Kanka kelimesinden sonra. Neyin var derse bir şeyim yok dersin zorla gülersin. Ki pişman olsun dediğine( bir ihtimal) , sonra da belki bu pişmanlık büyür ve senden hoşlanmaya seni arzulamaya dönüşür ama burada önemli olan nokta onu iplememen veya çok az iplemen.

Kıza kız gibi trip atmak. İşe yaraması mümkün değil. Olsa bile bu süreç baya uzun olur. Ki bu durumda kız bunu farkeder ve saf arkadaşımıza aşık olduğunu itiraf ettirir. Bu saaatten sonra bizim saf çocuğun elinde hiçbir koz kalmaz. Artık kızın oyunu başlar.

Hocam bence erkek kartlarını ve rolünü iyi oynarsa başarıya ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Kardeşim, o kızın sende gönlü yok. Öncelikle bunu bil. “Senden hamle beklemiş, gelmeyince pes etmiş kanka demiş” laflarına aldanma.

Senin ondan hoşlandığını anlamış ve sen ona açılmadan o senden önce davranıp önünü kesmiş. Olay bundan ibaret.

Ha şimdi ne yapmalısın? Bence sohbetini direkt kesme. Kademeli olarak samimiyetini azalt. Çağırdığında bahane bul, ararsa açma, mesaj atarsa geç dön vs. Bunları yaparsan en sonunda soracak ne oldu neden değiştin diye... Senle alakası yok kanka yanlış anlama, hayatımda biri var dersin.

Bu tecrubeyi kaç senede edindin kardesim supersin

Eğer aranızda bir şeyler olma ihtimali varsa o ihtimalde şuandan itibaren kızdan iletişimi bir anda kesmenden geçiyor.

Böyle yaparsan kızın bilinç altından tut egolarına, iliklerine kadar; acaba neden böyle yaptı benden soğudu mu onun gözünden ben değersiz miyimki benimle iletişimi kesti gibi onlarca soru kızın zihnini kurcalayacaktır.

Dolayısıyla kız kendini değersiz hissedecek ve otomatikman senin değerin artacak. Ama dikkat!! Senin değerinin artması özünde olan birşey değil aksine edilgen bir durum yani kızın değersizleşmesine bağlı olarak artıyor.

Peki bu ne demek? Bu durum geçici / kısa süreli bir durum demek.

O yüzden maksimum 1 hafta kızla iletişime geçme ve bu 1 haftalık süreçte o mesaj atarsa sorduğu sorulara cevap ver muhabbeti uzatmaya çalışma.

1 haftadan sonra ufak ufak kızla muhabbeti arttır. Gerisi senin kızı etkilemenden geçiyor. Bununda en etkili yolu; kızı çaktırmadan kendine bağlayabilmen. Buda biraz yetenek işi..

Ayrıca fotolarınızı atarsan tip olarak uyumlu olup olmadığınızı samimiyetle cevaplayabilirim.

• İzaha Lüzum Yok kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam mantıklı geldi. Bir hafta falan konuşmam. Olacağı varsa o zaten kendi gelir bir şekilde. Hiçbir şey olmazsa da boşveririm gider.

• Bunun benzeri bir durum başıma geldi. Kız bana işte yaklaşmam için atak yaptı. Ben biraz odun gibi davrandım(kafamı şey ediyim çok efendiyim ailemden dolayı). Hoşlandığımı belirten gelecek planları yaptım salak gibi. Saçma sapan hikayeler anlattı öpmem için falan. Sonra baktı benden atak yok bana zavallı muamelesi yaptı. Beni kariyer olarak çok başarılı bulduğunu ve ilişkimizi imkansız gibi gördüğünü belli etti. (Ben Amerikada yaşıyorum ve kız da 1 yıllığına Amerikaya gelmiş. Kalmasının imkansızlığından bahsediyor.)

Kendisini şey edemeyeceğime kanaat getirince bana kanka lafını yapıştırdı. Yani siktir git senle işim olmaz dedi.

Ben tepki koydum aramadım iplemedim. Bir kere o çağırdı buluştuk. Eve gel rakı balık yaparız falan dedi. Öyle sırnaşık davrandı. Ben iplemedim çok gene senden geçti gibisinden. Rakı balık olur dedim. Ben de artık plan falan yok hayatımı anlık yaşayacağım dedim. Ama bir kere yumruk tokuşturdu benle ne demekse ben çok sallamadım ama kanka muamelesi çekti sanırım. Gidersem de atak yapacağım kaçarı yok.

Kız yollu bir kız anlaşılan ve pasif erkeği zaman kaybı olarak görüyor. Öyle sevgili ayağına da yatmak istemiyor direk sevişmek istiyor.

Bir de şöyle bir laf var kanka ayağı göt ayağı.

• Aga bee hocam itüden bulmuşsunuzdur

Orijinalden alıntı: Elward

Aga bee hocam itüden bulmuşsunuzdur

Yok bee nerede :D 1 seneyi geçkin eve de tıkılıp kaldık zaten :D

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.