Şimdi Ara

KİMSEYE OY VERMEK İSTEMİYORUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keşke oy pusulasında parti adları olsa da sosyalizm i işaretlesek ,tüm partilerin canı cehenneme!!

  • Adamı ak trol ilan etmişler bile. İradeni kullanıp oy vermemek bile yasak. Burada yıllardır boşuna birbirinizi gazlıyorsunuz, hiçbir şeyin değişeceği falan yok. Kim ne yapmak istiyorsa onu yapsın.

  • 18'e basar basmaz oy kullanacaksın diye kafana silah dayamıyorlar. İstemiyorsan kullanma.

  • Kullanmadıgınız her oy akp ye gider bilginiz olsun ...vatanını sevmıyorsan kullanma ne diyeyim ...

  • 2000 dogumlusun sadece akp yi gördün önceki türkiyeden zerre haberin yok neyi neyle karşılaştırıyorsun neye göre kötü diyorsun yoksa sadece sıkıldın mı...tarihi aç bak kimler bu milleti nasıl soymuş öğren..çoluk çocukla siyaset mi konuşulur.


    hikaye,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik diye bir şey var.Duyguların matematiği ve matematik kurallarını değiştirmez

  • ben ve annem de boyle dusunuyoruz. gidip oy verdigimize degmiyor. gitmeyide gerke gormuyoruz.

  • forum da karsit gorus belledin mi direkt vatan haini veya akp trollu ilan ediliyorsun. hicbir tarafin comarligi cekilmiyor.

  • Hağğğğlısın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    arkadaş bu kafayı da çözemiyorum bir türlü... bırakın geçmişin yakasını aloooo? geleceğe bakın geleceğe..


    edit: bu arkadaşın bir kaç yorumuna baktım da boşa yazmışım kusura bakmayın.. ağzıma çok şey gelip gidiyor da :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakatuk -- 23 Mart 2021; 16:1:1 >
  • Ne olursa olsun Türkiye belki Menderes döneminden başka böyle vahabi demokrasisi görmemiştir. Ne yaşanıyorsa da göz önünde yaşanıyordu.


    Şimdi adamların yolsuzluğu, rüşvetçiliği, batırdığı bir sürü kurum kuruluşun üstü örtülüyor.


    Epey bi kabile seviyesine indik, ekonomik verilerimizdeki gerileme üçüncü dünya ülkeleriyle yarışıyor.


    Ar namus diye adamlar domuzlu çizgi filmi yasakladı, faiz günah diye ekonomi yönetiyorlar artık ülke şizofreni içinde!


    Bir sürü şeyin üstü mahkeme kararlarıyla örtülüyor ve yazılması çizilmesi yasaklanıyor.


    Tayyip Erdoğan da ne söylerse söylesin tersi yaşandı çünkü vizyon yok inat var! Adamlar Cumhuriyetle hesaplaşmaya geldiklerini zaten söylüyorlardı.


    Yok Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık falan!! Buyur sonuç bu işte! Leş gibi bir ümmetçilik ve 10 milyon tane Suriyeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Mart 2021; 21:35:6 >




  • Başlık: KİMSEYE OY VERMEK İSTEMİYORUM.


    Giriş: Bu ülkenin yönetiminin yıllardır çalkantılı ve yanlış yöne gittiğini düşünüyorum. (buradan sonrasını okumadım ciddi)


    Bu büyük bir çelişkidir ! bu şey demek gibi Aci biber yemeyi çok seviyorum AMA hayatımda hiç aci biber yemedim ?


    Oy vermek her vatandaşın demokratik hakkı olduğu gibi , oy vermemekte bir haktır. ama çıkıpta sonra ülke yönetiminden şikayet edemezsiniz. bu aynı yukarda örnek verdiğim olaya benziyor.

  • Seçimlere çok büyük anlamlar veriyorsunuz.


    Bu ülkenin yüzde 90'ı fanatik yani boş. Ülkenin başına Alman hükümetini getirsen bile bu kitleyi kolay kolay adam edemez.


    O seçim senin bu seçim benim sürünmeye devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 23 Mart 2021; 22:55:39 >
  • 2000 doğumlusun ve AKP'den başka iktidar görmemişsin ama tüm siyasal oluşumların hepsinin aynı olduğu sonucuna varmışsın bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana benden bir abi tavsiyesi. Etrafında gördüğün fanatikler gibi olma. Kimisi CHP fanatiğidir kimisi AKP fanatiğidir. Bu durumu siz gençler değiştireceksiniz. Partileri hayatınız için bir araç olarak kullanmayı öğrenmelisiniz. Yarın başka iktidar geldiğinde onun peşinden fanatik gibi koşmamalısınız. Bugün size en yakın olan partiyi desteklersiniz. Baktınız ki düşünceler değişiyor, artık çağa ayak uyduramıyorlar hemen yeni arayışlara girmelisiniz. Hiçbir parti sizin düşüncelerinize bire bir uymaz. Size en yakın olanı seçip, isteklerinizi yaptırmanız en doğru yoldur. Zamanı dolunca da göndermesini bilmelisiniz. Bu yolu izlersen emin ol en doğrusunu yaparsın.


    Şu partiye oy ver diye bir şey asla söylemem. Ama çağın gerektirdiği şeyleri bile karşılamayan partileri savunmanın bir manası yok. Ülkeye ne oluyorsa bu zihniyetten oluyor. Düşüncelerini güncel tut ve bu yolda ilerle. Gerisi gelecektir.





  • Ben 35 yaşındayım. 18'imi doldurdum, birkaç ay sonra oy verdim. Bu hesapla, normal şartlarda 3 yerel, 3 genel seçim, toplam 6 kere oy vermiş olmam gerekirdi. Ama kaç kere oy verdim hatırlamıyorum. O kadar çok.  


    Bir kere bile içime sinerek oy vermedim. Yani ben de oy vermek istemiyorum.  Aslında oy vermek istemeyenleri örgütleyip sistemi trollesek seçim sonucu değiştiririz de... Neyse... Bir düşünün bakın bunu. Bir platform açıklama yapıyor: "Patron çıldırdı! Partisizler platformundan Babacan'a %5, Saadet'e %4, HDP'nin yeni partisine %3 garantisi!!??"  Babacan'ın %5 bankosu olduğunu duyan liberal basmaz mı oyu babacan'a? Sokmaz mı onu meclise? Saadet'e oy vermeye meyilli muhafazakar, Saadet'in %5 banko oyu olduğunu bilse, basmaz mı oyunu Saadet'e?  Ertesi seçim ne bileyim, "Mao'culara platformdan destek. Anarşist-bilinçsiz el ele, aydınlık Türkiye'ye. Bizden Vatan'a %4"  Yok lan o da çok abartılı oldu. Vatan'a %6 oy verecek şuursuz çıkmaz bu ülkede. Dur şu olur: "Hıdır idi, Yunus idi biz bilmeyiz. Maksat hibinoluk olsun, Yunus'a bizden %6"  


    Bütün ümitsizlik %10 barajından doğuyor. Düzgün, seçmen kitlesi olan bir partinin seçmenine "yüzde beş benden, kalanını da sen yap artık" diyebilsen ohooooovvv! Gör bakalım şenliği...  %10-12'lik bir kitle ile bütün sistemin içinden geçersin. ÜLKENİN GELECEĞİNİ BU %10 BELİRLER. Kalan %90 da "nooluyo lan" der kalır.





  • Tahmin ediyorum ki 2022 yılında Kemal kılıçdaroğlu istifa eder ve umarım yerine mansur yavaş geçer işte ozaman ülke yeniden kendini toparlamaya başlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir medya aracılığıyla bu yüzde 10'a ulaşmak lazım. Ama sadece hayalden ibaret. Herkes 4 arkadaşını haksızlığa karşı olmaya çağırırsa belki bir şeyler oluşabilir.

  • Burada doğruları bile bile karşısında durup da hayır bu yanlış diyenler. Bir gün evlatlarınız yüzünüze tükürdüğünde de aynı cevabı verirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 24 Mart 2021; 13:28:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.