Şimdi Ara

Polonez Parmak Sucuk 450gr. 3.90TL - Migros'ta ve Money Visa ile -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenebileceğiniz kalitede ve iyi bir lezzette olan bu ürün bu fiyatıyla çok sıcak durumda, şahsen ben 5 adet aldım ki daha önceden denediğim bir ürün. Ailem bu işin içinde olduğu için et konusunda da hangi firmaya güvenilir hangi firmaya güvenilmez az çok bilebiliyorum ve gönül rahatlığıyla alınabilecek bir firma olduğunu söyleyebilirim.

Ürün aslında 17.90TL fakat Money Club ile 10.90'a Money Visa ile 3.90'a geliyor. Club fiyatı bile çok iyiyken Visa fiyatı şaka gibi adeta. Eğer Money Visa'nız varsa kaçırmayın derim.

Linkini vereceğim Migroskop'ta da daha bir çok Money'li ürün 6 Nisan'a kadar alınabilir uygunlukta bakmakta fayda var

http://www.migros.com.tr/upload/migroskop.pdf

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• Polonez'e güvenelim diyorsun yani. Ben de daha önce Polonez hakkında pek olumlu şeyler duymadım.İnşallah senin dediğin gibi güvenilir ise ben de almak isterim, zaten money visa var.
  • Beyler, sayın cianni'nin babası kasap. İki türlü de mesajımı vermiş oldum. Hayırlı işler

Bu arada doktor, bu sucuk eğer şu vakumlu paketlerde satılan 450 gramlıklardansa, tadı büfelerde tostlara konulan ucuz baton sucuklardan daha beter. 50 lira üzeri alışverişe 5 liraya veriyorlardı bunu, oradan alıp denemiştim. Bundan daha kötü tadı olan bir sucuk varsa, o da BİM'deki Beşler sucuktur. Baharatı ayarsız, lezzetsiz, kıvamı yumuşak ve hatta sosise yakın, tavuk ihtiva ediyormuş gibi bir hali var. Benden söylemesi.

Son zamanlarda adam gibi sucuk yiyemedim. Nedenini bilmiyorum. Etlerde mi bir sıkıntı var ne...
  • Karalama kampanyası başlamış yine...Hadi hayırlısı...
    Bir deli kuyuya taşı atıyor,millet işi gücü bırakıp taşı çıkartmaya uğraşıyor...

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Beyler, sayın cianni'nin babası kasap. İki türlü de mesajımı vermiş oldum. Hayırlı işler

Bu arada doktor, bu sucuk eğer şu vakumlu paketlerde satılan 450 gramlıklardansa, tadı büfelerde tostlara konulan ucuz baton sucuklardan daha beter. 50 lira üzeri alışverişe 5 liraya veriyorlardı bunu, oradan alıp denemiştim. Bundan daha kötü tadı olan bir sucuk varsa, o da BİM'deki Beşler sucuktur. Baharatı ayarsız, lezzetsiz, kıvamı yumuşak ve hatta sosise yakın, tavuk ihtiva ediyormuş gibi bir hali var. Benden söylemesi.

Son zamanlarda adam gibi sucuk yiyemedim. Nedenini bilmiyorum. Etlerde mi bir sıkıntı var ne...

Sağolasın adamım youmların için Evet 450gr.'lık paketlerden daha önce ben de o kampanyadan almıştım aynı şekilde, acılısından almıştık hatta fazlaca miktarda ve acısı öldürücü derecedeydi. Şimdi ürünlerin lezzeti kişiden kişiye değişir, burada bir anlaşalım. Senin beğenmemen gayet doğal karşılanabilir, olur yani insan beğenmez, ama kalitesine güvenmesem ne alırım ne tavsiye ederim ki sucukta bir kaç firma hariç hazır sucuk yemem (bknz: Apikoğlu, Cumhuriyet Sucukları, İkbal, Coşkun, Polonez biraz biraz Maret) İlk nefeste aklıma gelenler bunlar, hiç bir firma babamın oğlu değil hiçbirini ne savunmak gibi ne yüceltmek gibi bir derdim var

Sucuk deyince akla ilk gelen şey "hile" dir. Babanın oğlu yapsa almadan bir dur düşün derim. Hatta bugün kilosu 30TL'nin altında olan sucuk sucuk değildir, olsa olsa sakatat veya ölü hayvan artığıdır. hatta bu rakamı 35TL'nin bile üzerinde tutabilirsiniz. Ki şahsen hiç bir marka sucuğu tercih etmem eti çok miktarda kendimiz verir tanıdığımız yerel bir sucuk firmasına kendi etimizle yaptırırız. Ancak durum vaziyet öyle olur ki bunu her zaman yaptıramazsınız (ki bunu kimse yaptıramaz binde bile değildir bunu yaptıranlar yaptırmak da güvenmek de kolay değil) o zaman sucuk almak ve yemek istediğinizde iş başa düşer, güvendiğiniz, sahipleriyle bir zaman bir şekilde görüştüğünüz, tesisini gördüğünüz ve en önemlisi etini nerede kestiğini bildiğiniz veya bildiğiniz birinden duyduğunuzda güvenip alırsınız ama lezzet her daim değişir.

Burada sizin damak zevkiniz devreye girer. Piyasadaki sucuklardan ben de çok haz etmiyorum açıkçası. Sakaryalılar bilir bir zamanlar Koşucuoğlu vardı ki benim için sucuk odur ve hala yıllar geçti Koşucuoğlu'nun sucuğu gibisini ne yedim ne gördüm ki öyle bir iş ahlakı ve kalite bir daha Türkiye pek göremez, hele bu yıllardan sonra imkansız..

Sonuç olarak Polonez alırsınız beğenmezsiniz tadı kötü gelir, büfe sucuğu gibi gelir, ama en azından bu ürünü 3.90TL ye alıyorsanız ve "Eti'nin kalitesine" güveniyorsanız ki ben kendi adıma güveniyorum, çok uyguna düzgün etli bir sucuk yemiş olursunuz ki ben daha önce kalitesinden çok şikayetçi olmamıştım. Çok kötü sucuklar da tattım yedim, ki o sucukları aileme tattıramazsınız bile, kuru ekmek yerler ama o sucuğu yemezler çünkü ne şartlarda yapıldığını tahmin edebiliyorlar ama öğrenciyken sağda solda tadıyorsunuz ve inanılmaz bir mide rahatsızlığı yaratıyorlar bütün gün. Ben Polonez'de bunu da yaşamamıştım ki bu fiyata satılan bir üründe bunu yaşamak pek olası değil ha mide rahatsızlığınız varsa ne yerseniz yiyin bir az baharatı olsun o sizi rahatsız edecektir

Ayrıca ben de her daim kangal tarzında olanlarını tercih ederim, bu Polonez'in en kaliteli sucuğu olmayabilir ama Polonez'in en hilesiz sucuk üreticilerinden biri olduğuna ben kendi adıma eminim.

Bu yazı ile hiç bir firmayı savunmak için uğraşmadım düşüncelerimi yazdım, kimin ne yediği de umrumda değil açıkçası. Doğru bildiklerimi her zaman paylaşırım seçim halkın

Ama siz siz olun kilosu bugün için 30-35TL'den düşük fiyatlarda seyreden sucuğu pek sucuk demeyin iyi günlerle kalın, bol lezzetli günler

Ha bu arada Migroskop'ta Namet'in de ürünleri var, aman bulaşmayın derim Sözüme inanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 6 Nisan 2011; 1:46:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

migrosta varsa yoksa polonez ve namette oluyor bu money visa 2X olayı
    diğer markalarla anlaşamıyorlar herhalde

Evet bu Money olayı tahminimce firmaların banka ile anlaşması üzerine oluyor, çünkü Migros satış fiyatını çatır çatır alıyor, Money'i veren Garanti Bankası. Gidip banka ile anlaşıp benim ürünüme bu kampanyayı yapın parası benden diyorsunuz ve kampanya oluşuyor. Yani bu paralar firmanın cebinden çıkıyor anladığım kadarıyla. Aynı kampanya Namet'te olsa o sucuklar evime girmezdi. En azından benim adıma

• Bilgiler için teşekkürler.
    Seviyesizce cevap verenlere birsey demiyorum.
    İcinde polon gecen ürünlere dikkat edin derim.
  • bunca yaşamım boyunca ben ve ailemin hatta çoğu tanıdığım insanların kullandığı bir marka olan poloneze sonuna kadar güveniyorum,polonezin tadınıda başka herhangi bir firmada bulamadım,ve de domuz eti var diye ortaya atılan bir iddaa var bu sadece diğer rakip firmaların komplosudur...
    POLONEZ'i hiç bir zaman değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres93 -- 2 Nisan 2011; 14:08:10 >

Orijinalden alıntı: nakres93

bunca yaşamım boyunca ben ve ailemin hatta çoğu tanıdığım insanların kullandığı bir marka olan poloneze sonuna kadar güveniyorum,polonezin tadınıda başka herhangi bir firmada bulamadım,ve de domuz eti var diye ortaya atılan bir iddaa var bu sadece diğer rakip firmaların komplosudur...

• Bu Polonez meselesinin bir zamanlar mail gruplarında dolaşan PKK nın bilmem hangi şehirde şehitliği var haberlerinden bir farkı yok.Bu yüzden en sevdiğim arkadaşımla hala konuşmuyoruz.Ben haberin yalan olduğunu anlatmaya çalışırken o gerçek olduğunu iddia ediyordu.Ben de bu haber PKK nın propagandasıdır deyince vay sen bana PKK lı dedin diye küstü.
    Valla ben yıllardır Polonez alırım.Gayet de menunum.

Gecen birkac arkadas bu promosyandan polonez sucuk aldik. Bir arkadasimizin surekli yemek yedigi bir lokantaya goturduk sucuk izgara yaptirdik ki bir gece once ayni mekanda bu arkadaslar nametin sucugunu yaptirmislar izgara. Velhasil ben dahil kimse polonezi begenmedi. Bu fikre pisiren usta da dahildi. Bir gece onceki nametler daha ii bulundu.

Bunun disinda maretin altin serisi gecen katalogdaydi ve onu da aldigima pisman oldum desem yeridir. Biz evde kendimiz de sucuk yapmis bir aileyiz.

Netice de benim su ara piyasada en iyi sucuk markasi ERSAN olarak goruyorum. Hele acilisi benim favorim.

Ozunde ise sakatat ve sarkuteri turevlerini tuketmemek lazim derim ama nefsimize yenik dusuyoruz.
  • denetimlerin yeterliliği konusunda şüphelerin fazla olması çok kötü. Daha önceleri radyasyonlusundan, hormonlu GDO lusuna nelerin yenilmiş olduğunu hatırlayınca insanın midesi bulanıyor. Amerikada bir konferans vardı domuzla ilgili, duyduklarımdan sonra, binlerce çeşit özgürce yiyebileceğimiz et varken, şüpheli olanları da yememek daha rahatlatıcı ve huzurlu gibi görünüyor. Gerçekten yemek istemezsiniz pis ya...

Kapımdan içeri sokmadığım markalar. IP BAN attım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakres93

bunca yaşamım boyunca ben ve ailemin hatta çoğu tanıdığım insanların kullandığı bir marka olan poloneze sonuna kadar güveniyorum,polonezin tadınıda başka herhangi bir firmada bulamadım,ve de domuz eti var diye ortaya atılan bir iddaa var bu sadece diğer rakip firmaların komplosudur...

++++++++

• Madem öyle...Ben de kısaca başımdan geçen bir olayı anlatayım...
    Devamlı yediğiniz bir ürünün aşağı yukarı tadını,kokusunu,yağını iyice anlıyorsunuz...
    O sıralar aldığım bir sucukta öncekilere oranla tavaya fazlaca yağ çıktı...Üşenmedim,oturup firmaya mesaj yazdım...Sucuğunuz yağlı falan filan diye...
    Sanırım iki gün bile geçmedi,kapı çaldı...Karşımda Polonez görevlisi...Elinde bir koli ürün...Bendeki yağlı sucuğu aldı,koliyi bıraktı ve konunun araştırılacağını,tarafıma bilgi verileceğini,binbir özürle beraber anlattı...Hakikaten bir süre sonra firmadan aradılar ve konunun araştırıldığını,o seride az miktar bir üründe böyle bir yağ fazlalığı saptandığını ve takip edilerek marketlerden satılmayanların toplanacağını anlatarak duyarlılığım için teşekkürlerini iletti...

Olay budur...Zaten lezzetini beğenirdim,bu olaydan sonra kendilerine saygım bir kat daha arttı...
    Bu arada belirtmem gerek,firmanın ne sahibi,ne çalışanıyım...Sadece Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeye uğraşan bir tüketiciyim...

• Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Şu Yasaklı olan ürünleri satanları bir yayınlasa da Millet ona göre seçim yapsa. Yine de ben derim ki Güvendiğiniz, inandığınız, bildiğiniz markadan şaşmayın. Tabi ki şimdilik...
  • Ülkemizde domuz yiyen insanlar da var. Özellikle büyük şehirlerde, otellerde ve yabancıların ikamet ettiği tatil beldelerinde. Bu yüzden büyük firmalar dana ve kuzu etinin haricinde domuz eti ürünlerinin de satışını yapıyor.

Önemli olan firmanın satışını yapması değil, bunu izole bir şekilde yapıp yapmadığıdır. Eğer ayrı bir tesiste veya aynı tesisin ayrı bir bölümünde izole bir şekilde üretim yapıyorsa herhangi bir problem yok ama dana eti diye domuz eti kullanıyorsa bu suçtur.

Sık sık yurt dışına giden birisi olarak söyleyebilirim ki domuz eti rengi ve kokusundan kendini belli eder. Ancak sucuk, salam içerisine konduğunda, hele ki dana eti ile karıştırıldıysa anlamak çok güçtür. Dünya'da Müslüman ülkeler haricinde dana etinden yapılmış salam, sucuk gibi ürünleri bulmak neredeyse imkansızdır. Sadece bazı markalar dana etinden üretilme ün yapmış sosisler satmaktadırlar. Dolayısıyla yurt dışına çıktığımda asla salam, sucuk gibi et ürünleri ve bunları ihtiva eden pizza v.s. gibi yemekleri yemem.

Bu noktada özellikle büyük markaların ürünlerinde domuz eti kullanıldığına dair bir şüpheniz varsa ürünü laboratuvara gönderip test ettirebilirsiniz. Eğer domuz eti çıkarsa ilgili firmaya açacağınız davada müvekkili olmanız için avukatlar sıraya girerler.

Ben açıkçası lezzet olarak sırasıyla Polonez açık kangal sucuk, Cumhuriyet açık kangal sucuk ve Pınar açık kangal sucuğu beğenerek yiyorum. Bunların hepsinin üzerinde %100 dana eti yazıyor. Eğer bir yamuk varsa bu onların günahıdır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.