Şimdi Ara

kıskançlıktan kurtulmak istiyorum yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski nişanlımla barışma evresindeyiz ama sürekli beni kıskandırmak istiyor ve çokta iyi başarıyor. Su erkek geldi ben yüz vermedim su mesaj attı ben cevap vermedim falan filan..
    Bayadır barışmak için çba sarfeden ben.. baya bir yol aldım ... barışmak üzere .. ama ben çok taviz verdim herşeyden bu zamana kadar düzelsin diye..
    canım çok sıkkın dostlar.. ben onu hala eşim biliyorum ve onu herkesten deli gibi kıskanıyorum bu da bana zarar veriyor zaten şu an işsizim bir de bu eklendi mi ruhsal bunalıma giriyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 8 Haziran 2010; 20:39:24 >

• up
  • ..leme
  • Al işte aynı ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 8 Haziran 2010; 20:46:42 >
  • kıskançlık hastalıktır engellemeyemezsin
    http://fizy.com/#s/12sq4v
  • Biraz uzak dur naptın sen öyle Ne olursa olsun ona döneceğini ondan vazgeçmediğini göstermişsin.Senin herşeyi kabul ettiğini biliyo.Kıskanıyosan ona niye belli ediyosun takmıyo gibi davran çok mu zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

Eski nişanlımla barışma evresindeyiz ama sürekli beni kıskandırmak istiyor ve çokta iyi başarıyor. Su erkek geldi ben yüz vermedim su mesaj attı ben cevap vermedim falan filan..
    Bayadır barışmak için çba sarfeden ben.. baya bir yol aldım ... barışmak üzere .. ama ben çok taviz verdim herşeyden bu zamana kadar düzelsin diye..
    canım çok sıkkın dostlar.. ben onu hala eşim biliyorum ve onu herkesten deli gibi kıskanıyorum bu da bana zarar veriyor zaten şu an işsizim bir de bu eklendi mi ruhsal bunalıma giriyorum ...

Aynısını ona yap...Çok ciddiyim.
    O senden daha çok kıskanmazsa birşey bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok acımasız bu yaratıkların hepsi nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.