Şimdi Ara

Kız İşi Boş İş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La daha yaşın 18 ne gördü de millete tavsiye veriyon sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaşla alakası yok bu işin...

İnstagram gibi platformlarda orada burada zaten kayıtlı olmasam bile görebiliyorum neyin ne olduğunu gorebiliyorum.

Tuvaletteyken m.carken fotosunu ben ve kakisim diye atanlar mi dersin. Benden daha kucuk olup arkadasinin kicina kafasini dayayip foto cekinenler mi dersin...

Her turlu pisligi marifetmis gibi paylasanlar mi dersin...

Sahsen bunun yasla alakasi yok piyasayi zaten biliyorum unide ozellikle neler neler donuyor.

Ben kendi isime bakarim bu kadar basit.

• evlenmek için evlenmeyin bu sorunların hepsi ortadan kalkar zamanı gelince elbet fikrin değişebilir bende pek düşünmesem de belli olmaz bu işler
  • Bu yaşta bu bilinçte olmanı takdir ettim lakin sonradan caymazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 28 Temmuz 2018; 15:12:30 >
  • 18 yaşında ben de asla evlenmem diyordum şimdi sözlüyüm, çok büyük konuşmamak lazım.
  • Aynı kafadayım

• Caymam hocam.

Bekarlık sultanlıktır istersem amuda kalkar tv izlerim istersem kafaya kadar içeceğimi yudumlarım istersem gecenin köründe gezerim kimseye hesap vermem.

Kafam rahat hocam valla kimseye hayatımı bağlamam özgür olmak gibisi yok.

• Kiz arkadas bulamayanlar kendisini boyle avutuyor iste kendileri de biliyor loser oldugunu

• Genelleme yapma kardeşim. Ayrıca her ne kadar böyle düşünsen de inşallah karşına iyi bir kişi çıkar ve yanılmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B2B7A0AF7

Hocam yaşla alakası yok bu işin...

İnstagram gibi platformlarda orada burada zaten kayıtlı olmasam bile görebiliyorum neyin ne olduğunu gorebiliyorum.

Tuvaletteyken m.carken fotosunu ben ve kakisim diye atanlar mi dersin. Benden daha kucuk olup arkadasinin kicina kafasini dayayip foto cekinenler mi dersin...

Her turlu pisligi marifetmis gibi paylasanlar mi dersin...

Sahsen bunun yasla alakasi yok piyasayi zaten biliyorum unide ozellikle neler neler donuyor.

Ben kendi isime bakarim bu kadar basit.
    Sen de yeterince başarılı ve zeki bir insan olup böyle insanlarla aynı ortamda bulunma ? Ve insanlar istediğini paylaşır doğru yanlış kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca unutma sen nasıl biriysen çevrende de öyle insanlar olur.

• Gec bu isleri. Verse hayir demezsin ama.

• Valla ben bıraktım bu işleri yaşım daha 18

seviyorum bu forumu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

18 yaşında ben de asla evlenmem diyordum şimdi sözlüyüm, çok büyük konuşmamak lazım.
    nasıl buldun hocam
  • Daha sen bizim yaşlara gel 30 lara evliligin ne kadar aptalca olduğunu anlarsin tabi zekisen.

Cinselliğini karşıla yaşın 50 ye geldiğinde ya zengin bir dul bul ya gözü acilmamiş bir karı evlen kendine baktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Kiz arkadas bulamayanlar kendisini boyle avutuyor iste kendileri de biliyor loser oldugunu
    Loser mı ?

Yahu af edersin ama daha beni tanımadan nasıl bir fikir tez atabiliyorsun ortaya ?

Gerçekten anlaması güç...

Neyse yav he he diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 29 Temmuz 2018; 15:0:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Daha sen bizim yaşlara gel 30 lara evliligin ne kadar aptalca olduğunu anlarsin tabi zekisen.

Cinselliğini karşıla yaşın 50 ye geldiğinde ya zengin bir dul bul ya gözü acilmamiş bir karı evlen kendine baktır...
    Valla hiiç kusura bakmayın ben köleliğe de karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

nasıl buldun hocam

ozel bir sey yapmadim acikcasi konusa konusa ilerledi isler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

nasıl buldun hocam

ozel bir sey yapmadim acikcasi konusa konusa ilerledi isler

Alıntıları Göster
    Adam resmen denize atladım baktım deniz kızı tuttum aldım eve getirdim akvaryumda bakıyorum şimdi demeni bekliyordu heralde :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.