|
King Kong vs. Godzilla (2020) (7. sayfa)

-
-
Üst edit:issizmisin birader :D iki masal kahramanı savaşına destanlar yazmışsın diyenler için,sağlık personeliyim pandemiden boşta kalan zamanda kafayı saracak yer arıyorum.bu tarz evrenlere hakimim vakit geçiriyoz işte
Evet ilk Kong flimi demek istemiştim.kong o flimde 30 metre civarıydı,Godzilla 125 metre 3-4kat felan boyu uzamış olmalı.ki büyümeye devam ettiği söyleniyordu o flimde
Bundan sonrası fragman acisindan spolier içerir
Spolier
Gemide Kong suya bakıp godzillaya gel gel yaparken ensesinde yeşil bir kapsül bariz görünüyor .bir şekilde kongu ya sakinleştirdiler yada hipnoz ettiler.yine kongun atalarının godzillaya karşı sırtının dikeninden yaptığı savaş baltasini almaya giderken,atalarının kanlı el izine dokundu sahnede arkada bariz uzay gemisi var.uzay gemisini andıran bişey değil net uzay gemisi.uzaylilari bir şekilde işin içine sokacaklar ki Godzilla King of the monsters teki King ghidorah uzaydan gelmişti bunu açıklamışlardı.
Godzi nin atomik nefesini kongun elindeki baltanin kesmesinin sebebi kendi vücudundan bir parça oldugundan kendi kendine zarar veremiyor.ayni mantıkla baltada godziye zarar vermeyecektir.bariz belliki o sahne final fight değil.yine tekrarlıyorum.kongu bende çok severim.hatta godzilladan daha severim,şapşiktir,ponciktir ayrı konu.kendi bu versus için hazırladıkları evrende bu savaşın kongun kazanma ihtimali ayrı bir konu.artik uzaylılar dan bir dokunusmu gelecek,ne olacak bilemiyorum,bir yanda kendisine zarar vermeye calisilmadikca etliye sütlüye karışmayan Kong,bir yandan kendisine zarar vermeye çalışsa da bu imkansız olduğu için umru bile olmayan amacı sadece doğadaki dengeyi sağlamak olan,besin pramidinin zirvesi bir titan.konga mermi attığında kanarken gordukmu bu evrende gördük,Godzilla ya uçaklar bomba atarken hatta atom bombası atarken umru bile olmadığını gordukmu(çünkü etkilenmiyor) ve tek derdi doğadaki denge.diger tutanları kontrol altında tutmak.gordukmu gördük.bunun cevabı Kong buyudumu şimdi?evet Kong kolları uzun daha hızlı,savaş zekası var vs ama Godzilla hicmi omuz vurmicak,kuyruk sallamicak,Godzilla kongun güçlü yumruklarindan etkilenmicek,ama Kong godzillanin her darbesinden yara alacak.diyorum ya uzaylıların bir hamlesini bekliyorum
Ve ortak kanaat olarak flimin sonunda ortak bir düşmana savaş açacakları kısmına katılıyorum.daha bu filmlerin çok ekmeğini yerler harcamalar ikisinide.buyuk ihtimal Godzilla m.o.k flimdeki titanlar üzerinde araştırma yapan şirket bir boklar yedi Godzilla ona kızdı.yanlizca mecha Godzilla değil bir titan daha olacak ve iki ekip kapiscak.godzi ve Kong aynı takim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 31 Ocak 2021; 18:7:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêİlk film dediğiniz hangisi hocam? Kong Skull Island mı?
Bu filmde açıklarlar heralde Kongun nasıl Godzilla boyutunda olduğunu ve güçlü olduğunu
Alıntıları Gösterilk filmde zaten açıklıyor. Hank isimli adam Kong dan bahsederken, sürekli büyüdüğünü söylüyor hatta dua edin büyüsün falan diyor... Kong orada çocuk daha. 50 sene sonra bu boya geliyor işte.
-
Aslan vs Sokak köpeği filmi çekerler yakında. Gerçi bunlardan her şey beklenir sırf adı kaptan amerika diye utanmasalar iron man ı yenecekti.
-
-
Japon fragmanında daha fazla detay var asıl fragmana göre niye farklı farklı yayınlanmış anlamadım bölgelere göre, Buradan izleyebilirsiniz güzel görünen bir kaç yeni sahne var;
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907Japon fragmanında daha fazla detay var asıl fragmana göre niye farklı farklı yayınlanmış anlamadım bölgelere göre, Buradan izleyebilirsiniz güzel görünen bir kaç yeni sahne var;
Çünkü Kong amerikalı, Godzilla ise japon... Film biraz japonya vs amerika olmuş bu yüzden sanıyorum amerika ve japonya da farklı sahneler içeren farklı filmler olacak. Hatta farklı sonlara sahip olacağı söylentiler arasında. Biraz spoiler olacak ama sanıyorum amerikan/avrupa da yayınlanacak versiyonda Kong kazanacak, japonya da gösterilecek olanda Godzilla kazanacak (veya biri daha fazla hırplanacak) gibi gibi. Kulislerde bu konu konuşuluyor ne kadar doğru bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Şubat 2021; 17:10:3 >
-
Yeni tralier gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
King Kong'u tutuyorum ama tahminimce Godzilla kazanacak
Umarım King Kong reisi öldürmezler
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Rain.King Kong'u tutuyorum ama tahminimce Godzilla kazanacak
Umarım King Kong reisi öldürmezler
fragmandan anladığım kadarıyla ilk başta kavga edecekler sonra ikisi birlikte ortak düşmana saldıracaklar.
-
Bugün Saat Kaç da çıkacak film? Senaryodan bi beklentim yokta, görsel şölene hasret kaldık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 31 Mart 2021; 8:53:11 > -
Malum yerlere düştü film.
-
süper, akşama kadar altyazıda düşer muhtemelen
-
Altyazı için beklemedeyiz.
-
Akşama çıkar izleriz dedikte, çeviren yok galiba filmi
İngilizce altyazıyla izleyeceğiz sanırım
-
Çok ilginç gerçekten çevirmeyi filan mı unuttular naptılar.
-
PlanetDP de biri çeviriyordu öğlen, bir kaç saate hazır notu düşmüştü ama iptal etmiş nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 31 Mart 2021; 18:14:56 > -
Kötü olmuş. Bazen şirketler çevirenleri dürtüklüyor yayınlanmasın diye kaldırdığına göre öyle bir şey mi oldu acaba.
Yarın filan çıkar sanırım kıyı da köşe de. Çeviri sitelerinde olmazsa.
-
Vs sahneleri için hızlandırarak izliyorum
spoiler vermeden şunu söyleyebilirim
Bu karakterler güç bakımından denk değil, vs bile değil bu.
Tahmin edileceği üzere 1vs1 in sonucu gösteriliyor zaten.
Hepimizin tahmin ettiği karakter evire çevire tokatlayıp atıyor 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeviri yeni başlamış 1 2 güne hazır olurmuş. Gerçekten çok ilginç. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X