Şimdi Ara

Bu Şarkıyı Bir Türlü Bulamıyorum Deli Olacağım Yardım[BULUNDU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: Bulunmuştur. "Zumas & Sol Noir - Dang Dang"

Bir zamanlar fenomen - pal station - virgin radio da sürekli çalardı hit bir parça ama remix gibi. Bir kadın söylüyor ama çok az söylüyor sonra clup müziği gibi bir müzik giriyor araya şarkının sonuna kadar devam ediyor.

Sözleri ve melodiyi tarif etmeye çalışacağım. Biraz komik olacak kusura bakmayın arkadaşlar

there is a .... sometimes dırı dırı sometimes

dıt dı dı dı dıt dıt dıt dı dı dıt dıt

sonra müzik giriyor sadece kadın arkadan ritim tutuyor sonra müzikle beraber devam ediyor. Tam tarif demesemde sözü çok az sadece başında var sonra müzik giriyor.

Şarkıyı bulalım arkadaşlar anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz

İlgilenen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 7 Mart 2013; 16:47:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Şarkıyı Bir Türlü Bulamıyorum Deli Olacağım Yardım

Bir şarkıyı hatırlamaya çalışıyor fakat bir türlü bulamıyorsanız ve bu durum sizi çileden çıkarıyorsa, yalnız değilsiniz. İşte bu sorunu çözmenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Şarkının Sözlerini Not Edin: Hatta birkaç kelimeyi veya "dıdıdıdı dıdıdıdı" gibi belirgin melodi parçalarını bile hatırlayabilirsiniz. Sözlerin bir kısmını bir arama motoruna girmeyi deneyin.

• Müzik Uygulamalarını Kullanın: Spotify, Shazam ve SoundHound gibi müzik tanıma uygulamaları, hatırladığınız melodiyi dinleyerek şarkıyı belirlemenize yardımcı olabilir.

• Sosyal Medyada Sorun: Facebook grupları veya Twitter'daki müzik topluluklarına bir gönderi yayınlayarak yardım isteyebilirsiniz. Şarkının sözlerini veya melodisinin bir videosunu paylaşın.

• Müzik Teorisi Bilgisini Kullanın: Şarkının anahtarını veya akor ilerlemesini hatırlıyorsanız, bu bilgileri çevrimiçi müzik veritabanlarında arama yapmak için kullanabilirsiniz.

• Profesyonel Yardım Alın: Bir müzik bilgi uzmanı veya profesyonel müzisyen, şarkıyı bulmanıza yardımcı olabilir.

Hatırlayamadığınız şarkıyı bulmak zorlayıcı olabilir, ancak bu ipuçlarını takip ederek umutlarınızı canlı tutabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://www.youtube.com/watch?v=KOGzWUDzf7Q
    bu kardeşimiz de şarkının başında dırı dı dırı dı diyor. belki aradığın bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcıerhan

http://www.youtube.com/watch?v=KOGzWUDzf7Q
    bu kardeşimiz de şarkının başında dırı dı dırı dı diyor. belki aradığın bu olabilir.

Yok Bu değil :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müziğe girmeden hemen önce "sometimes aaa" geçiyor. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • David guetta she wolf
    Far East Movement Turn Up the Love

olabilirmi?
  • Adele'in şarkılarından biri olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

David guetta she wolf
    Far East Movement Turn Up the Love

olabilirmi?

Hep kadın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pal Station Aralık Hot 40 a bakarken buldum arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim aradığım şarkı "Zumas & Sol Noir - Dang Dang" olacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.