Şimdi Ara

Evde nasıl terleyebilirim vücut geliştirme sporu ile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım terleyerek toksin atmak ve vücut geliştirme yapmak. Bol bol terlemek istiyorum. Kaloriferi yeterince açıp , üstüme de çok elbise giyip bu şekilde mi yapmalıyım sporu? ya da başka önerisi olan var mı?

Evde Terleyerek Vücut Geliştirme

Vücut geliştirme yolculuğunda ter dökmek, kas geliştirmenin ve yağ yakmanın önemli bir parçasıdır. Spor salonuna gitme imkanın yoksa, evde de terleyebilir ve hedeflerine ulaşabilirsin.

Terletmek İçin Ev Egzersizleri

• Burpee: En etkili tam vücut egzersizlerinden biridir ve büyük miktarlarda kalori yakmana yardımcı olur.
    • Mountain Climber: Kardiyovasküler sağlığını geliştirmenin ve karın kaslarını çalıştırmanın harika bir yoludur.
    • Jumping Jack: Hızlı ve kolay bir egzersizdir ve tüm vücudunu çalıştırır.
    • Yüksek Diz Çekme: Bacaklarını ve kalçalarını hedefleyen plyometrik bir egzersizdir.
    • Plank: Karın kaslarını ve gövdeyi güçlendirirken terletmene yardımcı olur.

Terlemeyi Artırma İpuçları

• Yoğun Egzersizler Seç: Tekrar sayısını artır, dinlenme sürelerini kısalt ve egzersiz zorluğunu kademeli olarak artır.
    • Sıcak Bir Ortam Yarat: Egzersiz yaparken odanın sıcaklığını artır veya egzersiz sırasında sıcak giysiler giy.
    • Egzersiz Öncesi Beslenmeni Sağlıklı Tut: Protein ve karbonhidrat yönünden zengin bir diyete sahip olmak, enerjini yüksek tutmana ve daha uzun süre egzersiz yapmana yardımcı olur.
    • Yeterli Sıvı Tüket: Terledikçe sıvı kaybedersin, bu nedenle egzersiz sırasında bol su iç.
    • İstirahat Günleri Planla: Vücudunun iyileşmesi ve kaslarının büyümesi için düzenli aralıklarla istirahat günleri planla.

Terleme İstediğin Zaman Ne Yapmalısın?

"Terleme istiyorum" diye merak ediyorsan, yukarıda sıralanan ipuçlarını uygulamayı dene. Evde etkili egzersizler yaparak, sıcak bir ortam yaratarak ve beslenmene dikkat ederek, vücut geliştirme hedeflerine ulaşmak için gereken terlemeyi sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • a haber'in internet sitesine gir ve sinirlenmeden haberleri okumaya çalış.

not: bu yöntem 80- iqlarda işe yaramıyor, söyleyeyim.

cardio da yapabilirsin
    kalin giyinirsen isini muhafaza esicegin icin daha cok terlersin
    kalindan kastim kazak filan deil tabi

su termal kiyafetlere filan bi bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzümün bile terlemesini istiyorum. Amacım sakallarımın çıkması için , yüz bölgesindeki ölü hücreleri açmak , oradan toksinleri atmak.Yazın kickbox yaparken sürekli terliyordum ve günde 3 litra su içiyordum.Yüzüm bile terliyordu. İster inanın , ister inanmayın.Sakallarım gürleşti ve yeni sakallar çıkmaya başladı. Ayrıca cildim çok daha sağlıklı ve parlak görünüyordu.

Orijinalden alıntı: red alert2

soru biraz egzotik olmus

cardio da yapabilirsin
    kalin giyinirsen isini muhafaza esicegin icin daha cok terlersin
    kalindan kastim kazak filan deil tabi

su termal kiyafetlere filan bi bakabilirsin

Şuan baya kalın giyindim , kaloriferi de 40 da açtım.Yeterli bir ısı.Temiz bir havlu ve yarım litre de su aldım.Şimdi başlıyorum yapmaya sporu.

iyi sporlar

Orijinalden alıntı: red alert2

aman hocam dozu yavas yavas artir iyi isin
    bir anda baslama

iyi sporlar

Ben ilkokuldan bu zamana kadar hep spor yaptım.Hemen hemen bütün sporları yaptım. Isınmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Önerin için çok saol yine de
    Rica ederim hocam
    Iyi sporlar

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• termojenik kıyafetler alıyorsun p90x yapıyorsun. Eğer hayvan gibi terlemek istiyorum dersen birde dikkatli olmak şartıyla animal cuts al yarım saatde 1 litre ter garanti.

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Onun için saunalı bir spor salonuna kayıt olsana hocam daha az masrafı olur hem. Babam duysa 40 derece kombi açıldığını içten içe terlemeye başlamıştı şimdi.

40 en düşük seviye

Orijinalden alıntı: The Notorious

a haber'in internet sitesine gir ve sinirlenmeden haberleri okumaya çalış.

not: bu yöntem 80- iqlarda işe yaramıyor, söyleyeyim.

girdim fuat avniyi yine bulmuşlar bu sefer kesinmiş

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.