< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız Davet Etti
-
-
DEKAREME BEKLENİYOR KONUYA.
-
Aradı:
“önce dışarıda mekana takılalım, enerjilerimiz uyuşursa devam ederiz. Bu arada ben içeceğim bana eşlik et.” dedi.
Gidiyom…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En şekil şükül parfümünü boğazına ve saçına sık hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemeğe eşlik etmek istermisin = hesabı kitlicek birini arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçen kız en az 5 kere motor yenilemiştir.
-
Haklısınız:
Konuma aracımla gittim. Araçtan inip kıza "Geldim" mesajı attım.
Buluştuk cadde üzerinde.
Ardından bana "Şu tarafa doğru yürüyelim, iyi bir yer bulursak gireriz" dedi.
Yolda yürürken hayat pahalılığı, kira belası, mayış zamları falan anlattım, o da dinledi.
Bir ara "Sen ne kadar mayış alıyorsun?" diye sorunca "yetmiş küsür" dedim.
"Yetmiş bin hmm..." dedi sadece ve devam ettik.
Kız 20-21 yaşlarında 170 boyunda esmer ve uzun mu uzun kırmızı tırnaklıydı. Anlattığında göre güzellik uzmanlığı sertifikası vardmış.
Önünden geçerken mekanın önünde bekleyen garson kız davet edince girip oturduk.
Canlı müzik olan bir yer ve fiyatları Whatsapp üzerinden başka bir arkadaşa gösterirken yorumu:
Fiyatları görünce yüzümdeki şaşkınlığı farketmiş olacak "İstersen ekonomik bir şey olsun, şampanya açalım !" der demez benim gözler daha da büyüdü:
"Eee, kem küm, ben içmesem malum araba sürecem, hem şampanya mideme tokanıyor" deyince yüzü asıldı.
Bir süre sonra "Kalkalım o halde" deyince hemen kalktık mekandan çıktık ve buluşma noktasına doğru yürümeye başladık.
Kız "Bak ne diyeceğim; senin maddi durumlar kötü biz en iyisi yarın gündüz buluşalım bir kafede takılırız, hem bu saatte açık olan her yer bu şekilde pahalıdır" deyince ağzımdan kaçtı:
"Solasın bacım !"
Sonra kız beni buluşma noktasında bıraktı; "Zaten evim de buraya çok yakın" deyip gitti.
Ben arabaya bindim, arabanın yolu bir iki dakika oturduğumuz mekanından önünden geçiyordu.
Kızı gördüm, mekanın önünden evinin aksi istikamete doğru hızlı adımlarla yürüyordu.
Ardından gazlayıp eve döndüm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 30 Kasım 2024; 23:31:6 >
-
Sweet bitch nargilenin adı mı hocam? Fotoda üstte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mayış konusundaki yalanını kız yememiş. Daha bikaç ay önce 40 bin mayışım var diodun. Kız baktı bu epey cimri ve alkole hassas ve 70 binlik birine de benzemeyyo, zamanımı bunla daha fazla harcayamam diyerek seni cafede deel de, buluşma noktasında terkeylemiş. Senin yalanını yeseydi, bu şekilde 1-2 mekana daha girer ve seni bırakmazdı...
-
İyi de Türk bu. Sen slav ırkı dışında kadınlara bakmazsın ki
-
hocam bunun aynısını yaşadım, mesleğe kadar birebir aynı. tinderdan buldun sanırım. mekanlarla anlaşmalı bunlar, hesap kitlemeye çalışıyorlar.
-
böyle bir kız denk gelsin menüye baktığım gibi masadan kalkarım. bu paraları bu kadına yedireceksem hayat kadınından ne farkı kaldı? şerefimle haysiyetimle mastürbasyon yaparım, 5 bin liram da cebimde kalır.
-
Sen bunun lafına bakma. Yaşı yeter ki 25in altında olsun, doğma büyüme türk de olsa affetmez, ayağına gider; aynen dün gece olduğu gibi ... Hemi de açıkça hesap kitleyeceğini bildiği halde gidiyo. Demek ki hesap kitap işleri olmasa uçarak gidecek...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X