Şimdi Ara

Almanyadayım burda hayat cok farklı kültür denen bir şey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
12
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya gelince Türkün örf ve adetlerinin sağlam temellere dayandıgını anladım zıra burada insanlar sözde özgürlük adına kültürsüz millet olmuşlar kültürden kastım kitap okumak filan değil o ülkenin kendine has yaşam tarzı; !

14 yaşındaki cocuk kız arkadaşı ile kendi evinde, odasında ilişkiye giriyor ve annesi hiç bi şey yapamıyor isteği saate eve gelebiliyor ,cıkabiliyor kimse o cocukdan hesap soramıyor bizde olsa baba oğluna bir sille kodum mu bak bakalım bir daha o cocuk onu yapabiliyor mu aynı olayı almanyada baba oğluna yaptıgı vakit cocuk direk polise gidip şikayette bulunup cocuğun velayetini elinden alabiliyor bu yüzden o cocuk kendini bir şey sanıyor bunun nedeni sözde özgürlük ..

köşe başlarında polisin yanı başında esrar ceken gençler !

polis in yanı başında universteli gecnler esrar cekiyor polis bir şey yapmıyor taki esrarı ceken gecler esrarı pazarlayana kadar o vakit polis olaya mudale ediyor..

bir olay anlatayım kardeşlerim size

gece 11 gibi durak da taksi bekliyorum yanıma esar ceken genç geldi bana esrar satmaya calıştı ben istemediğimi nayn diyerk cevap verdim ama genç israrlı idi. 2 dk sonra polis geldi eletro sok tabancası ile bayıltıp içeri aldılar.

neden içmek yasak değil peki ;

cunki esrar içmek özgürlük taki başkasının özgürlüğünü etki edene kadar ,esrar keş bir insan yanı ona bağımlı bir insana devlet iki secenek sunuyor

1.gel seni tedavi ettireyim kurtul diyor
    2.esrar iç ama benim kontrolumde iç , pazarlama, kendin iç ve öl geber diyor.

insanlar bibirlerine taciz ediyorlar geceleğin ortalık bira şişeleri ile dolu !

gündüz ortalıkda çöp bulamazsınız birakın çöpü yere tükürseniz polis ceza yazıyor diyorsunuzki ne kadar kültürlü insanlar peki öyle mi nayn takipki !

gece 02 den sonra insanlar biraları fondip yapıp biranın etkisi ile insanlara sözlü,filli tacize ugruyor. kardeşlerim gelin sizelere bir olay anlatayım gece dişardayım 4 tane kalas alman 40 yakın bira içmişler biralar yıgılmış toplasan ev yaparsın o derece ordan geçiyorum dikkatımı cekti o kadar bira kutusu şöyle bir baktım ,ordaki bir gay ilişki teklif etti bende nayn dedim hızlı adımlar ile koşarken adamlar peşime katıldı adamlar öküz gibi kalıplı hemen emergry polisini aradım 2 dk sonra polisler geldi eltrko şok tapancası il bayıltıp içeri atılar

aranıyorsun ama dişci de randevun var..!

özgürlüğün bu kadarı adam suç işlemiş polis tarafından aranıyor polis adamı yakalıyor suçlu aam diyorki benim dişcide randevum var tedavi olucak polisler adamı önce dişciye sonra karakola getiriyorlar..

köpekler de sizin kadar özgür onlarında hakları var !

boynunda tasması olan tüm köpekler sizin kadar hakları var diyelim parkda çimenlere yatınız uykunuz yanınıza köpek gelip üzerinize işedi ne yaparsınız ? köpeğe hoşt dersiniz demezsinizde en iyi ihtimal ile dediniz köpekin sahibi sizden şikayetci oldu köpeğinin pisikolojisi bozuldu dedi polis sizi alıp direk karokola 130 euro ceza yiyorsunuz soruyorum size tasmalı köpeklerin hakları varda sokak köpeklerini niye hakları yok ! onlada köpek değil mi

• rezil hikaye
  • Avrupa'nın tek şehrinin görmeyipte,Avrupa'nın "fanboy"u olanlar basar şimdi konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

rezil hikaye

hepsini 30 sn okudysan kardeşim hikaye değil kardeşim...
  • ben 'nayn takipki' diyorum. rezil hikaye bro.
  • quote:

rezil hikaye

bana pek bi serin geldi niyeyse
  • nayn diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok aga bu hayat yaşanmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rezil hikaye degil belki atmasyonlar olabilir veya abartma. Hpsini okumadim ama okudugum yerler tamamiyle dogru ;)

Herseyi illuminatiye bagliyorsun diyceksiniz ama illuminatinin istegi de bu zaten. Bu sekil bi hayat. Onlar icin daha kolay ko trol altina alinabilir halde olmasi. Bizim turkuye cok farkli oldugu icin zorlaniyorlar ve taaaaaaa ne zamandan beri ugrasiyorlar beceremiyorlar yada ufacik ufacik adimlarla ilerliyorlarki hic istemedikleri sey.

Hollanda fransa belcike almanya hepsi ayni boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bad story
  • İşte bu yüzden Almanya bizden geride. Bizim ahlaklı insanlarımız sayesinde dünyanın her bakımdan gelısmıs bir ulkesıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

rezil hikaye

Okudum, anladık esrar ve alkole karşısın...

Bu arada Münih'te kıçına kadar aranan elemanlar tanıyorum, polisin yanında esrar içiyorlarmış ufak at da civcivler yesin... Hollanda'da bile bu işin usülü var.
  • Lan Almanyadasın nayndan başka kelime bimiyor musun? Her halta nayn nayn diyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

rezil hikaye

Okudum, anladık esrar ve alkole karşısın...

Bu arada Münih'te kıçına kadar aranan elemanlar tanıyorum, polisin yanında esrar içiyorlarmış ufak at da civcivler yesin... Hollanda'da bile bu işin usülü var.

Hollanda dada polisin yaninda esrar sigara icen arkadasim vardi. Orda serbest belli bi gramaj. Ama ustu yasak. Kullanim serbest ama sahsi ticaret yasak cok buuk paralar donuyo. Sen birak icmene bak dukkanlar bakkallar satar sen ne ugrasiyon diyorlar. Ama para varya :D

• Benim gittiğim almanya ile seninki farklı sanırım : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

nayn diyorum

Bir nayn da benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

İşte bu yüzden Almanya bizden geride. Bizim ahlaklı insanlarımız sayesinde dünyanın her bakımdan gelısmıs bir ulkesıyız.

arkadaş olaya noktayı koymuştur.

dağılabilirsiniz.
  • olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

nayn diyorum

Bir nayn da benden.

Ben de nayn diyorum ve 3 naynla ugurluyoruz seni.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.