Şimdi Ara

Kız İşi Boş İş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberMachine

    Adam resmen denize atladım baktım deniz kızı tuttum aldım eve getirdim akvaryumda bakıyorum şimdi demeni bekliyordu heralde :D

    forumda eskiden sosyal fobili oldugumu yazmistim birkac kere konu acan arkadaslara destek olsun diye, belki ondan dolayi yazmistir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    quote:

    Orijinalden alıntı: CyberMachine

    Adam resmen denize atladım baktım deniz kızı tuttum aldım eve getirdim akvaryumda bakıyorum şimdi demeni bekliyordu heralde :D

    forumda eskiden sosyal fobili oldugumu yazmistim birkac kere konu acan arkadaslara destek olsun diye, belki ondan dolayi yazmistir

    Alıntıları Göster
    Hocam bir ara cuğaraya başlamayı düşündüm benlik değil nargile felanda denedim yalnızlığı gidermek için ama benlik değil.

    Eeeh en sonunda yeter ulan dedim takma kafaya düzgün insan denk gelmiyor ki dedim.

    Hakikaten de öyle oldu düzgün insan kaldığını sanmıyorum etrafıma bakınca sırf para yüzünden boşanan aileler var...

    Bir ton entrika bir ton palavra... Valla kafam daha rahat yalnızken onu fark ettim istersem kusana kadar yiyorum istersem geziyom valla kafam rahat.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberMachine

    Hocam bir ara cuğaraya başlamayı düşündüm benlik değil nargile felanda denedim yalnızlığı gidermek için ama benlik değil.

    Eeeh en sonunda yeter ulan dedim takma kafaya düzgün insan denk gelmiyor ki dedim.

    Hakikaten de öyle oldu düzgün insan kaldığını sanmıyorum etrafıma bakınca sırf para yüzünden boşanan aileler var...

    Bir ton entrika bir ton palavra... Valla kafam daha rahat yalnızken onu fark ettim istersem kusana kadar yiyorum istersem geziyom valla kafam rahat.

    universiteye gecince 2-3 iyi arkadasin olsun yeter, fazlasi iyi olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 29 Temmuz 2018; 20:10:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yugarı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberMachine

    Hocam yaşla alakası yok bu işin...



    İnstagram gibi platformlarda orada burada zaten kayıtlı olmasam bile görebiliyorum neyin ne olduğunu gorebiliyorum.



    Tuvaletteyken m.carken fotosunu ben ve kakisim diye atanlar mi dersin. Benden daha kucuk olup arkadasinin kicina kafasini dayayip foto cekinenler mi dersin...



    Her turlu pisligi marifetmis gibi paylasanlar mi dersin...



    Sahsen bunun yasla alakasi yok piyasayi zaten biliyorum unide ozellikle neler neler donuyor.



    Ben kendi isime bakarim bu kadar basit.

    Gerçekten insanlıktan çıkmış bir makina olsaydın , insanların birbirinin kafasını kicina dayadığı pozlara nötr olurdun.
    Soyle söyleyeyim , gerçek bir makinede bu bahsettigin iğrenç şekilde yorum yapma gereği/yetisi olmaz.

    Bence kısa süreli bir öfke yaşıyorsun bekle bakalım kimse yalnız ölmeyi istemez.




  • Kız için uğraşacağıma kendimi geliştirme kararı aldım. ve kıza harcayacağım parayı kendime harcamaya başladım, ve şuan çok mutluyum. zaten insan iyi bir görüntü verirse düzgün bir kız arkadaşta bulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 20 Ağustos 2018; 11:34:10 >
  • Benimle aynı düşünen insanları görmek bana mutluluk verdi.



    Ki forumda az da olsa bu işlerin boş olduğunu dile getiriyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir olayda ben anlatayım inanıp inanmamak sizin bileceğiniz iş. arkadaşım nuri edirne de askerlik yapıyor,orda 2 izmirli arkadaş ediniyor biri bekar biri evli, x evli y bekar. bu arada x babasını kaybediyor askerlik yaparken,izin veriliyor dönüyor cenazeye, sonra tekrar kışlaya. işte nuri ve y destek oluyor. y telefonunu veriyor ailesi ,karısını arasın kışladayken x zaten yakında terhis oluyor, olay burda tel numara kayıtlı ya y başlıyor x in karısıyla yazışmaya ve izne gidecek, izmire izne geliyor, y buluşuyor x'in karısıyla birlikte oluyorlar,birde foto çekilip facebooka atıyorlar,cesaret bak. 6-7 yıllık olay. y kışlaya dönüyor, x terhis oluyor. kışlada nuriler bunu görüyor sosyal medya ekli y ama şok x in karısıyla x yeni evli olduğu için dolabına resim yapıştırmış ordan tanıyorlar , y kişiyi bir temiz dövüyorlar , x de haberi oluyor bir şekil karıyı kovuyor silah alıp edirneye gelmek istiyor y yi vurmak için. bir şekil ikna ediyorlar. baban öldü,sende hapse girersen annen ve küçük kız kardeşine kim bakar? x vazgeçiyor, 2 büyük trajedi, baba ölmüş,arkadaşı karısıyla yatmış, tabi nuri ve tayfası y yi terhis olana kadar dövüp ve kötü işlere sürmüş.

    Bunları nuri anlattı bana yalan doğru günahı ona ama neden böyle bir olayda yalan atsın?, x i gördüm izmirde nuri ile ziyarete gittik tabi bu konu konuşulmadı,ufak bir dükkan işletiyor,yaşam mücadelesi veriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    Bir olayda ben anlatayım inanıp inanmamak sizin bileceğiniz iş. arkadaşım nuri edirne de askerlik yapıyor,orda 2 izmirli arkadaş ediniyor biri bekar biri evli, x evli y bekar. bu arada x babasını kaybediyor askerlik yaparken,izin veriliyor dönüyor cenazeye, sonra tekrar kışlaya. işte nuri ve y destek oluyor. y telefonunu veriyor ailesi ,karısını arasın kışladayken x zaten yakında terhis oluyor, olay burda tel numara kayıtlı ya y başlıyor x in karısıyla yazışmaya ve izne gidecek, izmire izne geliyor, y buluşuyor x'in karısıyla birlikte oluyorlar,birde foto çekilip facebooka atıyorlar,cesaret bak. 6-7 yıllık olay. y kışlaya dönüyor, x terhis oluyor. kışlada nuriler bunu görüyor sosyal medya ekli y ama şok x in karısıyla x yeni evli olduğu için dolabına resim yapıştırmış ordan tanıyorlar , y kişiyi bir temiz dövüyorlar , x de haberi oluyor bir şekil karıyı kovuyor silah alıp edirneye gelmek istiyor y yi vurmak için. bir şekil ikna ediyorlar. baban öldü,sende hapse girersen annen ve küçük kız kardeşine kim bakar? x vazgeçiyor, 2 büyük trajedi, baba ölmüş,arkadaşı karısıyla yatmış, tabi nuri ve tayfası y yi terhis olana kadar dövüp ve kötü işlere sürmüş.

    Bunları nuri anlattı bana yalan doğru günahı ona ama neden böyle bir olayda yalan atsın?, x i gördüm izmirde nuri ile ziyarete gittik tabi bu konu konuşulmadı,ufak bir dükkan işletiyor,yaşam mücadelesi veriyor.
    Daha önce de okudum bunu her konuya kopyala yapıştır yerine bi' konu açsan daha güzel olur.




  • Loserlar toplanmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranız yoksa evlenmeyin yani ama bende hiç evlenmemeyi düşünyüorum :D
  • Guest-B2B7A0AF7 G kullanıcısına yanıt
    hocam ilk mesajinizda geride biraktiklarinizla alakali bir sey soylemissiniz. size bir sey sormak istiyorum, kendinizi muhtesem yaratici ve ozel bir insan olarak mi goruyorsunuz? diyelim ki oyle goruyorsunuz ve 2-3 sene sonra siradan bir insan oldugunuzu, aslinda geride gercekten hatirlanacak bir sey birakabilecek kapasitede olmadiginiz fark ettiniz, o zaman ne yaparsiniz? ayrica geride bir sey birakma isteme nedeniniz nedir? su anki dunyada geride biraktiklarinizin degerini onun getirdigi para belirleyecek. yani muhtesem bir fikir para getirmedi(sizin kendinizi onlardan ustun gordugunuz o evli aileler, aptal insanlar bu fikri begenmedi ve satin almadi), o zaman kimsenin bu fikirden, urunden veya eserden haberi olmayacak ve bu fikirin dunyaya bir katkisi olmayacak veya cok kisitli olacak. yani dunyanin durumu su an bu sekilde, siz boyle bir dunyada neden geriye bir sey birakmak istiyorsunuz? yani dunyayi oyle bir degistireceksiniz ki herkes sizin dogru gordugunuz sekilde yasamaya baslayacak oyle mi? kac tane kitap okudunuz, felsefe, sosyoloji, psikoloji ne kadar biliyorsunuz? anladigim kadariyla insan icguduleriyle alakali ve sığ insanlarin hayatlarindan kadinlar hakkinda birkac sey okumussunuz ve gaza gelmissiniz. iyi geceler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle konuşanları asosyal sanardım ama zamanla gördüm ve yaşadım ki gerçekten boş işler.Hayatınıza bakın boş verin.

    Kimseyi kendinizden önemli konuma getirmeyin gerçek bir iki dost anne baba hariç.

    Sonra o bağlandığınız tutkular alışkanlıklar kaybolunca büyük bir boşluk hissediyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 29 Eylül 2018; 0:30:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B2B7A0AF7

    Caymam hocam.



    Bekarlık sultanlıktır istersem amuda kalkar tv izlerim istersem kafaya kadar içeceğimi yudumlarım istersem gecenin köründe gezerim kimseye hesap vermem.



    Kafam rahat hocam valla kimseye hayatımı bağlamam özgür olmak gibisi yok.

    yalnızlık Allah'a mahsustur yeğen. sen bırak bu kızlara küsmüş tavırları tamam gene işine gücüne bak kimse zaten yolundan sap demiyor ama kendimi kızlara kapattım ölene kadar yalnız kalacağım deme çünkü çok saçma ve çok komik :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.