Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
2
Favori
12.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbi çirkinsin ama kardeş kalbini kırmak istemem ama napim doğruları söylemek gerekirse öylesin yani ama zeki olursan daima kızlar ayaklarına gelir rahat olabilirsin o konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gözlüğü çıkar lens tak ayrıca sakal bırak
  • Gorunusun hakkinda yorum yapmayacam lakin instagramda paylasimlarin altina Gt yazmayi birakmani oneririm 600 takipciye 40 begeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 8 GB Dual-Channel 1600 MHz DDR3L RAM | Bluetooth 4.0 HS | Windows 8.1 Update 2 64 Bit Pro
  • ula çocuklarla forumdayız

• Kiza hak verdim parayı bul estetik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha gençsin, akıllısın, boylusun..

İleride tipin daha oturur, derslerine iyi çalış güzel yerlere gel. Spor yaparsan dalyan gibi olursun, o da köyün hanzosunu anca bulur...

Takma kafana..
  • çirkin değilsin kardeş şükür et lütfen. 9.sınıfsan normal. Egoları yüksek mal kızlar oluyor onlarında bir yerlerini kaldırmayın.

• Abicim kız senle muhabbet kurmaya çalışıyor, kimse durduk yere birine gidip çirkinsin, kötüsün demez, kızlar böyledir durduk yere laf atarlar muhabbete girmek için ,gençsin daha anlamayabilirsin ama bu böyle yani, sen de ona bişeyler de muhabbet ilerlesin takılın şakalar yapın birbirinize laf sokun doğal olun bi daha lise olmuycaksınız oğlum ,üniversite'de özlersin keşke birisi gelip bana çirkin dese diye ağzını açmıyor kimse.

Edit:instagrama baktım , Oğlum 2-3 seneye filinta gibi olursun sen sıkıntı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Cyborg -- 10 Ekim 2016; 22:44:46 >
  • Çirkin değilsin aksine yüz hatların düzgün,bende lise zamanlarında böyle şeyleri kafaya takardım ama yaş ileryeyip saçlar beyazladıkça hatırlayıp hatırlayıp kendime gülüyorum.
    Derslerine asıl hayallerinin peşinden koş bu zamanlarını böyle boş şeyleri kafaya takarak harcama kendini insanlara beğendirmek için uğraşanlardan olursan kaybedersin.

Orijinalden alıntı: The.Sound of Perseveranc-

Çirkin değilsin, ama bence gözlüğü değiştir.

Deneme sınavında geçerek intikam mı olur biraz mantık lütfen. Onun yerine kızın yüzünün çok çirkin olduğu bir anda veya benzer bir anında fotoğrafını yakalayıp onun arkadaşlarına anonim olarak yayabilirsin mesela.

çocuk musunuz bu nasıl bir mantık?

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

quote:

Orijinalden alıntı: The.Sound of Perseveranc-

Çirkin değilsin, ama bence gözlüğü değiştir.

Deneme sınavında geçerek intikam mı olur biraz mantık lütfen. Onun yerine kızın yüzünün çok çirkin olduğu bir anda veya benzer bir anında fotoğrafını yakalayıp onun arkadaşlarına anonim olarak yayabilirsin mesela.

çocuk musunuz bu nasıl bir mantık?

Denemede kızı geçmekten daha mantıklı.Aklıma ilk gelen şeyi yazdım daha makul şeyler de olabilirdi.

• saçların yanlarını kestir,ortaları ve önleri düzelt.bütçen var ise de gözlüğü kesinlikle değiştir.ağır olmaya özen göster.Özgüvenli ol

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

Bu tip ne kardeş ?

Bu mesaja eklenen görseller:

Bence bu tiple yaşama
    Öl

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127918;Playstation 5
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127911; #inzoneh9
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127926; #wf1000xm3
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128248; #a6000
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128241; #XperiaXZpremium

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 10 Ekim 2016; 23:54:30 >

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

Bu tip ne kardeş ?

Bence bu tiple yaşama
    Öl

Allah kuluyla dalga gecme sanki hepiniz bradpitsin sen yasama.öl insanlarin duygularini kirmayin hadi sende koy resminide sanada yorum yapalim okadar medeni cesaretin varmi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.