Şimdi Ara

Kız arkadaşım soğuk davranmaya başladı(25 Aralık Edit Geldi!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
13
Favori
25.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakında tekme gelir kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en azından aptal aşık oynamamışsın bazı şeylerin farkındasın. bazı kızlar (hepimiz öyle değiliz) yani senin sevgilin gibiler daha iyisini buldu mu eskisine naş diyor. kız sinyalleri vermiş "Uzun vadeli planlar yapmak çok saçma, çocuk filan istemem konusunu açma, hayatı akışına bırakmak lazım, 1-2 seneye ne değişir bilmem vs sürekli iğneleyici laflar" diyerek, bunların türkçesi şudur ya senden sıkıldım ama ayrılacak bahane bulamadım ben ayrılık planı yaparken hayal kurma demektir. bence ayrılmasını bekleme sen konuyu aç, ayrıl. geçmiş olsun kurtulmuş oldun bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BehlülHaznedar

    Şaka gibi ama birebir aynisi bir iltifatimdan sonra artik tm filan diyor ardindan da ya ben sana cok kotu davraniyorum galiba diyor. Farkli hayatlar ayni sonuclar ne olacagi cidden çok belli
    Benzer şeyler yaşadım başka birini bulmuş olabilir o yüzden salla gitsin kızların geneli böyle ne kadar yüz verirsen soğurlar cabuk bunlara öyle davrancan ki değer vermicen o zaman peşinden nasıl koşuyorlar denendi onaylandı :D bu arada ikizler burcu mu kız burçlara inanıyorum ikizler burcuysa aman hemen uzaklaş yazdığın örnek çok benziyor psikopat oluyor onlar :D
  • BehlülHaznedar B kullanıcısına yanıt
    ben sana cok kotu davraniyorum galiba ulan sinirlendim anasina bacisina sovucem simdi ya. davranma o zaman arkadas. ayril o zaman. soyle sacma sapan ergence soylemleri anlayamiyorum cidden.
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamıyorum bir şey ya siyahtır ya beyaz ortası yoktur. Yani bana çok kötü davrandığının farkındaysan ya bu sorunu çözmeye çalışır beni seviyorsan ona göre davranırsın. Ya da dersin ki ben seninle yapamıyorum bitsin sırf yedekte bekletmek için türlü türlü laflar oyunlar...
  • Durumun bir benzerini yaşamış biri olarak söylüyorum: umursama, sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran, ayrılacağını söyle, peşinden geldiğini göreceksin. Tecrübeyle sabit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Ben burçlara inanmam ama yükselenim ikizler diyordu :D
  • gumballll kullanıcısına yanıt
    Yapacak başka bir şey yok zaten yüz yüze söylemek için çarşamba gününü bekliyorum.
  • dostum takma kafana genelde bu soğuklukların sebebi ilgi gösteren,yakınında sürekli bulunan, muhtemelen bazı kızların hoş çocuk dediği ve o çocuğun senin hatuna ilgi göstermesi sebebiyle seni elde tutup o çocukla işi pişirme çabaları. Tecrübeyle sabittir. Uzak ilişki adamı yorar fazla düşünme ara böyle soğuk soğuk devam edeceksek ben yokum herkes kendi yoluna baksın de kapat çok uzatma. Öyle yani kimse durduk yere böyle yapmaz.
  • Güzel kardeşim kadınları anlamak zordur. Neresinden tutarsan tut, hangi konu olursa olsun, illa bir yerlerde patlak verirler ve erkeği anlamsızlığın içine atıp bırakırlar. Erkek o anlamsızlığın içerisinde kaybolur, yok olur.

    Erkeklerin yaptığı en büyük hata ise onları anlamaya çalışmalarıdır. Onları anlamak için huyuna suyuna gitmek, aldığı kararları kabul istemeye istemeye kabul etmek. Kısacası gönüllerini hoş tutmaya çalışmaktır. Peki onlar bu rahatlığı nereden buluyorlar???? Abaza çok biz erkeklerde. Kadının en çirkini dahi elini sallıyor 50 gelmese 5 geliyor. Onlar bize gelirse biz 2+2=X kaç diyoruz. Biz onlara gidersek {x-[y-(z+2)]}-{x+[z-(x-1)]}+y-1 toplamı kaçtır diyor ? Bu rahatlıklarından dolayı gevşek davranıyorlar. Hata erkekte elbette.

    Senin durumuna gelirsek bu yazdıklarımı ön planda tutar hayatı başkalarının etrafında dönerek değil de onları etrafında döndürmek ile geçirirsen kazanan hep sen olursun. Vurdum duymaz olmayı bilmek gerek. Boşuna kafa yorma soğuduysa sende soğu!




  • Şu an başka biriyle iş pişirme aşamasında o yüzden seni iplemiyor. İşler istediği gibi giderse seni şutlayacak. İyi gitmezse eski oyunlarına geri dönecek senin için. Uzak dur kardeşim vur tekmeyi gitsin muhatap dahi olma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasıyla konuşuyor sevgili oluncada senden ayrılacak. Bence sen şutla onu. Uğraşma. Dünyada kız mı yok. Başka kısmetlere bakarsın. Kafayada takma. Boşver gitsin. Böyle kızlardan hayır gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Onu sevdigini hatta onsuz yapamayacagini soyledin ve bi karizman sürprizin kalmadi kendini kolay lokma yaptin Cool birini buldu artik onu hedefliyor.

    2- Basindan beri yedek kulübesindeydin sende bi gelecek olmadigini anladi gidiyor.

    3- Senden dersleri meslegi parasi daha fazla birini buldu gidiyor...

    Kadinlara deger vermemeyi agizlarinin icine düsmemeyi ya ogrenirsiniz yada aglarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlara size değer verdiği kadar değer vereceksiniz. Yoksa üzülürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda bir dayı vardı flash tv de stir et dünyada bana karımı yok diyen aynen öyle demeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaşadıkların bir çoğumuzun başından geçti. Kendini üzme, karşına al sen bitir ve arkana dönüp vicdan yapma sakın.
    Sevgini hak eden biri illaki karşına çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıl gitsin burada okurken ben sinirlendim ayrıl işte sıkıldım senden başkasından hoşlanmaya başladım de. Yeni heyecanlar arıyorum vs. de, salla işte bir şeyler.
  • O kadar geç çocuk olmaz hocam. Hastalık riski falan oluyor o yaşlarda. Aşağı yukarı bir otuz yaşında falan olmak ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    zamanla ben kendimi ona bıraktıkça (Olması gereken de budur)


    Burası yanlış. Kuvvetle muhtemel bütün ipler karşı tarafta olduğu için işler istediğin gibi gitmiyor. Çözümü ise kendini geri çekmen. Onu da telefonun başında mesajına cevap bekleyerek yapamazsın. Sadece biraz geri çekil ve zamana bırak. Baktın buna rağmen bir değişim yok salı verirsin olur biter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse için kendini ezdirme dostum.Yolun sonunda tek ölecek bile olsan gururunu koru.Sen de insansın onun kadar senin de bu ilişkide beklentilerinin olması çok doğal.Eğer dediğin gibi böyle naz yapıp kendini çekiyosa o demeden önce sen bitir bu işi.Senin için doğru kız değilmış bu belli.Asla kimseye boyun eğme.Bu olmaz başkası olur.Üç ay içinde yok evlilik yok çocuk planı yapan net gerizekalıdır ve senin de böyle bir gerizekalıdan kurtulmalısın.Asla bi daha yüzüne bakma.Kalbin beyninin önüne geçmesin.Bazı durumlarda ikisine de inanman gerekir ama karşıdakinde sevgi bitmiş.Normalde bir ilişkide 4-5 yıl geçtiğinden aşk biter.Böyle olsa normal derim ama 3 ay hiç bir şey.Ona ne hissettiğini söyle neden böyle davrandığını sor.Baktın tavrı değişmemiş daha fazla uğraşma.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.