Şimdi Ara

İnternet açık olsun ama WhatsApp kapalı kalsın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
91.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen whatsappa girmek istemiyorum gelen mesajlar olduğunu biliyorum ama 2 tik olsun bile istemiyorum. Karşıdaki interneti kapalı bilsin.

Durmaya zorla yaptım ama bir sute sonra tekrar açılıyor whatsapp mesajlar geliyor arkaplanda.

Sadece ben istediğim zaman nasıl kullanabilirim whatsapp'ı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternet Açıkken WhatsApp'ta Tek Tik Yapma

WhatsApp'ta çevrimiçi görünmeden mesaj almak isteyenler, internet açıkken tek tik yapma yöntemlerine yönelebilirler. Ancak bu yöntemlerin WhatsApp'ın kullanım şartlarına aykırı olduğunu ve hesabınızın kapatılmasına yol açabileceğini unutmamalısınız.

WhatsApp Tek Tik Hilesi

Bilinen iki yöntemle WhatsApp'ta internet açıkken tek tik yapılabilir. Bunlar:

• WhatsApp Tek Tık Yapma iPhone: iOS kullanıcıları, Mesajlar uygulamasına giderek "Ayarlar" > "Bildirimler" > "WhatsApp" adımlarını takip ederek "Sessiz Teslim Et" özelliğini aktifleştirebilirler. Bu, WhatsApp'tan gelen mesajların bildirim ekranında görünmesini engeller ve böylece tek tik görülür.

• WP Tek Tik Yapma: Android kullanıcıları için ise üçüncü parti uygulamalar kullanmak gerekir. Bu uygulamalar, WhatsApp mesajlarının bildirimlerini engeller ve tek tik görünmesini sağlar. Ancak bu uygulamaların güvenilirliği ve güvenliği konusunda dikkatli olmalısınız.

WhatsApp Mesaj Almayı Kapatma

WhatsApp'a girmeden mesaj gelmesini tamamen engellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• WhatsApp'a Girmeden Mesaj Gelmesin: WhatsApp'ın "Ayarlar" menüsüne gidin ve "Bildirimler" bölümünü açın. Burada "Mesaj Bildirimleri" seçeneğini devre dışı bırakın. Bu, WhatsApp'tan gelen tüm mesaj bildirimlerini kapatacaktır.

WhatsApp'ta tek tik yapma yöntemlerinin geçici çözümler olduğunu ve WhatsApp'ın bu tür hileleri tespit edip önlem alabileceğini unutmayın. Hesabınızın güvenliği ve WhatsApp kullanım şartlarına uygunluk açısından bu yöntemleri kullanmamanız tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en kolayı verileri sıfırlıyacaksın sonra tekrar uygulamaya giriş yapıcaksın :D
  • Whatsapp a girmediğin sürece internet açık olsa da çevrimdışı gözüküyorsun zaten.
  • Whatsappın hücresele ulaşmasını engelle
  • Eğer android 6 dan yüksek bir sürüm kullanıyorsan WhatsApp izinlerinden internet iznini değiştirebilirsin
  • Sekai kullanıcısına yanıt
    Hayır şöyle istiyorum ;

Diyelim ki benim telefonumun interneti kapalıydı biri mesaj attı. Tek tik olur. Ben interneti açınca mesaj bana geliyor 2 tik oluyor. İşte ben interneti açınca o mesaj bana gelmesin tek tik olmaya devam etsin. Ne zaman ben WhatsApp'ı açayım o zaman göreyim.

Whatsappa girmeyince bildirim çubuğuna geliyor mesaj. Oraya gelince de 2 tik oluyor zaten. Mesajı whatsappa girmedikçe görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi try1241 -- 27 Temmuz 2019; 1:4:23 >
  • ya wpyi kaldır geçici süre. ya da gelişmiş ayarların varsa wp uygulamasına internet iznini kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Hayır şöyle istiyorum ;

Diyelim ki benim telefonumun interneti kapalıydı biri mesaj attı. Tek tik olur. Ben interneti açınca mesaj bana geliyor 2 tik oluyor. İşte ben interneti açınca o mesaj bana gelmesin tek tik olmaya devam etsin. Ne zaman ben WhatsApp'ı açayım o zaman göreyim.

Whatsappa girmeyince bildirim çubuğuna geliyor mesaj. Oraya gelince de 2 tik oluyor zaten. Mesajı whatsappa girmedikçe görmek istemiyorum.
    arkadas dogru soylemis verileri temizle, tekrar girmek istedigin zaman giris yapip mesajlari kontrol et sonra tekrar verileri temizle
  • Mobiwol

play.google.com
    Mobiwol: NoRoot Firewall - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Hayır şöyle istiyorum ;

Her isin bittiginde uygulamayo durmaya zorla veya whatsappin arka planda calismasini engelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

Eğer android 6 dan yüksek bir sürüm kullanıyorsan WhatsApp izinlerinden internet iznini değiştirebilirsin
    En mantıklı çözüm bu.
  • Hem ayranım dökülmesin hem g
  • Greenify ile uyutabilirsin. Uygulama hiç çalışmıyor sen girene kadar mesajlar bile gelmiyor. Uygulamaya girdiğin andan itibaren gelmeye başlıyor bir anda. Tam istediğin şey bence.
  • Internet erişimini kesmen lazım,

Firewall uygualamaları var play store da, yükle ve internetini kes,

Ya da internet izni varsa kapat
  • CEVABINIZI BEN BİLİYORUM GENÇLER 0534 223 17 76 MESAT ATIN SİZE VİDİYOSUNU ÇEKTİM ATABİLİRİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.