Şimdi Ara

Kız Konusu (Tam hikaye ve sorularım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aradan 6 ay geçmesine ramen hala anlayamadığım noktalar var yardım edebilrseniz sevinirim.Yazı biraz uzun olacak.En özet hali bu.
    Bu sene Lise 3'e geçtim.Olay geçen sene Lise 2'deyken vuku buldu.Kız da Lise 1'e gidiyordu.2.Dönemin başlarında bu kız gözüme takıldı.Aynı katta olduğumuzdan koridorda bol bol rastlıyordum kıza ama konuşmuyordum.Kimseye de kızdan bahsetmedim ve kızın adını falan sormadım.Çünkü bizim arkadaşlar çok boşboğazdır.Hemen sağa sola yetişir duyulur diye söylemedim.Önce kızın sınıfını öğrendim ama adını hala bilmiyordum.Sonra Facebook'tan bütün 9.sınıfları eklemeye başladım ama kızı bulamıyordum.Nerdeyse 50 kişi ekledim ama o hala yoktu.Onun sınıfına giden eski bir arkadaşım vardı.Adını ona sormak zorunda kaldım.Seviyon falan değil mi dedi.Küfredip bağırdım çocuğa.Tamam pardon dedi.Neyse kızı ekledim.Ama hala beklemedeydim.Abaza gibi atlamak istemedim hemen.Babam asker benim.Şu an D.Bakır'da görev yapıyor.Şansıma kızın babası da müfettişmiş.Tayinleri çıkmış.Kız Milliyetçi de olunca fırsat bu fırsat.Bu olay şansımı arttırır dedim.Çünkü okulun %95'i karşıt görüşü savunuyor.Kız bir şey paylaşmıştı.Direk tarihteki başarılarımızı anlatan bir yorum yaptım altına.Nitekim ki yorum işe yaradı.Kız 2-3 gün sonra nereli olduğumu,D.Bakırlıya benzemediğimi söyledi.İlk adım ondan gelmişti.O an çok mutlu olmuştum.Sonra kızla biraz dertleştik.Kız kimse beni sevmiyor benden hoşlanmıyorlar dedi.Bunu duyunca ayrı bir rahatlamıştım.Bu konuşmalar böyle 1 hafta devam etti.Sonunda arkadaşlarıma söylemeye karar verdim çünkü kız hakkında daha fazla bilgi alamıyordum.Bir gün yemekhanede otururken bu çocuklar sana bakıyor lan falan diye söylemeye başladılar.İlk başta hastırın gidin dedim ama kafamı kaldırınca 1-2 saniye göz göze geldik.İlk 1'e 1 konuşmamız basketbol maçında oldu.Kız matematik hocasını çekiştirmişti ve hocaların voleybol maçı vardı.Maçı izlemeye gittim arkadaşımla.Kızı ardadım ilk başta.Bulduktan sonra 4 sıra falan önüne oturdum.Arkadaşıma sen arkaya çık beni çağır,ben de yanına geleyim dedim.Hem böylece kız onun için geldiğimi anlamasın istedim.Sonra yanına çıktıktan sonra kız saati sordu.Ben de söyledim.Sonra şu hocaya şöyle şöyle demiştin falan dedim.1-2 dk konuştuktan sonra kız ben gidiyorum dedi ve gitti. (Kız sohbet esnasında sohbeti tıkayıcı yanıtlar veriyor.Ben de apışıp kalıyorum öyle) Sonra kızın en yakın arkadaşlarını araştırdım. 2 tane erkek vardı.Bunlar Facebook üzerinden kıza o.pu demişlerdi.SS aldım.Sakladım.Aradan 1 ay falan geçmişti.Ama konuşmalarımız hala Facebook üzerinden gerçekleşiyordu.Kıza öyle durduk yere Selam demek falan doğru gelmiyordu. (Belki de en büyük hatam buydu) Mayıs ayının 20'sine geldiğimizde artık kızla bu konulara giriş yapmam gerektiğini düşünüyordum.Daha önce hiç biriyle çıkmamıştım o yüzden bu konular hakkında bir bilgim yoktu.Durumuma "Daha önce biriyle çıkmadım nasıl bir şey" diye yazdım.Yorumlar gelmeye devam ederken kız mesaj attı.Ben kız oltaya geldi derken kendi oltama kendim takıldığımı 5 dakika sonra anlayacaktım.Kız hiç olmadı mı diye sordu.Hayır diye cevap verdim.Platonik biri var ama beni seviyor mu bilmiyorum dedim.Kız başka ilde mi dedi, bizim okulda dedim. (Hata : 1 ) Kız nasıl bir şey olduğunu anlatmaya başladı.Sonra benim sevdiğim de aynı senin gibi o da selam vermiyor falan dedim. (En büyük hata....O gece 3 saat uyumuştum.Çok halsizdim.) Kız ne ima etmeye çalışıyorsun daha fazla salağa yatmayacam dedi.Ben de senden hoşlanıyorum demek zorunda kaldım. Kız "Hımm :)" diye cevap verdi.Burda umutlanmıştım.Ama sonra kız "şu andan itibaren bunu söylemedn sayıyorum sana mesafe fln koyck da değilim aynı şeklde sen de öyle yapıcaksın. ama üzgünm bunun için uygun bi zaman değil. bence arkadaş kalmamız seni çok dha mutlu eder." dedi. (Mesaj kızın yazdığı mesajdır.) Sonra tamam dedim.İyi akşamlar dileyip çıktım.Sonraki 2-3 gün anladığım kadarıyla ben bunu söylediğim gün kız biriyle çıkmaya başlamış.Zamanlamanın bu kadar berbat olabileceğini tahmin edemezdim.Ertesi gün kütüphanedeyken kız gelip tarih ile ilgili bir şey sordu.(Çıktığı çocukla 45 dk yan yana oturup konuştular kütüphanenin arkasında) Ondan sonraki gün de gelip okumam için bir kitap verdi.Ama kitap verdiği gün beni Facebook'tan sildi.Sildikten sonraki gün çıktığı çocuk XX sen misin diye sordu.Evet diye cevap verdim. Ondan 2 hafta sonra kız çocukla ayrıldı büyük ihtimalle.Çünkü kütüphaneye gelmiyordu artık çocuk.Kitap okurken kız gelip kağıdın var mı diye sordu. (Çok saçma bir soruydu.Anlamadığım noktalardan biri bu) Hayır diye cevap verdim.Ve akşamına kız beni Facebook'ta eklemişti.Lise 3'e geçtim.Ama konuşmuyoruz kızla.Facebook'u da kapatınca iyice gitti. (Son olarak sadece sınıf arkadaşlarımı eklediğim bir hesap açtım.Arkadaşlarımın birinde kardeşlerinde ekliyim.Bu çocuk gidip kızı eklemiş.Çocuk şu an Ankara'da kalıyor.Tayinleri çıktı.Korktuğum şeylerden biri kızın beni kardeşlerinde gördükten sonra "Acaba bu çocuk beni sildi mi" diye düşünmesi ve en ufak bir umut varsa bile yok etmesiydi.)

Şimdi sorularıma geliyorum....

Kıza senden hoşlanıyorum dedikten sonra gönderdiği mesaj :

"şu andan itibaren bunu söylemedn sayıyorum sana mesafe fln koyck da değilim aynı şeklde sen de öyle yapıcaksın. ama üzgünm bunun için uygun bi zaman değil. bence arkadaş kalmamız seni çok dha mutlu eder."

Bunu söyledikten sonraki gün kız bana tarih ile ilgili bir soru sordu....

1)Kız benle ne için konuştu ? (Sana yol verdim al bunla yetin diye mi ? - Mesajda söylediği ve arkadaşlığının bitmediğini gösterdiği için mi ? -Acıdığı için mi ? -Yoksa başka birşey için mi ?)
    2)Kız sana mesafe koymayacam sen de koymayacaksın demiş.Bu aramızı bozma.İlerde çıkabilirim anlamına gelebilir mi ?
    3)Uygun zaman değil derken ne demek istedi ?
    4)Erkek arkadaşı neden gelip XX sen misin diye sordu ?
    5)Kız bana okumam için neden kitap verdi ?
    6)Elimde sadece kitap varken neden kağıdım olup olmadığını sordu ?
    7)Sildikten sonra neden geri ekledi ?

Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.Tamamiyle gerçektir arkadaşlar.Hala kızı gördüğümde içim bir değişik oluyor.

• İstediğimz sorudan başlayabilirmiyiz?Bide her soru kaç puan?

• kusura bakma ama kız dengesiz gibi davranıyor.sen de başlarda çok üstüne gelmişin,öyle overload oldu,sapıttı falan...

bu arada soruları bize sorma,ona sor.biz sadece yardım ederiz.aşk öğretmeni değiliz!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 24 Eylül 2011; 0:42:14 >
  • Seni ne zaman ekledi? erkek arkadasindan ayrildiktan sonra mi? kiz senden umut bekliyor olabilir sen onun kafasini karistir bi sicak davran bi trip at eger ugrasirsa o kiz sana gelir ama kestirip atarsa ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CompanyMaster7

quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

kusura bakma ama kız dengesiz gibi davranıyor.sen de başlarda çok üstüne gelmişin,öyle overload oldu,sapıttı falan...

bu arada soruları bize sorma,ona sor.biz sadece yardım ederiz.aşk öğretmeni değiliz!..

Hocam kızın üstüne hiç gitmedim ki.Yolda önüme çıksa selam bile vermiyor veremiyordum.Dengesiz derken ne demek istedin açıklarsan sevinirim.

@popigozlugu : Evet istediğin sorudan başlayabilirsin

Soruları sormamın amacı ne ima ettiklerini anlamak... Örneğin kız beni niye başta silip sonra ekledi....

dengesiz derken;
    sen ona hoşlandığını söyleyince hmm deyip ardından sana mesafe koymayacam,sende koyma,sadece arkadaş olarak kalalım diyor ve sonra seni facebook adresinden siliyor.bu 1...

sonra da erkek arkadaş buluyor,seni sorguluyor...çocuk senin sevdiğini nereden biliyor...çünkü sevgilisine garanti şikayet tarzında konuşmuştur.olay bu nokta ya kadar gelmiştir. bu 2...

aradan bikaç hafta geçiyor ve ayrılıyor sonra hemen senin yanına gelip kağıt istiyor...neden gelmiş olabilir?neden sana önceden kitap veriyor?ya sana gizliden mesaj veriyor, ya da seni deniyor...bu da 3...

şim di de seni eklemek istiyor galiba...eğer çok seviyorsan konuş bence...eğer yine aynı davranışları yapıyorsa,yanında 2 seçenek kalıyor: ya ağzının payını verecen, ya da kaçacan...

bu arada sana verdiği kitap neydi?

• Çok kafanı takacağın şeyler değil bunlar..Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışırsan yakında aklını kaybedersin demedi deme

Seni silmesi normal çünkü öylesine bile olsa çıktığı biri varmış o anda ve sende gidip kıza teklif etmişsin daha doğrusu açılmışsın..Senin daha ileri gidip sakız gibi yapışmandan veya ne bileyim olmadık zamanda face'te onu zor durumda bırakacak birşey yazmandan çekinmiş olabilir..Şahsen bende takıldığım hatunları asla aynı çatı altında toplamam yani tüm yumurtalar aynı sepete konmaz Çocukla ayrılınca da tekrar eklemiş seni çünkü engel ortadan kalkmış..Fakat anlattıklarından yola çıkarak kafamda kızı canlandırdım da pek sağlam pabuç gibi gelmedi..Tabi yaşamadan bilinmez

Bu arada bu tarz uzun yazılar yazarken paragraflara ayır bence bu şekilde hem sıkar hemde anlaşılması zor olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Seni ne zaman ekledi? erkek arkadasindan ayrildiktan sonra mi? kiz senden umut bekliyor olabilir sen onun kafasini karistir bi sicak davran bi trip at eger ugrasirsa o kiz sana gelir ama kestirip atarsa ugrasma

Super soyledin be bende bu taktigi denicem
  • Arkadaşım ben tek bir cümleye takıldım ve yazının sonuna gelmeden kafamda yargı oluştu.. "Kız kimse beni sevmiyor benden hoşlanmıyorlar dedi." bana totomu kaldırcak biri lazım demiş resmen ve sonrada "zamanlama kötü arkadaş kalalım vs" seninle çıkmıyıcam ama etrafımda beni pohpohlıycak birileri lazım biyerlere kaybolma demek istemiş. Seni cepte tutmuş vakti gelincede cebinden çıkartmaya çalışmış ama sen bilerek veya bilmeyerek kendini çok iyi kurtarmışsın o kızdan. Bana sorarsan kesinlikle o kızdan uzak durman gerek..

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Çok kafanı takacağın şeyler değil bunlar..Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışırsan yakında aklını kaybedersin demedi deme

Seni silmesi normal çünkü öylesine bile olsa çıktığı biri varmış o anda ve sende gidip kıza teklif etmişsin daha doğrusu açılmışsın..Senin daha ileri gidip sakız gibi yapışmandan veya ne bileyim olmadık zamanda face'te onu zor durumda bırakacak birşey yazmandan çekinmiş olabilir..Şahsen bende takıldığım hatunları asla aynı çatı altında toplamam yani tüm yumurtalar aynı sepete konmaz Çocukla ayrılınca da tekrar eklemiş seni çünkü engel ortadan kalkmış..Fakat anlattıklarından yola çıkarak kafamda kızı canlandırdım da pek sağlam pabuç gibi gelmedi..Tabi yaşamadan bilinmez

Bu arada bu tarz uzun yazılar yazarken paragraflara ayır bence bu şekilde hem sıkar hemde anlaşılması zor olur

Hocam haklısın.Bir ara gerçekten paranoya seviyesine ulaşmıştı.Kafayı yemiştim.Daha kısası olmadığından böyle yazdım.En kısa ve öz buydu.

Acaba onu kaybeder miyim vs. diye endişe etme..Eğer hala aklın ondaysa ve unutamayacaksan uygun bir zamanda "merhaba" ile başla ve konuş onunla..Ne konuştuğun farketmez havadan sudan da olsa konuş ama özel sorular sorma "o çocuk kimdi..beni neden sildin sonra tekrar ekledin" gibi sorular başlarda yersiz olur..Sadece sıradan konularda sohbet et aradaki mesafeyi ortadan kaldır yavaş yavaş..Ailenle kendinle ilgili şeyleri o sorsa bile hemen sıralayıp anlatmaya başlama,hep gıdım gıdım anlat biraz gizemin olsun onun gözünde (kadınlar buna bayılır) Eğer kızın da sende gözü varsa bu süreçte hemen dili çözülür o özel konulara zaten kendiliğinden girer veya en azından sana konuşmak istediğini belli eder,işte o zaman eteğindeki taşı dökersin..Yok baktın hala dengesiz abuk subuk davranıyor o zaman yoluna devam edersin kafan rahatlar..

Benden yaşça büyük (4-5 yaş) ve afet bir hatun birgün sohbet ederken cümle içinde alakasızca "hafta sonu ne yapıyorsun" demişti de o an lafı nereye getirmek istediğini algılayamamıştım,zaten evli olduğundan ondan bir beklentim de yoktu ama sonradan jeton düştü bende..Sonra selamı keser gibi oldu mesafe koydu bana çok net hissediyordum ama biliyorum ki gidip "ne oldu sorun ne" desem bi tarafları kalkacak iyice uğraştıracak beni o yüzden bende istifimi bozmadım..Bu ara yine asılıp duruyor,bir şans daha yakalarsam asla affetmem

Kısa yaz demek istememiştim sadece uzun yazdığın zaman paragraflara bölersen okuması daha kolay olur demek istedim..Herneyse

• quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

kusura bakma ama kız dengesiz gibi davranıyor.sen de başlarda çok üstüne gelmişin,öyle overload oldu,sapıttı falan...

+1 :D
  • kizda 2 den fazla kisilik var selamini ver sen yinede ama fazla muhattap olma derim.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • Paragraflara bölersen okurum. Bu ne ya bunu okuyan var mı ?

1)Kız benle ne için konuştu ? (Sana yol verdim al bunla yetin diye mi ? - Mesajda söylediği ve arkadaşlığının bitmediğini gösterdiği için mi ? -Acıdığı için mi ? -Yoksa başka birşey için mi ?)
    2)Kız sana mesafe koymayacam sen de koymayacaksın demiş.Bu aramızı bozma.İlerde çıkabilirim anlamına gelebilir mi ?

Umut fakirin ekmeğidir diye boşuna demiyolar işte

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Çözüm liseden ayrılmak bence bu ne lan

Hocam bir kız için anadolu lisesinden ayrılınır mı yav.....
    Hem rezil kepaze bir durum da yok.Kıza sadece ondan hoşlandığımı söyledim olay bu.

Kızın kafası karışıktır fazla üstüne gitme senle zaten sürekli bi yolla konuşuyosa gidersin üstüne

1) Senden bir hamle beklemeyip, diğer erkeği değerlendirdi ve gördü ki sabır her şey ama vakti iyi değerlendiremedi. Bu yüzden çocukla en kısa sürede ayrılmak için planlarını yaptı.
    2) İlla bu anlama gelecek değil, aynı düzeyde ki insanların arkadaşça devam etme ihtimali olabilir. Ama kızın yazım sitili ergen ve kararsızca olduğu için PAS manasına gelir.
    3) Aynı gün bir ilişkiye başladığını belirtmişsin, herhalde namussuz ve şerefsiz sıfatını kendine yakıştıramadı aynı gün başladığı ilişkiyi bir kaç saat içinde bitiremedi. Böylece çocukla bir iki gün muhabbetini ilerletti, daha sonrasında seninle uyuşamıyoruz deyip terk etti.
    4) Muhtemelen senden haberi vardı, kız ayrılırken yukarıda ki sebep yerine senden hoşlandığını belirtmiştir, çocukta haliyle sinirle gelip hesap sormak istemiştir, soramamıştır.
    5) Kitabın ismi, arkasında yazanı yaz bir şeyler çıkar. İlla da kitapta ki herhangi bir şeyden imgesel çağırışım bekleme. Seninle olan bağlarını kuvvetlendirmek adına paylaşımcı olmayı istemiştir, ben buradayım unutma demektir bu.
    6) Dengesizlik olabilir, muhabbet açmak olabilir. Boş yaz. 0 puan.
    7) Malum, yukarıda ki sebeplerden anlamışsındır.

SENİN HAKKINDAKİ BİR NOT: Sen zaten bu yukarıdakileri bin bir türlü hinlikle cinlikle çakallıkla düşündün, kendin tatmin olamadın ve foruma taştın. Korkma, heyecanlısın taşlarını iyi oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 24 Eylül 2011; 0:39:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.