Şimdi Ara

Genital Siğil (Kriyoterapi uygulattım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
24.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 yıl kadardır bu sorunla uğraşıyorum.kendi kendime baş etmeye çalıştım ama maalesef kısır döngüden öteye gidemedim.

    Temizlik sonrası jiletle siğili kesip sirke sürdüm olmadı,eczaneden bir takım ilaçlar alıp kullandım olmadı,sıktım elimle kopardım olmadı.bende 3 tane falan vardı 1 milim çapında,kenar kısımlarda artma eğilimi görünce doktora gittim. Üroloji ilgilenir sanıyordum ama ordan cilt hastalıklarına yönlendirdiler.

    Hpv teşhisi konuldu ve sıvı nitrojen (brymill) ile dondurma uygulandı bugün ve bacoderm diye bir krem verdi doktor.uygulama baya acı veriyor onu söyleyim.hatta acı uygulamadan sonra 1 saat kadar devam ediyor.

    Ben bu konuda baya bi araştırma yaptım ve en son çare olarak bunu tercih ettim.bu konu araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla suistimale açık bir konu.tam bir bilgi kirliliği var.

    Henüz yeni yaptırdım,süreç nasıl bir sonuç verecek bilemiyorum, doktor başka yerlerde çıkabilir falan dedi.bazen tek seansta çözülebiliyormuş.buradan bilgilendirme yapmaya devam edicem.umarım birilerinin iş işine yarayacak bir konu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 17 Şubat 2015; 11:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benim de sag ayagimin altinda vardi sigil.Bir ara bayag cogaldi doktora gittim ilac verdi.Ilaci surdum butun deriyi soydu ve yeniledi sukur su an iyi hicbisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yöntemle tamamen virüsten kurtulma mümkün müymüş? Çünkü ilerde partnerine bulaşmasıyla partnerinde kanser görülme ihtimali olacaktır.
  • Benim durumumun abartılacak bir yanı yok ancak tıbben böyle bişey mümkünmüdür bilemiyorum.

    Şu an yanmış gibi su toplandı kriyoterapi uygulanan bölgede.baya meşakatli bi süreç olacak gibi.umarım bir daha tekrarlamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün siğiller deriden ayrıldı,hafifçe elimle çektim,bir miktar deri ile siğilleri kopardım.şu anda bir miktar kabuklanma oldu.krem yüzünden sanırım hafif iltihabımsı bir akıntı var.tahminen 10 gün içinde falan baya bir iyileşme olacak gibi.tek soru işareti, acaba bundan tamamen kurtulabilecekmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya zaman geçmiş üzerinden konunun. Şu an ne bir iz nede başka bir problem yok ve tamamen bir iyileşme durumu söz konusu. Küçük görünen şeyler insanın yaşam kalitesini ne kadar düşürüyor. Herkese geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustClark

    Benim de sag ayagimin altinda vardi sigil.Bir ara bayag cogaldi doktora gittim ilac verdi.Ilaci surdum butun deriyi soydu ve yeniledi sukur su an iyi hicbisey yok

    Benimde ayağımın altında siğiller vardı hemde çok sayıda yayılmıştı doktor sıvı nitrojenle hepsini yaktı çok acılı bi süreçti ama dahada çıkmadı.
  • Bende dondurma işlemi ile aldırmak istiyorum. Baş parmağım da var. Bir sıkıntı çıkmaz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol ayağımın altında epeyce büyük bir siğil vardı dondorduktan sonra şişmeye başladı 3-4 gün içerisinde patladı(üstüne basamıyordum şişken) siğil filan koptu üzerinden 1-1,5 ay geçti ve deri ile aynı rengi almaya başladı, iz filan kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krioterapi benlerde de etkili.soğuk karışım oldugundan deriyi yakiyor. hissedilen aci o sebepten ama dayanilmayacak birsey degil ari sokmasindan daha hafiftir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.