Şimdi Ara

Kız arkadaşımın çevresindeki adam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir derdim var, her zaman olduğu gibi önce sizlere açıp fikirlerinizi alıp ona göre hareket etmek istiyorum. Çok ciddi boyutlarda olmasa da varlığından rahatsız olduğum bir adam kız arkadaşımın çevresinde dolanıyor. Şöyle anlatayım, kız arkadaşım şehirdışında, zor bir yerde öğretmen olarak görev yapıyor. Okul çok büyük değil, köy okulu da değil ama 15-20 öğretmenle birlikte çalışıyor. Bu ocak ayında atandı. Aramızda çok ciddi bir mesafe var, şehir de baya küçük bir yer olduğu için kargoyla bir çiçek dahi gönderemiyorum ki sahipli olduğu anlaşılsın, ancak yapamıyorum maalesef.
    Kız okula atandıktan sonra ailesiyle birlikte şehre gitti, ailesi yerleşmesine yardımcı oldu, bu arada ailesi de öğretmen, annesi de babası da din kültürü hocası, beraber okula gittiler baktılar falan, sonra ailesi döndü. Kız normal bir şekilde işine başladı, insanlarla diğer hocalarla kaynaşmaya başladı ancak bir adamın garip bir ilgisi söz konusu. Bir Din Kültürü hocası. Ama sigara içmenin günah olmadığını falan iddia eden garip bir din hocası. Genç birisi. Yaptıklarını sıralayacağım şimdi, kız okuldaki ilk günlerinde birgün yemekhanede arkadaşlarıyla otururken bu adam da yemeğini alıp masaya oturuyor, kızla tanışmaya çalışıyor, sonra şöyle bir cümle kuruyor, annen baban da din kültürü hocasıymış, ben tanışamadım onlarla, keşke tanışsaydım gibi cümleler kuruyor. Akabinde kıza birkaç kez isterseniz benim derslere girebilirsiniz, pratik yaparsınız falan demeye başlıyor. Bir muhabbet kurma girişimi söz konusu yani. Daha sonra birgün kız öğretmenler odasında otururken sigara içiyorsan gel birlikte içelim falan diyor. Kız tabiki her seferinde mesafeli davranıyor, ancak herif yüzsüzün teki. İlk başlarda kız da yeni bir ortama girdi diye bu herife bir yerden ulaşıp yazmak istemedim, sinirlerimi bozuyordu ama bir faaliyette bulunmadım. Sonra sömestr tatili başladı, kız yanıma geldi, bu meseleyi konuştuk, mesafeli davranmasına rağmen bu tavırlara karşı bir şey yapmamız gerektiğine karar verdik. Bir süs yüzüğü aldık ve parmağına taktık. 2.dönem başladıktan sonra hep yüzüğüyle gitti. Adamla da asla iletişim kurmadı. Adamın yüzüğü gördüğünü söyledi. Yüzüğü görmesine rağmen geçen hafta yine yanına gelip milli eğitimden eğitim ödeneği aldınız mı, almadıysanız milli eğitimde tanıdıklarım falan var diye bir şeyler söylemiş. Kız yine soğuk bir şekilde reddetmiş. Son olarak dün gece instagram'dan takip isteği atmış, kız isteği 1 gün sonra fark etmiş, fark ettiği an reddetmeyi denediğinde adamın isteği geri çektiğini fark etmiş. Kızın da profil resminde ikimizin fotoğrafı falan var. Şehirdışında olduğundan ve uzak olduğu için kızın yanına gidemediğimden bu herifin karşısına dikilemiyorum. Kız da rahatsız olmaya başladı. Instagram'dan bir mesaj falan atıp üstüne gitmeyi düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ne diyorsunuz beyler?

Not: Biraz sinirli olduğum için metinde çok ifade edemedim ama kızın zaafiyet gösterdiğini falan sakın düşünmeyin, uzun süreli bir ilişkimiz var, o gerekeni yapıyor ama herif yüzsüz, arsızın teki ve güya "Din" hocası. Bu arada merak edenler için diyeyim bir doğu ilinin küçük bir ilçesi, adam da doğulu. Git karşısına dikil diyenler olabilir diye söylüyorum, ben de çalışıyorum, izin alma gibi bir şansım yok, mesafe de çok uzak olduğu için maalesef öyle bir şansım yok. Tek yapabileceğim herife yazıp, gözünü korkutmak.

• Yazıp durumu adama anlat hocam eşşek değilse zaten anlar anlamazsa o zaman gidersin kız arkadaşının görev yaptığı okula çekersin kenara yüzyüze konuşursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kız arkadaşınla evleniyorsun sonra eş durumundan tayin istiyor kız arkadaşın ve kurtuluyorsunuz

Hiç anlamıyorum sizin gibileri madem uzun süreli ilişkin var ikiniz de meslek sahibisiniz neden evlenmiyorsunuz? Para vs deme inan seven insan ne düğün ister ne gösteriş peşindedir tek göz odada yaşar gider

Orijinalden alıntı: Guest-DC258C1D6

Kız arkadaşınla evleniyorsun sonra eş durumundan tayin istiyor kız arkadaşın ve kurtuluyorsunuz

Hiç anlamıyorum sizin gibileri madem uzun süreli ilişkin var ikiniz de meslek sahibisiniz neden evlenmiyorsunuz? Para vs deme inan seven insan ne düğün ister ne gösteriş peşindedir tek göz odada yaşar gider
    tek göz odada nah yaşar, şu anki kızlar günde 200 lira alışveriş yapıyor, sen de biliyorsundur. Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, fakirlik görmeden basit geliyor tabi.

Orijinalden alıntı: Guest-7AF05F3D8

tek göz odada nah yaşar, şu anki kızlar günde 200 lira alışveriş yapıyor, sen de biliyorsundur. Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, fakirlik görmeden basit geliyor tabi.

Alıntıları Göster
    biriyle hayatını birleştirmeyi düşünüyorsan para o kadar da önemli olmuyor. kız kuzenim evleneceği zaman nişanlısı iflas etmişti gram umrunda olmadı evlendi. çok mutlular şuan.

biriyle hayatını birleştirmeyi düşünüyorsan para o kadar da önemli olmuyor. kız kuzenim evleneceği zaman nişanlısı iflas etmişti gram umrunda olmadı evlendi. çok mutlular şuan.

Alıntıları Göster
    kuzenin boş zamanını trendyolda geçiren biri değilmiş demek ki, nadir de olsa böyle kızlar da var.

kuzenin boş zamanını trendyolda geçiren biri değilmiş demek ki, nadir de olsa böyle kızlar da var.

Alıntıları Göster
    evet boş zamanlarında arkadaşlarıyla il il gezip fotoğraf çekilen sosyal medyada takılan biridir o yüzden pek trendyola girmez

• quote:

evet boş zamanlarında arkadaşlarıyla il il gezip fotoğraf çekilen sosyal medyada takılan biridir o yüzden pek trendyola girmez

Alıntıları Göster
    il il geziyorsa parasız değildir, sen gerçekten parasızlık ne demek anlamazsın o yüzden böyle atıp tutman çok normal. Fakirlikte kocasıyla kalacak kız yok şu çağda.

• quote:

il il geziyorsa parasız değildir, sen gerçekten parasızlık ne demek anlamazsın o yüzden böyle atıp tutman çok normal. Fakirlikte kocasıyla kalacak kız yok şu çağda.

Alıntıları Göster
    kuzenim fakir demedim. evlendiği adam iflas etti beş parasız kaldı ve ona rağmen evlendi dedim.

kuzenim fakir demedim. evlendiği adam iflas etti beş parasız kaldı ve ona rağmen evlendi dedim.

Alıntıları Göster
    tamam işte para varmış bir şekilde, hiç parası kalmasa görürdüm onu

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • Kız zaten adama kıl oluyormuş. Bir tehlike arz etmiyor yani. Boşver, takılsın kendi çapında adam.
  • Bir ara telefonla konuşuyor gibi yapsın ve nişanlım buraya gelecek ay içinde evleniyoruz diye birsey desin öğretmenler lojmanında kalabilir demi gibisinden bir soru sorsun hatta o an da da telefon açık olacak telefonda ise sen kız arkadaşın da ya erkek arkadaşım sizinle görüşmek istiyor desin telefonu alsın sen kendini tanıt daha sonra sende ogretmenlerevinde kalabilirmiyim falan diye sorular sor ona sonra görüşmeyi sonlandır bir daha da bulaşmaz Kıza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.