Şimdi Ara

bim yuva pizza tavada pişermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
53.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi garip çalışıyor.pizzayı tavada pişirebilirmiyim
    deneyen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır ve Dondurulmuş Pizzaları Tavada Pişirme

Bir hazır veya dondurulmuş pizzanın tavada pişirilip pişirilemeyeceği yaygın bir sorudur. Cevap evet, hazır veya dondurulmuş pizzalar tavada pişirilebilir. İşte bunu nasıl yapacağınla ilgili bir rehber:

Hazır Pizza:

• Geniş, yapışmaz bir tava alın.
    • Tavayı orta ateşte ısıtın.
    • Pizzayı tavaya dikkatlice yerleştirin ve kabuğu altın rengi kahverengi olana kadar yaklaşık 3-5 dakika pişirin.
    • Pizzayı ters çevirin ve diğer tarafını yaklaşık 2-3 dakika pişirin, veya peynir eriyip kabarcıklanmaya başlayana kadar.

Dondurulmuş Pizza:

• Dondurulmuş pizzayı oda sıcaklığında yaklaşık 10 dakika bekletin.
    • Geniş, yapışmaz bir tava alın.
    • Tavayı orta ateşte ısıtın.
    • Pizzayı tavaya dikkatlice yerleştirin ve donmuş tarafı yaklaşık 5-7 dakika pişirin, veya kabuğu altın rengi kahverengi olana kadar.
    • Pizzayı ters çevirin ve diğer tarafını yaklaşık 2-3 dakika pişirin, veya peynir eriyip kabarcıklanmaya başlayana kadar.

İpuçları:

• Tavanın iyi ısıtıldığından emin olun, ancak aşırı ısıtmayın.
    • Pizzayı tavadan çıkarmak için bir spatula kullanın.
    • Pizzanın eşit şekilde pişmesi için pişirme sırasında ara sıra döndürün.
    • İstediğiniz çıtırlığı elde etmek için tavada pişirme süresini ayarlayın.
    • Tavada pişirmek dondurulmuş pizzaların buzlarının çözülmesini hızlandırabilir.

Sonuç:

Hazır veya dondurulmuş pizzaları tavada pişirmek, lezzetli ve uygun fiyatlı bir öğle veya akşam yemeği seçeneği olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek, tavada pişmiş lezzetli bir pizzanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yuva pizza o her koşulda pişer
  • daha geçenlerde denedim olmuyo altı yanıyodu üstü hala erimemişti
  • Bizzat denedim.Pişiyor,hem de gayet yerinde tadı da oluyor.(Kapağını kapatıp da yapmak lazım yalnız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 31 Ağustos 2010; 21:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bizzat denedim.Pişiyor,hem de gayet yerinde tadı da oluyor.(Kapağını kapatıp da yapmak lazım yalnız)

fırın çalışmaya karar verdi az önce
    ama gidici.kapak mevzuunu deneyecem teşekkürler
  • hocam bırak bimin dandik pizasını bi kabak bi badılcan bi patates doğra , soğanlı salçalı kavurduğun tencereye boşalt az karıştır, ekle suyu al sana mis gibi yemek 3 gün yersin yeter. sağlıklı beslen yegen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

hocam bırak bimin dandik pizasını bi kabak bi badılcan bi patates doğra , soğanlı salçalı kavurduğun tencereye boşalt az karıştır, ekle suyu al sana mis gibi yemek 3 gün yersin yeter. sağlıklı beslen yegen.

:)
    o kadar uğraşamam.her zaman yemiyorum zaten
    aklıma esti aldım bugün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pişer hemde güzel pişer. kapağını kapat + altını çok az aç. ama en az 30 dk beklersin
  • kaç lira o pizzalar görüyorumda para kalmadıgı için alamıyorum hafta sonu alıyım en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

kaç lira o pizzalar görüyorumda para kalmadıgı için alamıyorum hafta sonu alıyım en iyisi

evet ne kadar o pizzalarr????
  • 5.5 tl bim kardeşlerim.
  • Pizza 5.5 tl, 960 gr.

Hocam tavada pişireceksen, ocağın altını çok çok az açıp, üzerini de kapatman lazım, yarım saate pizza hazır. Çok açarsan altı yanar, malzemeler pişmez.

Benim tavsiyem sadece üstten ısıtma yapan ızgaralardır. Her yerde bulman mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Pizza 5.5 tl, 960 gr.

Hocam tavada pişireceksen, ocağın altını çok çok az açıp, üzerini de kapatman lazım, yarım saate pizza hazır. Çok açarsan altı yanar, malzemeler pişmez.

Benim tavsiyem sadece üstten ısıtma yapan ızgaralardır. Her yerde bulman mümkün.

Yapma hocam yahu her yeri peynir olur ızgaranın. Fırın en iyisi.

• altına bişey koy altı çabuk pişer yoksa üstünüde birşey le kapat vee bon appetit
  • Ben denedim gayet güzel olmuştu.Altını az açıp kapağını kapatırsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Pizza 5.5 tl, 960 gr.

bu olmaz hocam
    sen bim müşterisi değilsin anlaşılan bilmiyon yuva pizzayı
    ayrıca bunu alacağıma ufak fırın alırım kanımca

• Acıyorum ama size

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Acıyorum ama size

bu nekadar?
  • bugün denedim tavada olmuyor
    altı yanıyor üstü tam pişmiyor
  • fırına atacan hacı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.