Şimdi Ara

KISKANÇLIK ! KURTULMAK İSTİYORUM ARTIK :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN ZAMAN AYIRIO OKUYUN :(

Benim 2,5 yıllık bi ilişkim vardı sevgilim aşırı kıskançtı balkona çıkma dar giyme derdi okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım demişti hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum ki zaten şuan çıkıyo biriyle onu kaybetcem diye çok korkuyorum zor durumdayım kasımda da askere gidiyo giderken mesaj atıp aklımı karıştırcak diye korkuyorum çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarırdı direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırdık güvende yoktu birbirimize sinirlenince hemen küfreder iğrenç küfürler! Ailem kesinlikle istemiyo ne yapmalıyım yardım lütfen ha bide ben adam değilmişim hata ve yanlış yapıyomuşum sürekli beni o kötü bi hayattan okuldan alıp kurtarmış bana hep böyle hakaretler ederdi. Okulda eski sevgilim var diye okulu bırak dedi bana ve tek hatam o her ayrıldığımızda facesini açardı ben sadece bikere açmıştım oda bana artık seni sevmiyorum demişti. Beni herkese kötüler kötü tanıtır ikimizinde birbirine güvenimiz yoktu, o bana daha çok yalan söylüyomuş aslında benim pek çevrem olmadığı için duymuyodum ama Allah büyük bigün öğreniyodum. Sürekli ben erkeğim ben yaparım sen yapamazsın sen kızsın derdi, senin namusun var ama benim yok benim adım çıkmaz senin çıkar diyodu. Bu ben yaparım sen yapamazsın dediği konuda ayrılınca bikere o facesini açmıştı bende açınca öyle dedi. Ben erkeğim ben ne dersem o sen benim lafımın üstüne laf edemezsin derdi süreklli ne derse tamam dicekmişim. Onu unutmayı kafaya koydum tek korkum beni tekrar kandırması, bu zamana kadar çalıştığım yerlerde gelip hep olay çıkarıp beni rezil etmiştir mekan falan dinlemez nerde bana sinirlenirse hemen bana aileme küfüre başlardı bağırırdı iğrenç biri biliyorum ama gözlerimi kör etti benim biraz olsun gözlerim açıldı ama o beni unutmadan onu unutmak istiyorum. Şuan çıktığı kızı seviyo mu sevmiyo mu bilemiyorum ayrıldığımızda eğer onu sinirlendircek bişey yaparsam bi kızla gider çıkardı benim adım sena çıktığınında adı sena en çok bunla ilgili yorum geliyo OKULUMA AÇIKTAN DEVAM EDİYORUM :)
    Biliyorum böyle birini nasıl sevdin diceksiniz bende bilmiyorum nasıl sevdim iğrenç biri kesinlikle bende farkındayım. :(

• O şeref yoksunundan sana hiç bir fayda gelmez aksine hayata küstürür ki küstürmüş.Seni aldatıyor ve senin hala yanında durman hata, hayatında o varken daha çekilmez hale gelir zamanla.Hele ben erkeğim yaparım sen yapamazsın dediği için bile kafasından sürte sürte kıvılcım çıkarmak lazım.Daha gençsin ne yap et araya aile büyüklerini sok ayrıl ondan.Üniversiteye hazırlanır, okur hayatına yön verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSky -- 30 Eylül 2015; 21:13:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipsteregina

Öyle bitti zaten şuan karşıma çıkıp kafamı karıştırmasından korkuyorum. Benim onun için yaptığım herşey hata ne diyiim değmezmiş :(

Kafanı karıştırmasından korkuyorsun tam karar vermemişsin, güçlü ol biraz karşısında.Sende demişsin hata diye bunu biliyorsun bundan ders çıkarmasını da bilmelisin.

• Oku hayatına onsuz devam et keyfine bak sen çok daha iyilerini hak ediyorsun. Yaşında daha çok genç unutmak için sana bir tavsiye vereyim herzaman aklina kotu şeyleri ve rezil olduğu anlar gelsin. Bu yöntemle unuttuğum kız sayisi 10 u geçti :) allahdan başka kimseye de sığınma ondan yardim iste unutma o kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez... inşallah ilacın olacak.... geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo &lt;3
  • Kendine bu muameleleri yaptırmışsın ya ne diyim. Resmen seni böcek yerine koymuş, malı gibi davranmış. İzin veren de sensin. Yok özlüyomuşsun bilmem ne. Bu adamdan ayrıl ve okumaya, yaşamaya, sosyalleşmeye devam et. Arkana bile bakma. Çok acıdım haline çok.

Konu csb olabilir belki ama yine de yazasım geldi. Çünkü inanılmaz birşey ya. Bir insan kendini bu kadar yerin dibine sokamaz..

O adamdan tez zamanda kurtul. Özleminden, sevginden gebersen de kurtul. Yoksa bi kaç seneye bu seni öldürür zaten. Saçma sapan bi cinayet e kurban gidersin. Hep tv de görüyoruz ya aynısından.

Öyle bir insandan kara sevdalı da olsan fayda gelmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızdan ayrılmak istiyorum!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

quote:

Öyle bitti zaten şuan karşıma çıkıp kafamı karıştırmasından korkuyorum. Benim onun için yaptığım herşey hata ne diyiim değmezmiş :(

Kafanı karıştırmasından korkuyorsun tam karar vermemişsin, güçlü ol biraz karşısında.Sende demişsin hata diye bunu biliyorsun bundan ders çıkarmasını da bilmelisin.

Tam karar verdim aslında bu defa kurtulmak istiyorum ama kendimi onu takip etmekten bakmaktan alıkoyamıyorum

Orijinalden alıntı: gandalff

yazdığın mesajı sanki bir başka üye yazmış gibi düşünerek bir daha oku. ona ne önerirdin?

Onu bırakmasını önerirdim kesinlikle

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Trol olmadığını varsayıyorum ve ciddi yazıyorum.

O adamdan tez zamanda kurtul. Özleminden, sevginden gebersen de kurtul. Yoksa bi kaç seneye bu seni öldürür zaten. Saçma sapan bi cinayet e kurban gidersin. Hep tv de görüyoruz ya aynısından.

Öyle bir insandan kara sevdalı da olsan fayda gelmez.

Tabikide trol değil yazdıklarımın hepsini ve daha fazlasını yaşadım Allahın izniyle kurtulcam bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipsteregina -- 1 Ekim 2015; 1:21:09 >

Orijinalden alıntı: serebro94

Kendine bu muameleleri yaptırmışsın ya ne diyim. Resmen seni böcek yerine koymuş, malı gibi davranmış. İzin veren de sensin. Yok özlüyomuşsun bilmem ne. Bu adamdan ayrıl ve okumaya, yaşamaya, sosyalleşmeye devam et. Arkana bile bakma. Çok acıdım haline çok.

Konu csb olabilir belki ama yine de yazasım geldi. Çünkü inanılmaz birşey ya. Bir insan kendini bu kadar yerin dibine sokamaz..

Yeni üye oldum sırf bunu yazıp dertleşmek için csb ne bilmiyorum o ne? Öyle yapmaya çalışıyorum yeni bi hayat kurmaya onu unutmaya :/

Orijinalden alıntı: hasan7600

Oku hayatına onsuz devam et keyfine bak sen çok daha iyilerini hak ediyorsun. Yaşında daha çok genç unutmak için sana bir tavsiye vereyim herzaman aklina kotu şeyleri ve rezil olduğu anlar gelsin. Bu yöntemle unuttuğum kız sayisi 10 u geçti :) allahdan başka kimseye de sığınma ondan yardim iste unutma o kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez... inşallah ilacın olacak.... geçmiş olsun

Dediğinizi yaptım telefonumun not kısmına kötü şeylerini yazdım aklıma geldikçe okucam 10 fazla bunu unutmama yetsin yeter :D

Hatta başkasını bul o şehirden ayrıl üniversite falan bi şekil de

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bunu kadınlarosuruyor.com a yazsana

Yazdım buraya da yazmak istedim

• Samanyolu dizileri gibi.bu kadarmı çaresizsiniz.heralde ev ortamın kötü sevgiliden yardım bekliyosun evlenirim kurtulurum ayağına.millet eğlenir dalgasına bakar yok eve kapadı yok bişey yaptırmıyo.yazık yani

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasan7600

Oku hayatına onsuz devam et keyfine bak sen çok daha iyilerini hak ediyorsun. Yaşında daha çok genç unutmak için sana bir tavsiye vereyim herzaman aklina kotu şeyleri ve rezil olduğu anlar gelsin. Bu yöntemle unuttuğum kız sayisi 10 u geçti :) allahdan başka kimseye de sığınma ondan yardim iste unutma o kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez... inşallah ilacın olacak.... geçmiş olsun

Dediğinizi yaptım telefonumun not kısmına kötü şeylerini yazdım aklıma geldikçe okucam 10 fazla bunu unutmama yetsin yeter :D

Nasil oldu 3 ay gec ti unutabildin mi?

20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo &lt;3
  • Hipsteregina H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende buna çok ama çok benzeyen şeyler yaşıyorum. Bir süre sonra sevgin biticek artık katlanılmaz olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak bir daha kimseyi sevemiceksin. Bu yüzden kurtulmaya bak cünkü seni bırakmaz böyleleri saplantılı oluyor ve zorbalıktan hoşlanıyorlar. Tavsiyem ailenin seni yanında istediğini söylemen daha sonrada ayrılmak istediğini söyle. Ayrıldıktan sonrada bir daha mesaj atarsan aptalsın hakediyosun demektir. Dikkatli ol. Dediğim gibi ömür boyu aşktan mahrum kalabilirsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.