Şimdi Ara

King Kong vs. Godzilla (2020) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
10.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Japon versiyonlarındada aynısı. Resmen tanrı. Bu tarz durumlarda ya güç düşürecekler, yada karşısındakine güç yüklemesi yapacaklar. vs demesine bakmayın belki dost bile olurlar.
  • Godzilla zaten yıkım tanrısı olarak geçiyor, her ne kadar eski filmlerinde dönemsel olarak farklı yansıtıldığı filmler olsa da, temelinde büyük bir değişikliğe uğramadı. O yüzden normal şartlarda Kong'un bir şansı yok, ancak 1962 yapımındaki gibi Kong'u hem Godzilla ile aynı boyutta yapıp hem de özel bir yetenek verebilirler. O filmde Kong, elektrikten beslenip daha güçlü oluyordu, yıldırımlar da gücünü katlıyordu. Gerçi buna rağmen Godzilla'yı yine yenemedi ama yenilmedi de, benzer bir şey yapacaklardır diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Godzilla zaten yıkım tanrısı olarak geçiyor, her ne kadar eski filmlerinde dönemsel olarak farklı yansıtıldığı filmler olsa da, temelinde büyük bir değişikliğe uğramadı. O yüzden normal şartlarda Kong'un bir şansı yok, ancak 1962 yapımındaki gibi Kong'u hem Godzilla ile aynı boyutta yapıp hem de özel bir yetenek verebilirler. O filmde Kong, elektrikten beslenip daha güçlü oluyordu, yıldırımlar da gücünü katlıyordu. Gerçi buna rağmen Godzilla'yı yine yenemedi ama yenilmedi de, benzer bir şey yapacaklardır diye düşünüyorum.
    Ben ikisinin düşman olarak kalacağını düşünmüyorum filmde, Hadi diyelim yaptılar hangi özel güç olursa olsun başedemez şu son gördüğümüz Godzilla ile, Aşırı bir güç yüklemesi yapıldı son filmde o haldeki bir yaratıkla baş edecebilecek başka bir yaratık yok gibi şuan bu evrende tabi göreceğiz neler olacağını yakın zamanda bi fragman filan gelse çok güzel olur.




  • Üçüncü saniyede Mecha Godzilla gözüküyor, keyifli bir film olacak.

  • Spolier içerir......spolier.......spolier....

    Spolier yemek istemiyorsan son sansin

    Normal sartlarda güç olarak Kong Godzilla için yeni doğmuş bir bebeğin Mike tysona oluşturduğu tehditten fazlası olamaz.

    Normal Kong gökdelene tırmanır ,normal Godzilla ossurugu ile gökdelen yıkar,normal Kong ağır makineli silahlardan etkilenir,normal godizlla atom bombasına kafa atar.

    Hadi bu versus için kongu ilk flimde evirdiler.devasa yaptılar ve büyümeye devam edicek dediler ki o flimdeki boyutuna göre Godzilla kadar olması için en az 3 katı daha irilesmesi lazım.hadi bu oldu.o flimde Kong helikopterde ki ağır silahlarla yara alıyor,eti kanıyordu,godizlla atom bombası ile dahada güçlenen bir titan.agzindan nükleer enerji çıkarıyor.nasil kuracaklar bu dengeyi.

    Umarım fragmanda gördüğümüz mechagodzilladir.ki Kong fragmanda bir yük gemisi ile taşınıyor,ve zincirle bağlanacak kadar güçsüz.en son izlediğimiz godzillanin o gemide zapdetme şansın 0.boyut olarakta güç olarakta.denge hala sağlanabilmis değil.ama ciddi ciddi kafa tutuyor.

    İzliyecekmiyim tabiki izleyeceğim,neticede devasa nükleer enerji ile beslenen kertenkelemsi bir varlikla,dağ kadar büyük maymun dovusmesi saçma gelmiyorsa bu mu saçma gelecek,mantık aramıyorum.ama kurgusal bütünlük arıyorum.

    Not.godjirateam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Godzilla Canavarlar Kralı'ndan sonra feci hype oldu ama ikiside insan tarafında şu an. Godzilla'yı düşman yapabilirler belki bu filmin başında.

    Doğru tahmin etmişim.  King Kong vs. Godzilla (2020) 


    Godzilla'nın kazanması tarafındayım ama ikisi birleşip başka birine karşı savaşırsa belki biri ölebilir o da Kong büyük ihtimalle.


    Ayrıca Godzilla Canavarlar Kralı filminde after credits sahnesi vardı. Asıl kötümüz bu olabilir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 25 Ocak 2021; 12:20:48 >




  • Godzilla reisin aslında uyurken atacağı osurukla alacağı versus. Kong kendi filminde 2 tane iri dinazor tarafından tokatlanıyordu.


    Bakalım nasıl yapacaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Risen_

    of of çok iyi görünüyor. umarım hayalkırıklığı olmaz.

  • Konuya ,icerige hic bakmadan mantik aramadan sadece gorsel solen izlemek icin bekliyorum bu filmi.

    Godzilla taraftariyim bu arada King Kong vs. Godzilla (2020) .

  •  King Kong vs. Godzilla (2020)

    Krala selam durun  King Kong vs. Godzilla (2020) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Ocak 2021; 22:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt

    iyi de o kongla burdaki kong bir değil ki. orda çocuktu ufaktı, burda godzilla kadar büyümüş olgunlaşmış. Fragmanda dağıttı godzillayı. Bakalım filmde ne olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt

    Kong her zaman agresif değil, gemide zincirleri istese çıkarırdı. Zaten Godzilla geldiğinde zincirsiz bir haldeydi. Kendi filminde çocuktu burda olgun, ordaki sahneler dikkate alınmamalı bence.Fragmanda da godzillanın en güçlü silahına direnip kafasına baltayı indirdi. Atomic breath ghidorahı bile baya püskürtmüştü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King Kong yarar geçer Godzillayı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targaryen96

    Kong her zaman agresif değil, gemide zincirleri istese çıkarırdı. Zaten Godzilla geldiğinde zincirsiz bir haldeydi. Kendi filminde çocuktu burda olgun, ordaki sahneler dikkate alınmamalı bence.Fragmanda da godzillanın en güçlü silahına direnip kafasına baltayı indirdi. Atomic breath ghidorahı bile baya püskürtmüştü.

    Kongun ataları geçmişte Godzilla ile savaşıyor,godzillanin sırtındaki çıkıntılardan birini koparmayi başarıp bir balta yapıyorlar.tabi bu yeterli gelmiyor ve Godzilla atalarını öldürüyor.baltaninin godzillanin atomic saldırısını kesmesinin sebebi kendi vücudunun bir parçasına zarar veremiyor oluşu.


    Valla hocam,ben keyifle izlerim,Kong almış Godzilla almış bana ne.ama Kong alır diyenler tamamliyle semptaki duydukları karakter için diyorlar.usian boltu çok severim,hayranım.usian Bolt ferrariyi geçerden farkı yok.


    Ben demiyorum bunu,yarattıkları evren diyor.kong ister çocuk olsun,ister bebek.kendi kurdukları evrende gordukki,iki helikopter kongu kanattı,yine kendi evrenlerinde gordukki F16 lar godzillaya sinek ısırığı geldi,onu gectim,iki atom bombası yedi,şifa niyetine geldi.ayni evrende oldu bunlar,ondan adil bir karşılaşma değil.bu arada gemide kongun sakın durmasının sebebi agresif olmadığından değil,büyük ihtimal sakinleştirici verdiklerinden,yoksa kongu gel kardeş seni götürüyoz diyemezsin,demek bir şekilde ya derisinin altına geçip uyuşturucu verdiler yada gaz ile.ayni godzillada son fliminde oksiyen bombası attılar.yani etrafındaki oksijeni 0 ladilar.yine yaşadı.


    Kong 2. Dünya savasinda çocuktu,2021 de büyüdü ,Godzilla evrenin var oluşu ile birlikte besin zincirinin en üst halkası,evrenin denge unsuru.


    Bu arada ,Kong yenecek ve King lakabını alacak gibi görünüyor,o zaman evreni böyle kurmasalardi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 27 Ocak 2021; 3:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kong tabi ki yenebilir. 1962 de Kong vs Godzilla'da yendi. Tamam godzilla çok dayanıklı zaten en önemli özelliği bu. Durability'si herhalde gördüğüm en güçlü yaratık... Ağır yavaş ama üstüne gelen her şeye dayanabiliyor.. Ama godzilla da olmayan çok önemli 3 özellik Kong da var.. Speed, intelligence ve Strenght.. Yani zeka ve hız ve güç... Goril olduğunu ve beyninin büyüklüğünü düşünürsek ne kadar zeki olacağını tahmin edin. Muhtemelen zekası ile yenecek zaten. Zeka ilk nerede görülür, alet yapımı ve kullanımı.. Bunu da fragman da izledik baltasını... Birde gücü tabi, güç olarak da Godzilla dan öndedir bu boyutu ile.. Orangutanların dünyanın en güçlü hayvanları olduğunu varsayarsak Kong 300 metrelik bir kas yığını olacaktır. Bir önceki filmde çocuktu Kong. Aradan 50 yıl geçti boyu 10 kat arttı. Başka ne gibi özellikler kazandı bilemiyoruz.Tek düşündüren şu, kong eğer atomik nefesi yerse sonu olabilir işte burada da akıl ve hız devreye girecek sağa sola kaçıcak yemeyecek o ışını :) Zaten şöyle bir durum var, Godzilla terrör estiren bir yaratık. Kong ise tam tersi doğanın kendisi ve koruyucusu. Yani doğayı ve yaşamı temsil ediyor. Zaten Kong'u bu sebep ile getiriyorlar. Dünyayı korusun diye. Tahminim Kong kazanacak sonunda veya Godzilla geri basacak geldiği deliğe geri dönecek, godzilla sevenleri üzmemek için böyle berabere bitirecekler ama her türlü Kong kazanmış olacak.



    Edit: Şimdi aklıma geldi, genelde böyle 2 ünlü isim savaşırken çok daha kötü bir isim ortaya çıkar ve bu iki isim omuz omuza ona dalar, buda olabilir.




    Yabancı forumda ingilizce olarak çok güzel versus yapmış, okuyabilen okusun



    GvK fight analysis

    Alright, here we go, battle of the lifetime, and the time people take me seriously after all of the useless memes I’ve posted. Yay.

    Alright, physical power, let’s go.


    Bite force:

    Take a look at this


     King Kong vs. Godzilla (2020)



    Godzilla’s head is quite similar to a Komodo dragon. Blunt head, mouth shape, hold on, I’ll get a better picture.


     King Kong vs. Godzilla (2020)


     King Kong vs. Godzilla (2020)



    Boom, see the similarities! I will not scale it to crocodiles and alligators because their heads are ridiculously long in comparison to their bodies while Godzilla has a shorter head. Komodos bite with 500–600 pounds of force, and scaling it up to Godzilla, I’d say his bite is 400,000 psi. Yes, it may sound weird considering his bite is nearly 4 times his weight, but Komodo dragon bites (500–600 pounds) are more than 3 times their weight. (150.), and considering Godzilla is an aquatic creature, he must have incredibly dense bones.


    Gorillas, on the other hand, have a bite force of 1,300 pounds. Now, doing a few nerd things, I estimate that Kong’s bite should be 273,000 pounds. So Godzilla tops it off with bite, but given the fact that Kong has a larger skull and bigger teeth (Ignore poster picture, it is very inaccurate), I’ll make it a tie, and I believe both can dish out just as much damage with their jaws as the others.


    Arm strength:


    Kong, hands down, takes this one. So I scaled the Skull crawler up to Kong’s weight for 2021, and he SHOULD be 143,700 tons. Monsterverse Ghidorah is 141,056 tons. Kong lifted the skull crawler up by his jaws and slammed him into a mountain with one hand, while Godzilla managed to push Ghidorah back AND the female Muto easily (60,000 tons, but this was never confirmed, as Legendary didn’t give any information on this.) But, I’m gonna have to give this one to Kong. He would be able to lift 143,700 tons one handed, while Godzilla pushed around a 60,000 ton Muto. He didn’t exactly manage to push Ghidorah back completely either.


    Leg strength


    Kong squished the Mire squid head (It should be about 120,000 tons, scaled to the new Kong but that’s just my estimate), while Godzilla crushed the Muto prime head (I think it would be 89,455 tons.) and Ghidorah’s chest (I think it would only be 40,351 tons since it is incredibly small compared to the rest of it’s body.) so Kong takes this one as well.

    So physically, Kong is stronger. But Godzilla’s tail is incredibly powerful (Knocked the 15,000 ton Muto aside) and slapped the 141,056 ton Ghidorah out of the way, so I think he could definitely be able to defend himself.

    So physically I say:

    57.5–42.5 in favor of Kong.


    As for the atomic breath, I’m not sure how affective that would be against Kong. It temporarily surprised Ghidorah, and it made the Muto groggy. It did one shot the Shinomura virus, but that was an incredibly weak kaiju. I know what you’re thinking. Wasn’t it hit by the Permian meteor? The Shinomura could’ve flown away and hung out in the sky around the time the meteor hit, and plus, it was killed by a nuke, so I doubt it could’ve survived an asteroid that triggered a major extinction event. In other words, it’s not too powerful. Also, the atomic breath is quite slow, and Ghidorah predicted it in Antarctica. And that’s saying something considering he has three big, confusing personalities mashed together. Kong could easily do the same and dodge it. However, Kong could be severely harmed by it, since he was hurt by the blades of a helicopter and was temporarily stunned by fire. In conclusion, Kong could easily dodge the atomic breath, but if he was hit, he could be extremely hurt, but not completely killed. (There’s a difference!)

    And the fire version of Godzilla is useless, since we don’t know if it’s an off and on switch.


    So, in conclusion, I think Kong would have a slightly higher chance of defeating Godzilla.



    Edit 1: In case y’all are wondering


     King Kong vs. Godzilla (2020)



    When the Mutos gain the upper hand, you can clearly see Godzilla bleeding. So Kong could definitely hit Godzilla with more force than the Mutos and make him bleed. So don’t believe anyone who tells you that Kong would not be able to land any damage on him. Godzilla also has huge gills on the side of his head, a major weak spot, and the Mutos used it against him. Oh, and to confirm more suspicions, I definitely think Kong would predict the atomic breath, because there were cave paintings showing the two of them locked in combat, so they obviously have a history. Gorillas also use their jaws in combat, cause I definitely know some of you were suspicious about that. In fact, they evolved to have such blunt and large skulls to increase their biting power. As for the fact Godzilla could summon monsters to help him, we don’t know how loyal they are. Rodan was actually confirmed to be stronger than Goji in an interview, so there is the possibility that other Titans will not obey him, but actually try to gain the throne for themselves. The only reason they bowed was probably to avoid a fight and get injured, not out of loyalty. Rodan bowed down to Ghidorah and helped him out of fear, not loyalty as well. (Thanks to Riccardo Zanardi for clarification.) And yes, Dougherty did say that Godzilla was prepared to fight all of the titans at the end of Kotm at once, but he said PREPARED. It’s not confirmed if Goji could actually take all of those titans at once. Plus, he was getting whooped by the two Mutos until Ford exploded the nest.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 28 Ocak 2021; 2:33:39 >




  • 1992'de los angeles'de bir ayaklanma oluyor amerikada normal böyle şeyler ve koreli dükkan sahipleri dükkanlarını korumak için silahlarla çatılara çıkıyor. çatılar korece konuşmaya başlayana kadar herkes gansterdir lafı ortaya çıkıyor.esprisini önceden açıklayan insanlara tilt olur musunuz ben de diyorum ki:


    kong reyiz çatıları ezene kadar herkes gangsterdir. gülsenize..


    https://knowyourmeme.com/memes/roof-koreans/photos/page/2

  • Devian kullanıcısına yanıt

    Fragmanda çok şey gösterdiklerini sanmıyorum ben, Son godzilla filminin sonunda bi yaratık kafası vardı onun üzerine bağlanabilir sanki konu emin değilim ama, Görsel olarak en iyi film olacakmış gibi seri içindeki.

  • Halen çıkmasını bekliyorum , 5 sene önceki mesajımı gördüm , duygulandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

    Spolier içerir......spolier.......spolier....

    Spolier yemek istemiyorsan son sansin

    Normal sartlarda güç olarak Kong Godzilla için yeni doğmuş bir bebeğin Mike tysona oluşturduğu tehditten fazlası olamaz.

    Normal Kong gökdelene tırmanır ,normal Godzilla ossurugu ile gökdelen yıkar,normal Kong ağır makineli silahlardan etkilenir,normal godizlla atom bombasına kafa atar.

    Hadi bu versus için kongu ilk flimde evirdiler.devasa yaptılar ve büyümeye devam edicek dediler ki o flimdeki boyutuna göre Godzilla kadar olması için en az 3 katı daha irilesmesi lazım.hadi bu oldu.o flimde Kong helikopterde ki ağır silahlarla yara alıyor,eti kanıyordu,godizlla atom bombası ile dahada güçlenen bir titan.agzindan nükleer enerji çıkarıyor.nasil kuracaklar bu dengeyi.

    Umarım fragmanda gördüğümüz mechagodzilladir.ki Kong fragmanda bir yük gemisi ile taşınıyor,ve zincirle bağlanacak kadar güçsüz.en son izlediğimiz godzillanin o gemide zapdetme şansın 0.boyut olarakta güç olarakta.denge hala sağlanabilmis değil.ama ciddi ciddi kafa tutuyor.

    İzliyecekmiyim tabiki izleyeceğim,neticede devasa nükleer enerji ile beslenen kertenkelemsi bir varlikla,dağ kadar büyük maymun dovusmesi saçma gelmiyorsa bu mu saçma gelecek,mantık aramıyorum.ama kurgusal bütünlük arıyorum.

    Not.godjirateam

    İlk film dediğiniz hangisi hocam? Kong Skull Island mı?


    Bu filmde açıklarlar heralde Kongun nasıl Godzilla boyutunda olduğunu ve güçlü olduğunu





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.