Şimdi Ara

Kış lastiği olmayan arabalar (Kazalar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu videoyu bir izleyin umarım herkes kendi payına düşen tedbiri alır.

Burak Ersemizyoutube
    Ataşehir araba kayak pisti
    https://www.youtube.com/watch?v=ph3WHFVFCaE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpol -- 10 Ocak 2015; 19:42:10 >

• Güzelmiş keşke biraz daha uzun olsaydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan kanyonetteki adam belediyeye laf söylüyor önce sen kışlıklarıni tak önlemini al belediye gerekeni yapmazsa ondan sonra laf söyle. Sen yazlık lastikleri trafiğe çık ondan sonra belediye suçlu.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneye ait videolar yok mu biraz gülelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Nissan kanyonetteki adam belediyeye laf söylüyor önce sen kışlıklarıni tak önlemini al belediye gerekeni yapmazsa ondan sonra laf söyle. Sen yazlık lastikleri trafiğe çık ondan sonra belediye suçlu.....

Nissan değil toyota land land cruiser
  • şimdi zorunluluk getirse lastikçiler çok kazanıyor diyeceğim.
    Serbest bıraksa ayrı dert millet yolları tıkıyor gidemeyerek.

• Yalnız o kadar işlek bir yolun o halde olmasıda enterasan.

O yol 50 kere kürenip tuzlanmalıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 lira lastige para vermezler
    KaZa yapar 5000 lira asagi verirler arabayi

Kaza yapan a4'un iki fari 10.000 lira vardir

• Çalıştığım yerin yan tarafı bura. Oldukça eğimli bir yol orası. Geçtiğimiz salı bundan daha beterdı orası, -4 derece bir yandan tipide vardı gece vakti. 4 kış lastiğim olmasaydı aynı o araçlar gibi kayardım. Çok şükür kaymadan Çekmeköye gidebildim, heleki bizim orada yol içinde bile10 cm kar vardı.
    Bazı akıllılarda hâlâ kış lastiğinin gerekli olmadığını savunup dursunlar. Öyle bi anda kara yakalanıyorsunuz ki, o zaman ne kadar gerekli olduğu anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Bu seneye ait videolar yok mu biraz gülelim

Video yeni tarihine bakar mısın

9 Oca 2013 tarihinde yayınlandı.

Kardeş 2015'e girdik haberin yok herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Bu seneye ait videolar yok mu biraz gülelim

Video yeni tarihine bakar mısın

9 Oca 2013 tarihinde yayınlandı.

Kardeş 2015'e girdik haberin yok herhalde.

Ve yapılan yorumlar da 2 yıl öncesine ait ki zaten 2-3 yorum var. 9 Ocak 2013 de eklenmiş video
  • Aracimda kar lastigi yok. Zincirde yok. Almamda. Kar yaginca arabayi kullanmiyorum. Ne kendimi ne baskasink zora sokarim. Arabayla dogmadik sonucta. Cok isim varsa dolmus var. Hicbir guc karda beni arabaya bindiremez

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Aracimda kar lastigi yok. Zincirde yok. Almamda. Kar yaginca arabayi kullanmiyorum. Ne kendimi ne baskasink zora sokarim. Arabayla dogmadik sonucta. Cok isim varsa dolmus var. Hicbir guc karda beni arabaya bindiremez

Aynen imzamı atıyorum ..! Ha, oldu da gittiğim yerde kar başladı ve baktım yol feci. Orada bırakırım arabamı toplu taşıma ile dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Aracimda kar lastigi yok. Zincirde yok. Almamda. Kar yaginca arabayi kullanmiyorum. Ne kendimi ne baskasink zora sokarim. Arabayla dogmadik sonucta. Cok isim varsa dolmus var. Hicbir guc karda beni arabaya bindiremez

Aynen imzamı atıyorum ..! Ha, oldu da gittiğim yerde kar başladı ve baktım yol feci. Orada bırakırım arabamı toplu taşıma ile dönerim.

Aynen o sekilde isyerinde biraktigim olmustur arabayi. Yol acikmi, kapalimi, cikarmiyim, cikamazmiyim diye strese girmektense binmem. Kafam rahat

• durmak zor ve çarpmak kaçınılmazsa: önce direksiyonu aracın kaydığı yöne çevirip kısa sürede toparlanma sağlıyoruz. sonra yüksek vitese alıp gaza basıp aracın kendi hızıyla bölgeden kurtulmaya çalışmak en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Kış lastiği şuan Ankara'da bir işe yaramıyor, malum çoğu buzlu ve karlı yolda işe yaramıyor.

O yüzden lastik işine giren mafyaları zengin etmek istemiyorum. Zaten her yerden soyuyorlar.

Gece gezmeye gideceğim, araba garajda atlayıp 22.00'da son otobüse binerim, dönerken de fahiş fiyatlı taksiye binerim yapacak bir şey yok.

1000TL'ye 3-4 ay gezerim ama kış lastiklerine o paraları vermem.

Maliyetinin üstüne %50 kâr koyup satsınlar alalım. %500, %1000 kâr yapanlara gıcık oluyorum.

Çıkartıyormusun arabayi 1 haftadır uzakdan kumanda bile donmuş kontağı çevirince anca elektrik dolaniyor indim 20dk çalıştırdım ertesi gün aküyü sokmek için indim sonra vazgeçtim kapi bile donmuş açılmıyordu

• uzmanlar uyardı günlerce kar yağıcak vs. kış lastiksiz çıkmayın diye, kış laktiksiz karlı havada yola çıkmak milletin canına malına kast etmektir.
  • allah kimseye yaşatmasın gülünecek bir durum değil o kadar pis bir durum ki temiz olan bazı yollardan geçiyorsun heh tamam güzel yollar derken bir anda arabanı kayarken buluyorsun ve o an çok bilmişler yok frene basma yok vitese tak vs diyor ya inan yapılacak hiç birşey yok artık şansına. ama a4 bide clio çok pis çaktılar dikkat ettim de clio nun airbagler açılmadı baya şiddetli vurdu gibi geldi bana ama. herhalde kemerler takılı değildi.
  • Kislik lastik iyidir. Ama ben tercihen karda araba kullanmiyorum. Kislik lastik olsa da kullanmam.

• Kışlık lastiklerimi alıp taktım aracıma ancak şu havalarda mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmıyorum, toplu taşıma en iyisi bu havalarda.Önceki gün iş arkadaşımın dünde komşunun aracına arkadan vurmuşlar.Ne kadar dikkat edip kış lastiği taksakta takmayan çok bilmişler gelip vuruyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.