Şimdi Ara

Kız Konusu (Tam hikaye ve sorularım var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri özet geçsin yav zahmet olmazsa vallahi üşendim okumaya.

Orijinalden alıntı: CompanyMaster7

Arkadaşlar kız bugün Facebook'ta ilişki durumunu "İlişkide" ile güncelledi.Sahte hesabımdan baktım.Bence bu kızdan olabildiğince hızlı bir şekilde uzaklaşmam gerekiyor.Ne düşünüyorsunuz ?

Bence bu kız sana "extra large" gelir dostum.
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • dursun okuycam

quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Arkadaşlar kız bugün Facebook'ta ilişki durumunu "İlişkide" ile güncelledi.Sahte hesabımdan baktım.Bence bu kızdan olabildiğince hızlı bir şekilde uzaklaşmam gerekiyor.Ne düşünüyorsunuz ?

Hocam bana da öyle geliyor ..... Para konusunda sıkıntım yok çok şükür ama bu kız çok değişik işler yapıyor.Kız hakıında Sütaş diyen 5-10 kişi var okulda.

tamam da sütaş ne ola ki?
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red

• böyle kızlardan nefret ediyorum. Arkadaşım açıkçası söyliyeyim bu kız kaşar. Hmm :) deyipte arkadaşım ol demesi, 2niz arasında seçim yapıp diğerini seçmesi ama seni de yedek listesine koyması (çok akıllı ya) demek oluyor.. Sana gelip kağıt sorup o akşam facebookta eklemesi, balık tutarken kancanın ucuna solucan takıp balığın gelmesini beklemekle %19291291291 aynı. Sonuç olarak sen her ne kadar hoşlansanda kız hain.

Burdan herkese tavsiyem şu: Bir kıza açıldıktan sonra, arkadaş kalalım diyorsa sakın tamam demeyin. Ve direk unutun. O sizin peşinizden koşsa bile devamında, sakın bulaşmayın.

Benden 2. tavsiye: açılmak için bir yerlere çağırdığınız, onunla yalnız vakit geçirmek istediğinizde; çok yorgunum daha sonra, bugün ders çalışcam başka bi zaman gibi ertleme cümlesini ilk duyduğunuz anda o kızla aranızdaki bütün aşk duygularını yokedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMERTCANAVAR2X -- 26 Eylül 2011; 23:51:56 >

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bana da öyle geliyor ..... Para konusunda sıkıntım yok çok şükür ama bu kız çok değişik işler yapıyor.Kız hakıında Sütaş diyen 5-10 kişi var okulda.

tamam da sütaş ne ola ki?

Hocam Sütaş olur Yörsan olur İçim olur Tahsildaroğlu olur.... Ban falan yemeyelim diye Kaşar demiyorum....

Mert reyiz dediklerini dikkate alacam.Yanlız Hmm :) dedikten sonra birinden hoşlanmak doğal bir şey dedi.Sonra arkadaş kalmamız daha iyi dedi.

vay be ne cahil kalmışım yada ben yaşlanmaya başlamışım galiba

hoca boşver. kim ne derse desin kedi ve ulaşamadığı ciğer sanırım milletteki. ama kızın yaptıkları normal değil.bence ya bazı sorunları var yada senden bir sinyal gelmeyince mutluluğu başkalarında arıyor. Kız sevilmediğini söylemiş, belkide insanların onunla saçma sapan muhabbetinden sıkılmıştır, bir erkek arkadaşım olsun (genelde tanınan biri olur) kimse benle uğraşmasın muhabbeti de olabilir. belli ki farklı bir kız bu okulda(daha nazik, daha görgülü, diğerlerine nazaran daha rahattır giyim tarzıyla falan,tabiri caizse memur çocuğu daha bir istanbullu olur genelde) diğer kızlardan ve farklı olan ilgi görür. Bu kızda bu ilgiden(abazalardan) sıkılmış olabilir huzur arıyordur belki de saçmalaması bu yüzdendir.Seni istiyordur ama seninle olduğunda huzur bulamamaktan korkuyordur falan işte. En iyisi bu yaptıklarının anlamını git kendisine sor ve dürüst olmasını iste. Asıl sonuca o zaman ulaşırsın bence. Hemde beraber bir çay içmiş olur ve kız hakkında daha fazla bilgi sahibi olursun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.