Şimdi Ara

Kipa'lar Migros oluyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dediğin şeyleri yapabilmek için iş yoğunluğunun az olması gerek bence diğer türlü yetişmek çok zor oluyor (şu kadar al da şu kadar money gelsin, o moneylerin son kullanma tarihi ne, o moneyleri ne alacağım da kullanacağım, tıkla kazan saat kaçta başlayacak(ayrıca tıkla kazan olduğu günlerde yüzlerce insan soluksuz bekliyorlar, biliyorsunuzdur), bkm ile alışveriş veriyosun iptal ediyorlar vs.)
    Demem o ki migros da iyi fakat direkt ürün fiyatından düşmek yerine farklı farklı kampanya yapıyorlar ki bunlar hakkında herkesin bilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. Kipa ise eskiden çok iyiydi, skt yaklaşan ürünlerde çok belirgin indirimler olurdu, bazı zamanlar 2 adet ile sınırlı bir üründe çok iyi indirim olurdu, bazı teknolojik ürünler piyasaya göre çok uygun fiyattan satılırdı, 1 TL günleri olur çoğu zaman, club card kullanılarak yapılan alışverişlerde hiç olmadık yerde 15 TL alt limitsiz çek verdiğini hatırlarım (aldığın ürünleri kasaya götürüyorsun, fişin çıkıyor, şanslıysan sonrasında hediye çeki de gelebiliyor) fakat artık yok sanırım o da...
    Kipa Türkiye de ilk şubesini 1994 de Ahmet piriştina öncülüğünde İzmir Bornova da açmış böylece özellikle İzmirliler için vazgeçilmez bir alışveriş merkezi haline gelmiştir. Varlığı yeter kipanın, nostaljisi yeter
    Migrosa kötü demiyorum o da iyi ancak sizin gibi eski bir üyenin buraya gelip ''Gereksizin daniskası kipa'dır'' yazmanız hiç doğru bir davranış olmamış bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 2 Haziran 2016; 1:04:12 >

• Ben gereksiz yazınca sıkıntı oluyo o üye yazınca olmuyo vay be. Tıkla kazana son 1 senedir katılmıyorum ama ilk çıktığı bikaç sene içersinde az kişi katılıyodu ürünler daha fazlaydı bol bol bedava ürün aldık. Ayrıca money kazanmak ve onu kullanmak çok zor bişey değil ve çok vakitte gerektirmiyo. Kipaya girince dediğiniz gibi fırsat ürünü olarak skt bitmesine yakın ürünler oluyo onlardan alıyorum anca o da her zaman olmuyo. Bazende heinz 1 kg ketçap 5 liraya satılıyo onun haricinde çok dişe dokunur bişey yok. Ama migros saolsun bol bol stok yapıyoruz sayesinde. Kiler'de 5 kg yağ ve 5 kg toz şeker, çay vs dolu. Bana göre migros açık ara önde. Umarım kipayı alınca dahada güzel kampanyalar yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MİGROS candır.
    Tüm kipalar(adı zaten rezil bir şey)kapansın.
    Çok severim MİGROS kalitesini.
    Floresan ile sarı lamba bir değil,diğerleride market ama MİGROS kalite demek.
    Her ev aydınlık ama Floresan kullananlar kiracıdır genelde.
    Sayesinde Yaz tatiline gidiyoruz.
  • beğendik eskiden orta kesime hitap ederdi son yıllarda real i aldığını duymuştum kayseride bayağı şube açıldı şubesi çoktu ama fiyatlar el yakıyordu doğal olarak halk nerede ucuz oraya gitti beğendikte fazla dayanamadı kayseride bir çok şubesini kapattı küçülmeye gitti.

Ankara atlantis kipa sebze meyve hariç uygun ürün bulmak zor oluyordu zaten doğru düzgün üründe olmuyor fiyatlar pahalı talep az olunca ürün çeşidi azalıyor.

Kipa'lar Migros oluyor
    HALLEDERİZ AŞ YOUTUBE KANALIMA BEKLERİM.www.youtube.com/channel/UCuUdWZp8g4yjAm2ae4sY8tw?view_as=subscriber
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

BİM-A101 VE ŞOK MARKETLERİ İPİ GÖĞÜSLEYECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..MİGROS EGER MARKAYI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORSA FİYAT KALİTE ORANINI DENGELEMEK ZORUNDA..

Sen uzayda yaşıyorsun sanırım, Migrosun müşterisi BIM A101 ve ya ŞOK u migrosun alternatifi olarak görmez.

Bahsettiğin dandik marketler kim migros kim.

11 yıldan beri forum üyesi gözüküyorsun halen büyük harfle yazmanın , bağırmak anlamına geldiğine öğrenememişin.
    "Dünü toprağa gömmezsen, yarınlar çiçek açmaz."
  • boombip kullanıcısına yanıt
    söylenişi zor, keşke albi yapsalarmış, alvi de ne

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

Money puandır odur budur uğraşmazsan Migros gayette pahalıdır, net.

Yahu arkadaş halen karşılaştıramazsın.

dandik A101 BIM de, Migrosta satılan ürün ve markaların %95 bulamazsın.

hepsi dandik 2. üretim ne olduğu belli olmayan mallar.

Sen tutup Çin in cherry marka arbası ile Honda ve ya Nissan ı karşılaştıramazsın.

Honda nissan kullanan adam gidip, asla ve asla cherry ye binmez. bu 2x2=4 kadar net.

Birde Migrosta ürün çeşitliliği o dandik marketlerin en az 20 misli daha fazla.

Ben migrosa gittiğimde Kinoa yı da buluyorum Maş fasulyesinide , domuz ürünüde buluyorum, ördek etinide , şarabıda buluyorum, tornavidayıda .

olay bu kadar basit.

A101-Bım de şayet bulabilirsen marka malların fiyatları migrosla hemen hemen aynı.

Kimse BIM in dandik DOST günlük sütü diye yazdığı ama 15 gün STT si olan ile AOÇ nin günlük sütü maksimum 4 günlük STT olan ürünü karşılaştıramaz.

A101 de A.O.Ç 1 lt şişe süt ara sıra , kafasına estimi rafa koyuyor, fiyat 3,95 TL.. nereye gidersen git üç aşağı 5 yukarı bu fiyat. Ben ne anladım o A101 den.

• a101 ve bim ile ürün çeşitliliğini kıyaslamak zaten saçma migrosun

chery araçla honda kıyaslanmaz

ama

discount market ile hipermarket kıyaslanır demek de olmaz

en mantıklısı beğendiğin kaliteyi nerden ucuza denk getiriyorsun gerçeğidir

Migros olsun.. bim olsun.. 101 olsun
    Migros kampanyalarında dahi çoğu zaman, şu kadar al şu kadar money vs. yapıyor, bunun yerine salt ürün fiyatını düşürse daha mantıklı olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 13 Nisan 2017; 21:30:51 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 13 Nisan 2017; 23:6:30 >
  • Tum buyuk zincir halka herne zıkkım market varsa kapatilsin her yere ERDAL BAGGAL açılsın ailenizin baggali erdal baggal:)

Anlayanlar like cakti anlamayamalr ne diyo bu diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Migros eski Migros değil,dandik marketlerle aynı seviyede şu anda.Mjet'lerin olması,açması bile büyük bir hata ama neyse.Koç Grubu'ndayken deseydiniz evet,A kalite bir marketti ama şu anda değil.Bunu Migros markalı kendi ürünlerini çıkarmasından ve A101,Bim,Şok marketlerdeki aynı fiyata vermesinden de anlayabilirsiniz.Koç Grubu sattığına pişman zaten,geçen sene toplantıda oğlu Ali Koç söyledi,"Tüpraş'a yoğunlaştık ve enerjiye yönelmek istedik" dedi.Tamam Tüpraş en büyük enerji sanayi ama satmamalıydı,kendisi de söyledi.En basitinden Anadolu Grubu aldıktan sonra kalite düştü,personel kıyafetleri değiştirildi(ki eskiden şarküteri manav reyonunda kravatlı,kepli giyimine baktığında 10 numara personel vardı),kendi markalarını tüm ürünlere uygulamaya başladı vs.Eskiden birisi Migros'tan çıktığında veya insanların elinde Migros poşeti görüldüğünde "Vauv" denilirdi ama şu anda denilmiyor.Neden,çünkü kalite düştü,artık Migros'a sadece A sınıfı müşteri girmiyor ve Bim,A101,Şok müşterisi de giriyor.Şimdi MCK programı bile farklı,eskiden paro özelliği de mevcuttu,bendeki kart siyah olanlardan hatta 16 yıllık,kısacası Migros eski Migros değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 20 Nisan 2017; 23:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.