Şimdi Ara

Kimsenin Seçimi Konuşmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asrın seçimi denen seçim suan kimsenin umru değil insanlar öyle bir bezmis ki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KK varken neyi konuşacaz demen lazım :)

Seçimi değişimciler kazanırsa işte o zaman seçim kızışır ve konuşmaya başlanır. Şuan kk varsa ittifak yok satılmış ve yarı yolda bırakılmış bir HDP ve İYİ parti var. Sana 3 bakanlık ve MİT verecez diye kandırılmış bir Zafer partisi var. KK yarın öbür gün hangi yüzle kiminle ittifak yapacak !!!

• Zafer Partisi e ver geç. Geri kalan hepsi düzen partisi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elli iki varken neyi konuşucaz?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

KK varken neyi konuşacaz demen lazım :)

Seçimi değişimciler kazanırsa işte o zaman seçim kızışır ve konuşmaya başlanır. Şuan kk varsa ittifak yok satılmış ve yarı yolda bırakılmış bir HDP ve İYİ parti var. Sana 3 bakanlık ve MİT verecez diye kandırılmış bir Zafer partisi var. KK yarın öbür gün hangi yüzle kiminle ittifak yapacak !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Ekim 2023; 5:42:43 >
  • KK ben inanıyorum ki Zafer'e vaadettiği koltukları verirdi. Herkes RTE değil kardeş o kadar değil, bu ülkede sürekli 180 yapmayan insanlar da var.

• Ne CHP ne KK sittin sene oy alamaz artık.

Ha illa ki verecek olanlar olur da onlar troll tayfa, dinozor tayfa vs vs.

• Kazananı olmayacak ve kaybedeni şimdiden belli bir seçimin nesi konuşulur ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimsede umut kalmadı ki konuşacak birşey olsun

• 14 yaşındaki ergenlerle siyaset konuşmak futbol konuşmaktan farksız...

• Aketçiler aramasa benim de aklıma gelmiyor. İlgimi de artık hiç çekmiyor

Zeydan Karalar denen adama oy vermem ,akp+mhp ittifakına zaten günahım çalışmaz , zafer partisine bir oy sözüm var onu da genel seçime saklıyorum.

köyden uzaktan akraba AKP'den muhtar adayı oldu ,oy vermedim diye hala bozuk atıyor ,ulan babamın oğlu olsa akp+mhp ittifakından adaya oy vermem sen kimsin ? .Dün herifi gördüm selam bile vermedi dürzü,2007 den bu yana referandumlarda dahil sandığa gidip oy kullanırım bir oyum bile akp 'ye gitmemiştir ama benden bu kadar .

Ne ilçede ne de büyük şehir seçimlerinde sandığa gitmiyorum ,benim gibi yüz binler olduğunu da biliyorum.

Akp alırsa alsın, zaten yapmak istediklerini valilik aracılığıyla yaptırıyor akp . Adana da saatler kala konser yasaklandı, Yargıtay'dan döndü, CHP belediyesi gram aksiyon alamadı ses yükseltemedi bile.

Ses bile çıkartmıyorsan o zaman sağda solda Adana ağzı yapmayacaksın Zeydan bey.
    İzmir'e ,Bursa 'ya , Ankara'ya gidip Adanalılık yapmak kolay,ben Adana 'da "Adanalılık" yapacak başkan beklerdim.

Yukarıdaki ak kuçu 'nun teki "hepimize arkadan takarlardi " yazmış.
    AKP 'de önden takıyor nasıl edeceğiz. Giren çıkan senin gibi tuzu kurulara değil ki bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Ekim 2023; 8:46:42 >

• Seçimin neyini konuşacaksın, Cumhur İttifakı arkasına rüzgarı aldı. Genel seçimde olduğu gibi yerel seçimdede KK'yi sağlam ezecekler. KK biraz daha boş konuşursa İzmir'i bile kaybedebilir

• Bay Kemal istifa etmedi muhalefet dağıldı bu saatten sonra Cumhur İttifakı tüm belediyeleri alacak onun sessizliği bu....

Muhalif kitle kendi etti kendi buldu... Kimsenin Seçimi Konuşmaması Kimsenin Seçimi Konuşmaması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 25 Ekim 2023; 9:7:38 >
  • İstanbul kesin gitti..
    Bakalim İzmir ne olacak¿

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

48 varken hdpnin kaç alacağı konuşulması hanım ağa.Kimsenin Seçimi Konuşmaması 

yoo dersimli kemal ve saz ekibi varken konuşmanın gereği yok yorum bile yapmaya değmez

davutoğlu zaten ülkeyi açık hava mülteci kampına çevirdi bırak konuşmayı sırf onu görünce kişinin yolunu değiştirmesi için yeterli sebebi var herkesin

• Seçimin sonucu belli, nesini konuşacak insanlar.

Tek merak edilen yıllar sonra zincirler kırılıp İzmir çözülebilecek mi olabilir belki. Onu da KK bir yolunu bulup verecek zaten kongreyi paketlemeyi becerirse.

• Seçimin sonucu belli, ümit kalmadı ki kimsede.

• bu son seçim :)

• Seçim mi kaldı beolum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.