Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrıldım [Dönüşü Yok, Acı çekiyorum]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Sevgilim ile çok güzel vakit geçirmiştik. Sürekli kavga etsek bile mutlu oluyorduk. Çoğu defa ayrılıp barıştık. Bu sefer ben bitirdim kesin bitti ama çok acı çekiyorum. Onun yarattığı boşluk var. Ygs-Lys Öğrencisiyim derslerimi çok etkiliyor 1 haftadır ders çalışamıyorum. Nasıl düzelirim dostlar. Az da olsa nasıl unuturum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavına odaklan yapıcak bişey yok.zaten iyi yapmışsın.üni tercih zamanı bu ilişkilerin çoğu bitiyo.aynı yeri bölümü tercih edersen ne ala.topla kafanı derslerine ağırlık ver.Boşluk herkeste olur.Arkadaşların varsa vakit geçir hobin varsa uğraş.24 saat test ders falan olmaz tabi.

• uni'ye gecince la ne gereksiz uzuluyormusum diceksin.. yenisi ile kol kola gezeceksin..
  • Malum ablalara git

• birak kiz uzulsun, sen niye uzuluyorsun anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem sen bitirdin neden uzuluyorsun ben de anlamadım..

• Kızdan ayrıldığın için sana şu an ders çalışmak saçma yada çocukça gelebilir ama sen zamanla unutursun geç ya da erken sen dersine bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam seviyorduk ikimizde deliler gibi. Ama bazen şartlar ve ortam devam etmeye uygun olmuyor. Bu yüzden bitirdik. Aslında karşılıklı karar gibi oldu diyebilirim.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haszo -- 16 Kasım 2015; 20:02:51 >
  • Uniye gecince duzeliyor knk

• haszo kullanıcısına yanıt
    Kimse bana aksini iddia etmesin. Aşk diye birşey yoktur. Gönlünü eğlendirip duracaksın sahte sevgilerle. He yanlış anlaşılmasın amaç karşıdakini kandırıp ondan faydalanmak olmayacak, sadece aklındaki veya hayalindeki kişiyle yaşıyormuş gibi vakit geçireceksin. Aşk diye birşey ütopyada. Sahte hislerle yaşayacaksın, hayat Ceren.siz de geçip gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

Kimse bana aksini iddia etmesin. Aşk diye birşey yoktur. Gönlünü eğlendirip duracaksın sahte sevgilerle. He yanlış anlaşılmasın amaç karşıdakini kandırıp ondan faydalanmak olmayacak, sadece aklındaki veya hayalindeki kişiyle yaşıyormuş gibi vakit geçireceksin. Aşk diye birşey ütopyada. Sahte hislerle yaşayacaksın, hayat Ceren.siz de geçip gidiyor...

Öyle olmaz hocam. Benim dünyama yakışmaz öyle şey. Yalan söylemem bir kıza veya onun hayalleriyle oynayamam. Ya o kız benle gönül eğlendirmeyip ciddi düşünürse? Onun ahı ne olacak?

• Beni dinle derim, ben çok çektim. Dünyanın merkezine kendini koymazsan o dünyanı başkaları berbat eder. Eğer bitirdiyseniz ilişkiyi şimdi oturup paşa paşa keyfine bak. YGS LYS öğrencisisin, otur dersini çalış sınavda sana kızı sormayacaklar, ne olursa olsun zaten max 3 sene daha ilerlerdi sonra yine ayrılcaktınız yani lise zamanı ilişkiler uzun ömürlü olmuyor, kızlar bu zamanlarda iki kalbi çarpınca aşık oldu sanıyorlar sonra ilişki ilerleyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar bir şekilde berbat ediyorlar herşeyi. Bana güven zaten uzamayacaktı fazla eninde sonunda ayrılacaktınız bırak iyi ki şimdi ayrıldın en fazla 1 gün süre ver kendine sonra toparlan ve derse devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

Beni dinle derim, ben çok çektim. Dünyanın merkezine kendini koymazsan o dünyanı başkaları berbat eder. Eğer bitirdiyseniz ilişkiyi şimdi oturup paşa paşa keyfine bak. YGS LYS öğrencisisin, otur dersini çalış sınavda sana kızı sormayacaklar, ne olursa olsun zaten max 3 sene daha ilerlerdi sonra yine ayrılcaktınız yani lise zamanı ilişkiler uzun ömürlü olmuyor, kızlar bu zamanlarda iki kalbi çarpınca aşık oldu sanıyorlar sonra ilişki ilerleyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar bir şekilde berbat ediyorlar herşeyi. Bana güven zaten uzamayacaktı fazla eninde sonunda ayrılacaktınız bırak iyi ki şimdi ayrıldın en fazla 1 gün süre ver kendine sonra toparlan ve derse devam et.

Sanırım yeni birisini bulmuş hocam. Acı daha da katlandı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: haszo

quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

Beni dinle derim, ben çok çektim. Dünyanın merkezine kendini koymazsan o dünyanı başkaları berbat eder. Eğer bitirdiyseniz ilişkiyi şimdi oturup paşa paşa keyfine bak. YGS LYS öğrencisisin, otur dersini çalış sınavda sana kızı sormayacaklar, ne olursa olsun zaten max 3 sene daha ilerlerdi sonra yine ayrılcaktınız yani lise zamanı ilişkiler uzun ömürlü olmuyor, kızlar bu zamanlarda iki kalbi çarpınca aşık oldu sanıyorlar sonra ilişki ilerleyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar bir şekilde berbat ediyorlar herşeyi. Bana güven zaten uzamayacaktı fazla eninde sonunda ayrılacaktınız bırak iyi ki şimdi ayrıldın en fazla 1 gün süre ver kendine sonra toparlan ve derse devam et.

Sanırım yeni birisini bulmuş hocam. Acı daha da katlandı :(

Aynı durumdayız. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum oda üniversiteye gitti. 2 hafta sonra ilişki bitti ve hemen de yenisini bulmuş. 1 aydır ölü gibiyim. Çok acı çektim her saniye aklıma geliyordu. 1 ayın sonunda kendime gelmeye başladım. O 1 aylık dönemde hiç ders çalışmadım. Şimdi yavaş yavaş eski formumu yakalamaya çalışıyorum. Kolay kolay geçmiyor. Çekeceksin. Kendine zaman ayır. Ondna uzak dur sosyal medyadan engelle fotoğrafları sil numarayı sil vs vs klasik Şeyler ama etkili oluyor. Komedi içerikli şeyleri takip et yürüyüş yap arkadaşlarınla takıl yeni insanalr tanı. Zamanla kendine gelirsin

• Kız üzülmezki olan erkeğe olur. Hemen yenisini buluyor kız milleti, sense içinde bi cenaze kalkıyorcasına her gün üzülürsün ta ki yeni biri hayatına hirene kadar

• Keşke benim sevgililerimde ayrılıp yeni birilerini bulsalar da, buldukları kişi benim ne çektiğimi anlasa. Şükür et ki gitmiş başkasına. Daha da seni rahatsız etmez. Hayat size güzel
    @haszo
    @Melbourne Bounce

• Boyle durumlarda dusundukce yatip gecmesini bekledikce daha da icine gomulursunuz modumuzu degistirin durduk yere gecmez cikin sinemaya gidin yapmak istediginiz eglenceli belki tehlikeli seyler yapin eve geri geldiginizde 0dan baslamis olucaksiniz simdi yataga girip aci cekmek mi dusunup tekrar dag etmek mi yoksa istediginiz hayata devam etmek mi siz karar vereceksiniz ama once modunuzu degistirin

• quote:

Orijinalden alıntı: haszo

quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

Öyle olmaz hocam. Benim dünyama yakışmaz öyle şey. Yalan söylemem bir kıza veya onun hayalleriyle oynayamam. Ya o kız benle gönül eğlendirmeyip ciddi düşünürse? Onun ahı ne olacak?

Açıkçası ben bi ilişki yaşadım. Karşımdakine de zarar vermedim. Gerçi... gönlüm de eğlenmedi.

Sonuç olarak en iyisi mitoz bölünme gençler. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.