Şimdi Ara

Kipa'lar Migros oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hurriyet.com.tr/tesco-gidiyor-kipalar-migros-oluyor-40110337?_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_source=40110337&_sgm_action=click

rekabet azalacak gitgide, piyasada 3 büyük kaldı , ülker-migros-bim, umarım sanal rekabet artar da biz de ucuza almaya devam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Mayıs 2016; 14:58:45 >

• ooo migros alırım bi dal
  • bizim burdaki kipa kapandı boşalttılar gittiler
    izmir bayraklı sevgiyolu
  • Baştan hata yapmışlar sen yerli sermayeyi ne diye ingilizlere satarsın ki. Muhtemelen isim falan tarihe karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 29 Mayıs 2016; 21:02:17 >
    Donunu düşüren kahraman olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampanyaları iyi oluyordu.
    Referanslarım:Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü Vasıtası İle Alışveriş Yaptıklarım:*werrol *emir1 vaypcnet nickli arkadaştan ram alındı. nabiaga nickli arkadaş ile 1355 tllik işlem sorunsuz gerçekleşti.
  • Karfur kileri aldı migros kipayı aldı.Piyasa arkadaşlrın dediği gibi tekelleşiyor. Anlamadığım her kipanın yanında neredeyse migros var. Ne olacak bunlar? Yan yana 2 migros mu olacak.

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

carrefour u büyükten saymıyormusun hocam

heryerde şubesi olan sadece bunlar, a101 de var ama orayı da alacak zannedersem ülker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Mayıs 2016; 22:19:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kipayı piyasa da almayan kalmadı

en son 8-10 şubeyi de beğendik aldı..beğendik alınca 2 ay geçmedi iflas erteleme kararı çıktı.. piyasa da acayip dümenler dönmeye başladı

ülker dia yı alıp şok yaptı

beğendik real leri aldı

carrefour kiler i aldı

cadı kazanı gibi
  • şok migrosundu eskiden. sonra şokları ülker satın aldı, migros ve tansaşlar el değiştirdi, bu sırada diasa franchise sistemine geçti fakattutmadı haliyle, zayıflayan diasaya ülker çöktü 196 diasayı satın aldı fakat yatırım amaçlı değil hülle yoluyla bizim marketlere satmak amaçlıydı. nitekim 196 diasa dan dönen şok market bizim markete satıldı.

çok karmaşık şeyler oluyor anlayacağınız, piyasanın içine eden yıldız holding yapıcılıktan uzak saldırgan bir tutumla, tamda istedikleri kaos ortamında, iktidar gücünüde arkasına alarak dilediği gibi at oynatıyor.

adamlar ingiliz bisküvi devini satın aldı bisküvilerini Trde satıyor, yahu biz zaten sizin bisküvilerinizi orjin yada fason imalat (bim,a101, şok, migros vs...markalı ürünlerde) alıp yiyoruz, İngiliz püskevitini piyasaya sokmak amacını çözemedim.

hakkımızda hayırlısı, kim satın alırsa alsın, hangisi hesabımıza uygunsa oraya gidiyoruz zaten el mecbur.

• yıldız holding yapıcılıktan uzak saldırgan bir tutumla, tamda istedikleri kaos ortamında, iktidar gücünüde arkasına alarak dilediği gibi at oynatıyor.

newrophat, senin söylediklerinin aynısına katılıyorum üstadım. sen beni yanlış anladın. kızgınlığım yıldız holdinge. gerçekleri söylemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyurtseven -- 30 Mayıs 2016; 21:24:22 >

• Bence çok güzel bir gelişme. Zincir marketler ne kadar büyür ise tedarik zincirleri kısalacağı ve üretici ile pazarlık güçleri artacağı için müşteriye yansıyacak fiyatlar da o kadar düşecektir. Rekabet hep olacaktır. Önemli olan maliyetleri düşürebilmek ve ulaşılabilirlik. Şube sayısının çoğalması ikisine de yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

yıldız holding yapıcılıktan uzak saldırgan bir tutumla, tamda istedikleri kaos ortamında, iktidar gücünüde arkasına alarak dilediği gibi at oynatıyor.

hocam keşke alıntı yapsaydın, sorsaydın ne demek istiyorsun diye. kızacak birşey yok, yada senlik benlik değil mevzu. sektöre azıcık yakın olan herkes bilir ve söyler zaten bunu. birilerine yakın olmak birisini kötü yapmaz, yada ürettikleri ürünleri kötü anlamına gelmez , ben sektördeki tarzlarını ve yakınlıklarından ötürü bunu rahatça yaptıklarını söylüyorum. sen ise sırf siyasi yakınlık lafından kendine pay çıkarıyorsun. yani sırf mensubu olduğun yere yakın diye sebepsiz sempati ve savunma yaomak mı gerekiyor çözemedim. ayrıca konu içerisinde kendi siyasi görüşümü falanda belirtmedim. belki bende sizdenim ama doğruyu konuşan sizden birisi, kim bilebilir ki değil mi?

• A101 de var es geçmeyelim

yerelde

A101-BİM-ŞOK migrosa göre daha bol şubeli

Ama ŞOK sanki sallatıda gibi geliyor bana
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.