Şimdi Ara

Kimseye ihtiyaç duymamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlardan ne kadar az beklentiniz olursa o kadar az üzülürsünüz.Sizi anlamalarını beklemeyin. Onlardan destek beklemeyin , köstek olurlar. İstediğiniz gibi bir desteği asla bulamazsınız.

Anlaşılmamak ne kötü ya. Veya ısrarla yanlış anlaşılmak. İnsana kendini o kadar yalnız hissettiriyor ki.

Bence hepimiz gerçekten yalnızız. Bizden bir tane daha bulamayız. Kimse bizi istediğimiz kadar anlayamaz.

İşte bunu gerçekten idrak ettiğimde kendimi daha iyi hissedeceğim. İnsanlardan beklentimi sıfıra düşürmem gerek. Onların ilgisine , desteğine ihtiyaç duymak istemiyorum. Bu mümkün mü ? Bir yolu var mı?

• Haksızlık kadar insanın canını yakan çok az şey var. Hele de destek beklediğiniz insanlar size buna yapıyorsa. O zaman vay halinize.

İnsanlar ne kötü ya.
  • Acılarımızı , sevinçlerimizi aynı boyutta hisseden bir insan istemez misin? Ben istiyorum ama istemeyi hiç istemiyorum.
  • Aranızda bunu başarabilen biri var mı ? Umarım vardır. Yoksa üstüninsan budur herhalde.
  • Var. Kimseyi umursamayacaksın, kimseyi takmayacaksın. Ne derslerse desinler, ne düşünürlerse düşünsünler. Bırak arkadaş ortamında aranılan insan olma, bırak kimse aylarca arayıp sormasın. Sen de sorma. O zaman kimseye muhtaç olmamayı öğrenirsin. Ben yıllardır bunu yapıyorum. Kimsenin eksikliğini hissetmem bu yüzden.
  • Wow oynuyorum kimseyi takmıyorum

Hem şaka hem gerçek. Ben hiç kimseyi takmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey olmaz.
    Sürüngen değiliz biz.

Ben de bunu en çok isteyenlerdenim ama sadece hayallerde kalır bu düşünce.
    Sosyallikten koptuğunda, fiziksel ihtiyaçlardan çok ruhsal ihtiyaçların artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklarım fazla iyi duyuyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Evet ama sosyallikten kopmamak demek de insanlarla yakın olmak demek , pisliklerini daha çok görmek , daha çok nefret etmek demek. Görmek istemiyorum.
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    sosyallik dedigin beceriksiz insanlarin, yalniz kalmaktan korkan, yalniz kaldiginda bir hic olan insanlarin uydurmasidir. genellikle bir ortamda cokca olunca baskasi uzerinden gecinirler veya ortamda cok kisi oldugundan farkedilme olasiligi dustugunden o ortamda bulunurlar.

sosyallik bir psikolojik hastaliktir. cevrenize bakin, sosyallik diyenler, sosyal olmaliyiz diyenler hepsi tek basina disariya cikmaktan korkan, utanmasa tuvalete bile bir kac kisiyle gidecek, bireysellesememis insanlardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 19 Ekim 2016; 13:40:51 >
  • Aaaa balmumsuz da burdaymış...

• Kendinden nekadar veriyorsun insanlara?
  • Mümkündür hiç arkadaşım yok sosyal çevrem yok ama mutluyum.Ailem bana yeter seni senden ve ailenden başka kimse düşünmez.Öyle derdini paylaşabileceğin kardeşim diyebileceğin insanın karşına çıkma ihtimali çok düşüktür.

O yüzden başkalarına muhtaç olmayın arkadaşınız olmadan da mutlu olabilirsiniz yalnızlık o kadar da korkunç birşey değil.Kimseye tamah etmem,peşinden koşmam bu yüzden kazıklanmam,beklenti içine girmem ve kendimi üzmem kafam rahat kısacası.

Bakmayın siz şehrin pırıltılı ışıklarına her ışığın altında bir yalnız vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcloth -- 21 Ekim 2016; 10:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

sosyallik dedigin beceriksiz insanlarin, yalniz kalmaktan korkan, yalniz kaldiginda bir hic olan insanlarin uydurmasidir. genellikle bir ortamda cokca olunca baskasi uzerinden gecinirler veya ortamda cok kisi oldugundan farkedilme olasiligi dustugunden o ortamda bulunurlar.

sosyallik bir psikolojik hastaliktir. cevrenize bakin, sosyallik diyenler, sosyal olmaliyiz diyenler hepsi tek basina disariya cikmaktan korkan, utanmasa tuvalete bile bir kac kisiyle gidecek, bireysellesememis insanlardir.

Al bende de o kadar sosyallikten anladıkları malak malak o avm senin bu avm benim gezip oturup gereksiz konuşmalardan ibaret.

Bu tiplerle otursan ne hayat hakkında ne dünya hakkında bir kelime sohbet edemezsin.Keremcan pelinsu ya teklif etmiş , ayşenin kıyafeti şöyleymiş , evde şunu yapıyorum bunu yaparım öykkkk yani.

Böyle sosyallik eksik kalsın aman aman...

• mümkün tabi neden mümkün olmasın. ben 34 yaşımdayım canım sıkıldığında dahi anlatacak birine ihtiyacım olmaz. annem, babam, eşim dahil kimseden beklentim yoktur. o yüzden insanlar tarafından üzülmem çok zordur. ben herkes den her kötü şeyi bekler, iyilikleri beklemem. kimseye sırtını dayama, hayatımda sadece eşimden beklentim olmuştur sonrası malum hayal kırıklığı.artık ondan da beklentim yok. emperyalist evlilikler yaşıyoruz. ne kadar ekmek o kadar köfte. hep bir beklenti yani. tırnağın varsa başını kaşı.
  • İnsanlarin iyi hissetme hastaliği vardir. Ayrıca insanlar korkar.. Aç kalmaktan, yalnız kalmaktan..
    Genelde kimseye ihtiyacı olmadığını düşünen insanlar kendinden insanlara çok vermiş olup, geri dönüş alamamiş insanlardır...

Evet bu dünyada yalnızız ama koloni şeklinde yaşayan canlılarız.
    Evde ses yoksa insan sıkılıyor... Kendi elimizde olan çok şey var ama biz içinde olduğumuz piskolojileri o anlarda çözemiyoruz..
    Emin olun birlikte bişiler yapmaya insanlarla hareket etmeye mecburuz. Ama insan varliği dünyadaki herşeye en hizli en iyi adapte olan canlı..

Bazen çok yanliş düşünüyoruz. Söyle bir durumda var kullandiğimiz ileitşim yöntemi yeterli değil birbirimizi anlayamiyoruz duygularimizi hisslerimizi içimizden geçen gerçekleri...

Bütün sorunlar buradan çıkıyor
  • Eğer bir dış etken seni çok üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil, senin ona verdiğin değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır .
    — Marcus Aurelius
  • En kendini soyutlamış , umursamaz , güçlü ve tek başına her şeyi başarabiliyor gözüken insan bile kendi içinde düşünüyor , huzursuz oluyordur. Söylediğini tam anlamıyla başarabilmek imkansız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Eğer bir dış etken seni çok üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil, senin ona verdiğin değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır .
    — Marcus Aurelius

Aynen katılıyorum ama biz o dış etkenlere o değerleri zamanla verdiğimiz gibi ortadan kaldırmamız da zaman alıyor sanırım öyle bir anda bitirdim bu işi deseniz bile içinizde her zaman bir hesaplaşma oluyor.
  • Felsefe yapmayın lan başım ağrıdı

• 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    O değeri her an ortadan kaldırabiliyor olsak her şey çok farklı olurdu. Keşke mümkün olsa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.