Şimdi Ara

kız arkadaşımın eniştesini dövdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım beni ablasıyla tanıştırmak istediğini söyledi. Bende kız arkadaşımı üzmemek için onun bu isteğini
    kırmayıp kabul ettım
    Pazar günü kafe tarzı bir yere gittik ve ablasınında yarım saat içinde gelmesini bekliyorduk . Tabiki ben biraz heycan yapmıstım cunku arkadaşım bana ablasının çok soru soran bırı oldugunu soylemıişti.15-20 dakıka geçti geçmedi ablası geldi ama yanında eşi de vardı . Ben tabı streslıyken stresim 2 kat oldu .normalde rahatımdır ama neden oyle oldu anlamadım zaten. Konuşma devam ederken adamın gevşek gevşek konuşması beni rahatsız etti ağzının üstüne vurmak istedim adeta öyle bir konuşma tarzı vardı gevşek herifin.Bide adamın degısık bir huyu var sürekli el şakası yapıyor . Ben de hiç hoşlanmam .
    Bu mnyak herif 5 dakıka bir el şakası yapıo bir de bir gülüyor herkes bize bakıyor.Aynı zamanda çok kufurlu konusuyor . Bir zamandan sonra kız arkadaşımada yapmaya başlayınca ben çok sınırlendım ve
    sert bir şekilde kes şunu kendine gel dedim .Bir an ağzımdan oyle cıktı ve ortam bır anda buz kestı adeta arkadaslar .Adamda biraz bozuldu kızardı ve 5-10 dakıka sonra tekrar yapmaya basladı.
    Arkadaşlar işte olay burada kopuyor en son hatırladıgım şu .Kız arkadaşım artık yapma yeter dedi bende masayı itip buna iyi bir yumruk geçirdim .ABlası ağlamaya basladı bir anda .Sonra bu ve ablası adamın burnu kanadı lavaboya gittiler bende kız ardaşımı alıp gittim.Yani nasıl oldu bende anlamadım ama kız ardakaşım biraz ayrı kalalım şoktayım dedi Bende biraz utandım açıkçası.(neden utandıysam haklıyım bence)
    Şimdi arkadaşlar bana akıl verin ben bu kızdan ayrılıyyımmı devammı ediyim ne yapcam bılmıoyurm.Yalnız arkadaşlar sorun şu kızın abisi benı bu adamı sevıomus ve benı gordugu yerde kıracam kemıklerını dıomus kız arkadaşım dedi . Arkadaşlar ben gerekirse mercan dededen öğrendiğim zebanı yumrugumla onu da döverim.Yeterki gevşek olmasın.Kıza da dedim . Abin çok ileri giderse acımam kavga ederim diye .Kızda saçmalama felan dedi ama çok basit olaylar buraya kadar geldi. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
    Dh halkı ..

• Okumayın, mercan dede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi yok. Olmamış. Eniştenin el şakası kısmında anladım olayı.

Geçen seferki evlendik başlığı güzeldi ama. Yemeyene bile yedirdi. Ben yiyen bir insanım, daha sonuna gelmeden anladım. Sen düşün. Az daha aban. Böyle zayıf kalmış hikaye.
  • okumadım ama başlığı görünce benimde eski kız arkadaşımın eniştesi pezevenkti :D ayrıldıktan sonra acaba gidip tek gecelik ayarlatsam kız ne hisseder diye düşünüyordum yapmadım ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikaye csb olduğunu unutturacak şekilde kurgulanmamış.Edebiyat matematiktir kolay değildir.Puanım 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.