Şimdi Ara

Lisedekilerden kurtulmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise2 ye geçtim sınıftakilerin hepsi hâlâ çocuk liseye ne için geldiklerini bilmiyorlar saçma sapan muhabbetleri var ders desen geçen sene 6-7 kişi kaldı konuştukları tek şey maç ondada düzgün bir ortam yok sadece küfür ediyorlar ben bu ergenlerden kurtulmak istiyorum mesela sınıfta köşeye çekilip dersmi çalışacağım? Hemen yanıma geliyorlar öbür teneffüs kulaklığı takıyorum yine aynı şekilde hemen yanıma geliyorlar arkadaş istemiyorum diyorum geliyorlar yine.
    Benim bu ergenlerden kurtulmam lazım yanıma gelmelerini istemiyorum varmı önerileriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşıtız hocam bizim sınıftan 20 kişi kaldı sınıftaki tüm pislikler kaldı okulda hepsini yer açmak için atmış okuldan ama hala 2-3 kişi var oyle tip
  • Sınıf öğretmenine şikayet et

• Okul değiştir . Açığa Geç
  • düşüncelerini paylaş,bakın şöyle yapıyorsunuz aranızda anlamıyor olabilirsiniz ancak dışardan kötü ve yaptıklarınız rahatsız edici görünüyor. düzeltkin kendinizi sakin ve düzgün şekilde takılın falan de. hiç olmadı kırbaçla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

Yaşıtız hocam bizim sınıftan 20 kişi kaldı sınıftaki tüm pislikler kaldı okulda hepsini yer açmak için atmış okuldan ama hala 2-3 kişi var oyle tip

Hocam cidden liseli falan dediklerinde kendimden utanıyorum bu tiplerin arasında olmaktan nefret ediyorum 6-7 kişi kaldı fakat hâlâ aynı tas aynı hamam bu tiplerden kurtulmam lazım derslerimi falanda etkiliyorlar
    Zaten günümün yarısı bunlarla geçiyor bunlarla aynı kesede olmaktan utanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durum Türkiye'nin her yerinde böyle eline kitap alıp okuyosan futboldan anlamıyorsan dışlanırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aileden uzaklaşmak istiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlara küçük sürprizler yap

• quote:

Orijinalden alıntı: angaradtcf

Sınıf öğretmenine şikayet et

Öğretmenler hiç bir şey yapmıyor
    -
    -
    Anlattım fakat anlamıyorlar afedersiniz eşşek olsa karşımda anlatmıştı kırbaç konusuna gelirsek sayıca üstünler amacım o değil

• kardeşim bi sinifta 6-7 kisi kaliyosa okulun seviyesi bellidir zaten bi cacık olmaz bence açıktan oku hemde çalışırsın

• Osur devamlı gelemezler yanına

Aklıma bitek bu geldi

• Abicim bunları ailen ile paylaş.Okuman herşeyden önemli.Eğerki arkadaşlarından rahatsızsan ve öğrenimine etki yapıyorlar ise ailen ve öğretmenine söyle.Bu bir şikayet değildir aksine hayatını daha güzel bir hale getirmen için ilk adım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Bu durum Türkiye'nin her yerinde böyle eline kitap alıp okuyosan futboldan anlamıyorsan dışlanırsın

Yanlış anladınız heralde ben dışlanmıyorum dışlanmak istiyorum
    -
    -
    -
    Aynen öyle 8. Sınıfta yaptık bi hata bedelini ödüyoruz açıktan okuma konusuna gelirsek ailemin ikna olacağını sanmıyorum

• çaresi yok bu tiplerden kurtulmanın yemin ediyorum vallahi yok inan bana yok arkadaş yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symposium

Abicim bunları ailen ile paylaş.Okuman herşeyden önemli.Eğerki arkadaşlarından rahatsızsan ve öğrenimine etki yapıyorlar ise ailen ve öğretmenine söyle.Bu bir şikayet değildir aksine hayatını daha güzel bir hale getirmen için ilk adım olur.

Haklısınız.
    Aileme anlattım bu durumu fakat fazla bir etkileri olmadı klasik tavsiyeler verdiler.
    Rehber öğretmeni ve sınıf Öğretmeni ile konuştum sadece davranışlarınızı düzeltin diye uyarı yapıyorlar o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cod-Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

Yaşıtız hocam bizim sınıftan 20 kişi kaldı sınıftaki tüm pislikler kaldı okulda hepsini yer açmak için atmış okuldan ama hala 2-3 kişi var oyle tip

Hocam cidden liseli falan dediklerinde kendimden utanıyorum bu tiplerin arasında olmaktan nefret ediyorum 6-7 kişi kaldı fakat hâlâ aynı tas aynı hamam bu tiplerden kurtulmam lazım derslerimi falanda etkiliyorlar
    Zaten günümün yarısı bunlarla geçiyor bunlarla aynı kesede olmaktan utanıyorum

sürekli takılıyolardı hocam bana okulun ilk başlarında başıma iş almamak için dokunmuyordum sonradan güreşe başladım yanıma felan gelince vurdum birkaç kere ondan sonra birdaha gelmediler zaten hepsi serseri tipli bende onlara atar çekince bi tırstılar gerçi kalıp var baya

• Okul türün anadolu lisesi mi? Sınavla öğrenci alan bir okulda okumanı isterim.
    Ya çevrendeki embesil yığınlara uyup sen de onlar gibi olacaksın, ya da tek takılıp kendini geliştireceksin.
    Çevrendeki sürü takımıyla açık açık konuş. Rahatsız olduğun konuları söyle, isteklerini söyle.
    İlk başta seni dışlarlar ama sen mücadeleni sürdür. Kendin ol, başkası olma.
    Dışlanmamak için embesil sürülerle takılmak zorunda değilsin.
    Oku, araştır, sor, gez, genel kültür edin, kendini geliştirici etkinliklere katıl ...
    İlerde üniversite hayatında kendin gibi kafa dengi dost bulursun, beraber takılırsınız ...
    Gazoz olma, efsane ol ...
  • O zaman daha iyi puan yapıp daha iyi bir okula gitsen öyle tipler olmaz demek ki o tiplerle aynı seviyedesiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.