< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehlülHaznedar -- 25 Aralık 2019; 21:35:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehlülHaznedar -- 25 Aralık 2019; 21:35:33 > |
Dediklerinize katiliyorum birini sevmek, sevmeye calismak yerine onu seviyor gibi yapip eglenip zaman gecirip sıkılınca birakiyorlar ve bu bir insana yapilabilecek en kötü şey duygulariyla oynayip onu kandirmak, üzmek, belki de hayatini etkileyecek bir olaya sebep olmak ve bunu ne icin yapiyorlar tabi ki kendi muhtesem egolarini tatmin etmek icin bunu da sadece bizim ulkemizin kadinlarinda gorebilirsin malesef...
|
Kardeşim, sana acı gerçeği ben söyleyim, başkasını bulmuştur. Benim başıma gelmişti buna benzer. Kız okuduğumuz üniversiteden başka üniversiteye geçti, sonra orda başkasını buldu ben bu süreçte kızın nişanlı olduğunu öğrendim ve geçiş yaptığı yerde başka bir erkekle çıkmak üzereyken ben olayları yüzüne vurduktan sonra tekmeyi bastım tam benden kurtulduğunu sandığında nişanlısını arayıp kızın yaptıklarını bir bir anlattım, bu şekilde öcümü aldım.Düşünün 2 kişiyle çıkıyor ve başka birisiyle de nişanlı. Benimle oyun oynamak neymiş gördü ve cin olmadan cin çarpmak neymiş gösterdim ondan sonra hiç kimseyle bir ilişki yaşamadım isteyen kızlar çok oldu ama ben uzak durdum, şeref yoksunu insanlar dolmuş etraf, seviyorum diyip 3 günde başkasına kaçanlarla dolmuş o yüzden yerinde olsam tam emin olup tekmeyi basarım gerçekler budur. Hayal dünyasında yaşamayın kendinize gelin 1 saniye sonramızı bile bilezken 20 sene sonrasının hesabını yapanlar gerçek yalancıdır
|
Orda kendine tokmakçı bulmuştur, yorma kafanı boş yere delikanlı, yoluna bak
![]() |
Üşenmeden hepsini okudum. 2.5 yıllık ilişkimin son evrelerini anlatmışsın tam olarak. Başka ülkedeki kızları bilmem ama bizim ülkedeki kızlar, yaşadıkları o ilk heyecan ve aşk hissiyatı geçince bir ilişki için çabalama gereği duymuyorlar. Bu biraz da günümüz insanın bencilliği;daha iyi seçenekler varken neden onları ıskalasınlar ki?
|
O sana ayrılalım demeden senin ona bu teklifi yapman daha iyi olur.O zaman tekrar kıymete binersin.
Muhtemelen okuduğu üniversitede senden daha iyi durumda birisini gözüne kestirmiştir.Senide cepte gördüğü için yani evlenmeye,çocuk yapmaya vs yakın olduğun için senden sıkılmıştır.Genelde Türk kızları ancak iş ciddiye bindiğinde 30'a merdiven dayayınca,üniversite bitince vs ciddileşiyor ve buldukları birisiyle hiç abartısız ''nefes alsın yeter'' modunda evleniyorlar.Yeter ki kimse onlara ''evde kaldın'' demesin. Kısacası okul hayatında dolaştığınız hiçbir kıza ciddi gözle bakmayın.Eğlenin geçin.Size ne kadar ''Birkaç aya kalmaz nişanlanırız,birkaç yıla kalmaz da evleniriz.Evlendikten birkaç yıl sonrada çocuk yaparız.Oturma odamız şöyle olsun,evimiz şu genişlikte olsun,şuradan ev tutalım'' gibi sözler söyleyip aklınızı bulandırsalarda bunun ciddi olmama ihtimalini her zaman aklınızın bir köşesinde tutun.Yani iş gerçekten ciddiye binip aileler tanışıp,sözdür nişandır olayları olmadan kendinizi kaptırmayın derim.Hatta nikah masasına oturuncaya kadar ''Bu iş her an bozulabilir'' kafasında da olun.Malum neler görüyor neler duyuyoruz.Tam evliliğin arifesinde gelin kızlarımız ''Ayy ben senle yapamam kusura bakma'' deyip herşeyi bozabiliyor ortada öyle sap gibi kalıyorsunuz.Üstüne bir de o kadar masraf boşa gidiyor.Dahası bir de bu durumu eşe dosta akrabaya anlatmak var ki ölme eşeğim ölme... Demem o ki nikah masasına oturup imzalar atılma anına kadar aklınızda her zaman bir şüphe olsun.Şüphe duymak iyidir.En azından iş hüsranla sonuçlanırsa insan kendini daha çabuk toparlar.Sana da tavsiyem hanım kızımız madem böyle seni iğneleyici laflar sokuyor,senle ilgilenmiyor seni görmezden geliyor ondan önce ''Senden sıkıldım.Buraya kadarmış'' deyip terket gitsin.Zira yakında bu sözü sana o söyleyecek.Kızı gerçekten bu yaptığına pişman etmek istiyorsan ondan önce sen onu terket ve onun narin egosuna darbeyi indir.Sonra büyük ihtimalle peşinde dolanacaktır fakat bu seferde asla yüz verme ve geri dönme.Ülkede o kadar bekar kız var.Dert etme kafana uygun seni sevip seni anlayabilecek kafa dengi birisi ilaki karşına çıkar... ![]() |
Bu devirde kimseye güvenme, senin kız muhtemelen başka bir erkek buldu başka bir ihtimal yok. Seni sadece klübede tutmak istiyor daha iyi bir talip olmazsa sana geri dönecek acı ama gerçek. Kendimi övmek gibi olmasın ortalama üstü bir erkeğim ve bir çok kez erkek arkadaşı oldugu halde flört sinyali gönderen kızlar oldu etrafımda, hatta bir tanesi ile aynı bölümdeydim, erkek arkadaşı da bizim bölümdeydi düşün yani hepsine yol verdim şuan yaptıgım tek şey tek bir kıza bağlanmadan hayatımı yaşamak evlilik meselesi 35 yaşından sonra düşünülür sanada tavsiyem budur oyunu kurallarına göre oynayacaksın yoksa üzülürsün
|
İnan bana kız arkadaşının Adriana Lima olmasına gerek yok.Çok çirkin dediğim kız gelen mesajları gösterdi şaştım kaldım.İlla yazan kişiler oluyor.Istediği kadar çirkin sivilceli şisman olsun.Hatta bunları özellikle isteyenler bile var.Kadın dediğin 80 kilo olmalı diyen mi ararsın sivilce bence yakışıyor diyen mi dolu bunlar.
Kız senden sıkılmış kolayca kıza istediğini yap.Çak geç.Mesaj atarsa geç at.KIZI ÖNEMSEME.Başka kızlarla takıl.Hatta kızdan ayrıl büyük ihtimal kız sana yazacak 1 ay sonra.Yazmasada baska kız mı yok.Dediğim gibi kızı önemseme çünkü cidden seversen senden soğuyorlar sevmezsen peşinden koşuyorlar. |
Dostum sal her zaman daha iyisi vardır kendini bu kadar düşürme alfa ol derdin ne senin hayrola de tamam hadi bak dalgana yaz bırak bas engeli abi düşmeyin bu kadar vallahi sinirleniyorum
|
Senden ayrılmıyor çünkü senden ayrılırsa seni tamamen kaybeder. Bir sonra ki gözüne kestireceği erkeğe kadar seni idare etmeye çalışıyor. Başka biri gözüne geldiği zaman senden ayrılacak ve onla flörtleşmeye başlayacak
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 10 Aralık 2019; 1:16:21 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|