Şimdi Ara

Oyun Başlangıcındaki Ufak Problem (Lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Uzun süredir DH forumlarına mesaj yazmıyorum. GTA IV sayesinde özlem gidermiş olduk Neyse konumuza dönelim. Arkadaşlar oyun her yönüyle tam olarak kurulduktan sonra başlangıç butonuna basıyoruz, oyunun ana karakterlerinin birer birer geçtiği ekran sürekli dönüp duruyor. Ben 15 dakika kadar tahammül edebildim fakat hala dönüyordu. (Bıraksam sabaha kadar resimler dönmeye devam edecek galiba.) Grafik ayarlarından mıdır diye düşündüm, her türlü değişikliği yaptım, Patch 1.0.2.0'ı da kurdum fakat düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• hocam aynı olay bendede olmustu bıraksam sabah kadar döncekti resimler sonra oyundan cıkınca ws 10 hatası vermıstı. yani kısacası oyunu sılıp yeniden yukleyıp pach 1.0.2 yükleyip yani ilacı vermen sonra duzelıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolad

hocam aynı olay bendede olmustu bıraksam sabah kadar döncekti resimler sonra oyundan cıkınca ws 10 hatası vermıstı. yani kısacası oyunu sılıp yeniden yukleyıp pach 1.0.2 yükleyip yani ilacı vermen sonra duzelıyor

@coolad saolasın dostum tekrar kurup deneyelim bakalım.
  • silip baştan yükledim fakat hata halen devam ediyor... açılış ekranındaki slideshow bi türlü bitmek bilmiyor ve hiçbir tuşla da geçilmiyor... bu ne saçma bir problemdir :S lütfen yardım..
  • Ekran kartın yetmiyor olabilirmi, minimum sistem gereksinimlerine bida göz at istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART16

Ekran kartın yetmiyor olabilirmi, minimum sistem gereksinimlerine bida göz at istersen

ekran kartım nvidia 8500, 2 gb ram var. minimum gereksinimlerin çok üstünde bir makine şuan kullandığım...
  • hocam ilaç veriyomusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orginal ise sil yükle tüm patchleri kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.