Şimdi Ara

Kız İşi Boş İş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben bıraktım bu işleri yaşım daha 18 ve evlenmeyi gram düşünmüyorum.

İleride bekar yaşamaya devam edeceğim neden mi ?

Meslek edinip iyi bir yere gelince kızlar al beni al beni diye pide kuyruğuna giriyorlar.

Hiç biri sizi gerçek anlamda sevmez , size temiz saf gibi görünür yemediği halt yoktur.

Benim tavsiyem kendinizi geliştirin insanlığa düzgün miraslar bırakın ki nesillerce yeni icatlara öncü olsun

Valla kızlar umurumda değil kendini yıpratanlar düşünsün bu Dünyaya hepimiz tek geldik kimseyle beraber değil.

Arkadaşta , dosta , eşte geçicidir kalıcı olan senin yaptıkların geride bıraktıklarındır.

yok 20 yaş sınır yok 30 yaş sınır... Valla umurumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver gitsin, ben sadece ölmeyi bekliyorum. Boş insanların bu dünyada yeri yok.
  • Bende aynisini dusunuyorum ^^

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben o kadar cok gordum ki kucaktan kucağa gecen cum bucked olmus kızları. Belli bir yaştan sonra öyle agır başlı davranmaya başlıyorlarki telli duvaklı gelin oluyorlar zamanında iyi empoze ettiler bize kadınlar yufka yureklidir üzmeyin onları diye. Sakın ha. Ne yufka yureklisi alayı uyanık şeytan karda yurur izlerini belli etmezler.

• Hocam neler var neler türbanlılar bile fena yani siz düşünün insan artık korkuyor...

• Ben türbanlılardan daha cok çekinirim. Cok aksiyonlarını gorduk duyduk izledik yahu

• Şahsen ben artık toplumdan iğrenmeye bile başladım.

Ulan tinder ile sevgili bulan bile var...

Yahu insanlar tamamen kafayı yedi ben sadece kendi işime bakıyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş hayatı...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaş tinder da sevgili yaptı. 1 seneye yakındır çıkıyor. Kızla cinsellik yaşayamadı kız resmen arkadaşı hıyar yerine koyuyor. Ben kızın bakışından halinden tavrından konusmasından anlıyorum yaptıgı bilocanlar burdan karsa yol olur halbuki yazık.

• Kiz belki duzgun iliski ariyordur artik birakmistir o isleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kitabımda evlenmek yasaktır

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Buna kimse birşey diyemez ama işin aslı farklı. Bakıyor fırlama tipler kullanıp atıyor evlilik falan hak getire. Zamanında selam dahi vermeyeceği kişilere evlenebilmek İcin yamanmaya calısıyor artık. Bu ikiyuzluluk bu hainlik. Zamanında o adamlara burun kıvırmayacaklardı..

• Ve bunları cinsel açlığın afrikasında söylüyorsunuz250 gr için her şekle girecek insanlara "boşverin karı kızı,aydınlanın!" derseniz muhtemelen cevap bile alamazsınız

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    " Karı kızı boşverin aslında onemli degil boş iş "bunu soyleyebilecek iki insan türü var. Birincisi asla hicbir şekilde kız bulamayanlar, ikincisi bir kızdan baska kıza gunubirlik gecenler kadına doyanlar. Az cok kız bulanlar yada orta halli takılanlar bu cümleyi kurmaz genelde..

• senin yaşındayken bende karşıydım evliliğe hele nafaka fikri beni çıldırtıyordu. yalnızlık sadece ilk zamanlar güzel. şimdi tek dileğim bir kız çocuğu ve düzgün bir eş. asansörde yaşıtım bir evli çiftle karşılaştım kadın hamileydi eve geldiğimde ağlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

" Karı kızı boşverin aslında onemli degil boş iş "bunu soyleyebilecek iki insan türü var. Birincisi asla hicbir şekilde kız bulamayanlar, ikincisi bir kızdan baska kıza gunubirlik gecenler kadına doyanlar. Az cok kız bulanlar yada orta halli takılanlar bu cümleyi kurmaz genelde..
    Hocam istesem inan bana elli tane kızla takılırım hiç sorun değil ama gerçekten gereksiz...

İnan bana gereksiz.

Neden mi hepsi aynı entrika sadece kalıplar değişiyor temel aynı...
  • Yaş kaç hocam. Abim 35 yaşında evlendi suan 37 yaşında 8 aylık kız bebesi var. Hicbir zaman gec degil.

• Sizin için demedim hocam genel olarak durum böyle yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

senin yaşındayken bende karşıydım evliliğe hele nafaka fikri beni çıldırtıyordu. yalnızlık sadece ilk zamanlar güzel. şimdi tek dileğim bir kız çocuğu ve düzgün bir eş. asansörde yaşıtım bir evli çiftle karşılaştım kadın hamileydi eve geldiğimde ağlamıştım.
    Bende sizin gibiydim ama sonradan anladım ki bunların hepsi gereksiz gelip geçici şeyler...

Sonra aydınlandım. İnsanın zihnen evrimleşmesi başka bir şeye dönüşmesi ve insandan daha uzağa daha değişik düşünen mantıksal soğuk bir makinaya dönüşmek inanın bana çok şey kazandırdı.

Evet kızları etrafımdan soğutuyorum. Bırakın gitsinler bana aptal gözüyle bakmalarını sağlıyorum...

Ben etrafımda aptal insanlar istemem... Sevgi vs hepsi yalandır... Yalnızlık duygunuzu bastırmak için sadece bir iç güdüdür.

İnsanda bir hayvandır sosyal bir hayvan ama ben sosyal olmayı red ediyorum ben şu an ki insan olmayı red ediyorum.

Ki geleceğe daha hızlı adapte olabileyim. Gelecek hepimizin zihinlerine işleyecek er yada geç , buna ayak uyduramayanlar tarihin tozlu sayfalarına gömülecek uyduranlar ise ayakta kalmaya devam edip yeni tatlar ve arayışlar peşinde olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.