Şimdi Ara

Kinect'in kafayı bir türlü eğemedim (lÜTFEN YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşam kinect oynarken kamera az yan duruyo diye oynattım sonra kamera aşağı baktı sonra kafayı olabildiğince yukarı kaldırdı bacakları göremiyo ondan dolayı oyunda oynanmıyo.Kinect ayarlarından tracking yaptım kapadım açtım fişini çektim taktım bir türlü düzelmiyo.Bu ayarı nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?

• tracking settingsen sona kadar yapıp olmadıysa bilmiyorum hiç öyle birşey duymamıştım
  • bnmde olmuştu.bn şöyle düzeltmiştim oyun açıkken kamerayı oynattım. kameranız yer değiştirdi diye uyardı. sonra tekrar ayarlama yaptı ve düzeldi. bide öyle dene.
  • Gururlu kınect ölürümde boynumu eymem diyo
  • ayağının arka tarafına kitap koy
  • Kinect Tuner'le tekrar tekrar oyna mesela ilk açıldığında seni bulamasın diye aşağı eğil yukarı kalkarken ortalarda bulsun düzelir. Bende de aşağı inmişti öyle yapmıştım
  • kinectle ilgili bir oyuna gir ama oyun açıldığında kinectin karşısına geçme o kendiliğinden aşağı yukarı gidecekdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Gururlu kınect ölürümde boynumu eymem diyo

• Arkadaşım bir de Kinect ID yi tekrar yapmayı dene güncellemelisin seni her zaman görmesi için bunu sabah öğle akşam yapmalısın (bir kere) çünkü ışık her vakit farklı oluyor ve aşşağıda seni görmez Welcome! diye yazmaz. No Profil Match diye gösterir.. Bir de Kinect TV nin yukarısında mı yoksa aşağıda mı duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Gururlu kınect ölürümde boynumu eymem diyo

• olmazsa trackin de kendisi ilk başta default angle a geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Arkadaşım bir de Kinect ID yi tekrar yapmayı dene güncellemelisin seni her zaman görmesi için bunu sabah öğle akşam yapmalısın (bir kere) çünkü ışık her vakit farklı oluyor ve aşşağıda seni görmez Welcome! diye yazmaz. No Profil Match diye gösterir.. Bir de Kinect TV nin yukarısında mı yoksa aşağıda mı duruyor?

Televizyonun önünde duruyo olması gereken yer yani oyun oynarken oynattım kaçtım hopladım zıpladım yok bana mısın demiyo.Boynu bükük diyodum ondan bana bozuldu ondan eğmiyo kafayı galiba
  • Televizyonun önünde duruyo olması gereken yer yani oyun oynarken oynattım kaçtım hopladım zıpladım yok bana mısın demiyo.Boynu bükük diyodum ondan bana bozuldu ondan eğmiyo kafayı galiba

• Vallahi galiba yapılacak en soy şey Kinect'in fişini çek, daha sonra Xbox'ı aç , Xbox'ın Harddisk'inden Kinect Settings dosyasını bul ve (sil eğer varsa) Sonra da Kinect'i TV nin neresinde kullanıyorsan üst ya da alt, tam olarak ortala. Sonra Tekrar Setup yapmayı dene. Eğer Kinect'i tv nin önünde kullanıyorsan ayarları yapınca kinectin konumunu sorar Orda Top (Yukarı) Bottom (Alt, Aşağı) var resimde de gösterdiğim gibi TV nin aşağısında kullanıyorsan Bottom u seç, Yukarı da kullanıyorsan Top seçeneğini seç. Sorunun belki bu yüzden kaynaklanıyor olablilir. Kinect'i TV nin aşağısında kullanıyorsundur ve Top ayarını seçmişsindir. Bu da Kinect'e ters gelir ve kafasını yukarı kaldırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mratt -- 31 Temmuz 2011; 18:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Vallahi galiba yapılacak en soy şey Kinect'in fişini çek, daha sonra Xbox'ı aç , Xbox'ın Harddisk'inden Kinect Settings dosyasını bul ve (sil eğer varsa) Sonra da Kinect'i TV nin neresinde kullanıyorsan üst ya da alt, tam olarak ortala. Sonra Tekrar Setup yapmayı dene. Eğer Kinect'i tv nin önünde kullanıyorsan ayarları yapınca kinectin konumunu sorar Orda Top (Yukarı) Bottom (Alt, Aşağı) var resimde de gösterdiğim gibi TV nin aşağısında kullanıyorsan Bottom u seç, Yukarı da kullanıyorsan Top seçeneğini seç. Sorunun belki bu yüzden kaynaklanıyor olablilir. Kinect'i TV nin aşağısında kullanıyorsundur ve Top ayarını seçmişsindir. Bu da Kinect'e ters gelir ve kafasını yukarı kaldırabilir.

Hocam uzun zaman kullandım geçenlerde oyun oynarken kıpırdattım sonra böyle oldu.Dediğin mantıklı geldi ama tembellikten kalkıp yapamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.