Şimdi Ara

kimsenin 1 ay dahi işsiz kalmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işi olan hiçkimse 1 ay işsiz kalmıyor. işten ayrılan (kovulsa bile) max 1 ay içinde bulabiliyor. adamlar mükemmel ya bi tek biz (ben) böyleyiz :)

:) :) :)

devamm

• YA ABİ GERÇEKTEN ANLAMIYORUM MİLLETE İŞ YAĞIYOR BEN 1 SENEDİR İŞSİZİM. MİLLET NE 1 AYI 1 HAFTA İÇİNDE İŞ BULUYOR İŞTEN İŞE ZIPLIYOR ARTIK SİNİR OLMAYA BAŞLADIM.

NEREYE BAKALIM ABİ NEREDE ARAYALIM ANLAMADIM BU İŞ BULANLAR BENDEN DAHA VASIFSIZ.

BİR DE BULDUKLARI İŞLER GERÇEKTEN İYİ İŞLER ÖYLE UYDURUK İŞLER DE DEĞİL. BİR DE ÜSTÜNE ÜSTLÜK HER BULDUKLARI İŞ HAFTA SONU TATİL OLAN İŞLER. İSTEDİKLERİ ZAMAN YILLIK İZİN ALABİLDİKLERİ İŞLER.

BENİM 33 YIL BOYUNCA ŞANSIMA KARŞIMA GELEN İŞLERİN HEPSİ HAFTA SONU EŞŞEK GİBİ ÇALIŞILAN İŞLERDİ. BIKTIM ARTIK. HİÇBİR ZAMAN HAFTA SONU TATİL OLUNAN İŞ GELMEDİ KARŞIMA.

GEÇEN ARKADAŞLA KONUŞUYORUZ HAFTA İÇİ ÖĞLEN, NAPIYOSUN DİYORUM EVE GİDİYORUM DİYOR. E İŞ YOK MU DİYORUM. UFAKTAN BAŞIM AĞRIYORDU MÜDÜR İZİN VERDİ DEDİ. KAFAYI YEDİM RESMEN YA.

ULAN BENİM ÇALIŞTIĞIM YERDE KAFAN KOPSA ÇALIŞACAKSIN DİYORLARDI. HASTANEYE GİTMEYE İZİN VERİRKEN BİN ZORLUK ÇIKARIYORLARDI. HASTA OLUP RAPOR ALDIĞINDA HAYATI ZİNDAN EDİYORLARDI. HASTAYIM DİYORUM OLSUN YİNE OTURDUĞUN YERDEN BİLGİSAYARI AÇIP ÇALIŞIRSIN BİŞEY OLMAZ DİYORLARDI. ÇİŞE ÇIKAMIYORDUK LAN ÇİŞE. GERÇİ MAHKEMEDE SORACAĞIM HEPSİNE BÜTÜN BU YAPTIKLARININ HESABINI.

• hocam belkide iş aramayi birakip artik patron olmaniz gerekio

hicmi idris usta izlemediniz adam bas bas bagirio kendi isinizi kurun diye  

is aramakla buyuk bir hata yapiosunuz belkide potansiyelinizi ölduruyosunuz  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Ama o adam abd de

• YA ABİ GERÇEKTEN ANLAMIYORUM MİLLETE İŞ YAĞIYOR BEN 1 SENEDİR İŞSİZİM. MİLLET NE 1 AYI 1 HAFTA İÇİNDE İŞ BULUYOR İŞTEN İŞE ZIPLIYOR ARTIK SİNİR OLMAYA BAŞLADIM.

NEREYE BAKALIM ABİ NEREDE ARAYALIM ANLAMADIM BU İŞ BULANLAR BENDEN DAHA VASIFSIZ.

BİR DE BULDUKLARI İŞLER GERÇEKTEN İYİ İŞLER ÖYLE UYDURUK İŞLER DE DEĞİL. BİR DE ÜSTÜNE ÜSTLÜK HER BULDUKLARI İŞ HAFTA SONU TATİL OLAN İŞLER. İSTEDİKLERİ ZAMAN YILLIK İZİN ALABİLDİKLERİ İŞLER.

BENİM 33 YIL BOYUNCA ŞANSIMA KARŞIMA GELEN İŞLERİN HEPSİ HAFTA SONU EŞŞEK GİBİ ÇALIŞILAN İŞLERDİ. BIKTIM ARTIK. HİÇBİR ZAMAN HAFTA SONU TATİL OLUNAN İŞ GELMEDİ KARŞIMA.

GEÇEN ARKADAŞLA KONUŞUYORUZ HAFTA İÇİ ÖĞLEN, NAPIYOSUN DİYORUM EVE GİDİYORUM DİYOR. E İŞ YOK MU DİYORUM. UFAKTAN BAŞIM AĞRIYORDU MÜDÜR İZİN VERDİ DEDİ. KAFAYI YEDİM RESMEN YA.

ULAN BENİM ÇALIŞTIĞIM YERDE KAFAN KOPSA ÇALIŞACAKSIN DİYORLARDI. HASTANEYE GİTMEYE İZİN VERİRKEN BİN ZORLUK ÇIKARIYORLARDI. HASTA OLUP RAPOR ALDIĞINDA HAYATI ZİNDAN EDİYORLARDI. HASTAYIM DİYORUM OLSUN YİNE OTURDUĞUN YERDEN BİLGİSAYARI AÇIP ÇALIŞIRSIN BİŞEY OLMAZ DİYORLARDI. ÇİŞE ÇIKAMIYORDUK LAN ÇİŞE. GERÇİ MAHKEMEDE SORACAĞIM HEPSİNE BÜTÜN BU YAPTIKLARININ HESABINI.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

bana balık tutmayı ogretecek adama ihtiyacım yok balık verecek adama ihtiyacım var

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Lan cidden çok tuhaf bir durum bu, saplantılı gibi iş arıyorum arıyorum bulamıyorum 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tiplere bakıyorum hepsi güzel işler bulmuşlar

• Bu sirada 2 senelik issiz bne

Gerci gecen temmuzdan bu zamana isten daha önemli işlerim vardı elin malosu için asgari ücrete kendimi yirtacak durumum yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

aynen oyle millet iş bulmayı bırak "iyi" işlere giriyorlar birde

ulan aynı okul aynı sınıftan mezun olan kişilere bakıyorum hepsi "senior" rütbesine çıkmış ahahhaha ben ise gün boyu stajyer ve "gönüllü" mühendis arayan tiplerin ilanlarını okuyorum ahahha

ahahhahahahahhahahahhaha

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

GEL DE KAFAYI YEME :D

normal ilan açanların da hepsi dediğin gibi dandik yerler. 20k maaş verecek kopek gibi çalıştırcak iş düzeni falan olmucak saçma sapan bi patron olcak falan

ama aynı okuldan mezun olan arkadaşların hepsi ucmus ismini rüyamda görceğim yerlerde işe girebiliyor adamlar mükemmel maaşlara hem de :D

ne kadar farklı bi hayatım var diğer insanlardan ya :D hadi diğer insanları anlardım da bildiğin sınıf arkadaşlarımın benden bu kadar farklı bi kariyere sahip olması çıldırtıyorrr :D

açım :D

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Kaynakci al dayı 30k maaş var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    30 k para mı la

• lowss kullanıcısına yanıt
    17.002 den iyi ne bekliyon 80k mi vercek zaten arkadaş güçlü biri ona uygun

• Zurna. Seni kim napsin? Bu kadar işsiz kalıyorsan sorun sendedir.
    Çevrende hiç mi insan yok sana iş ayarlayabilecek.
    Ya da calisiyosun bize işsizim diyorsun

Her durumda da garip birisin

Artık bu forumda gecerliligin yok

Lütfen buraya yazma

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bundan sonraki süreçte napacaksın hocam? İş başvuruları yapıyor musun yoksa Kpss sonucunun açıklanmasını mı bekliyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shelby_1967 kullanıcısına yanıt
    Sonuca bi bakalım hocam az kaldı

Suan baska isler de var onlari hallediyorum yavas yavas

İse girsem zaten verecekleri 20k omg

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

ya bi de bunlara soruyorum nasıl bulabildin bu işi diye, mırın kırın ediyorlar böyle tam net cevaplar da vermiyorlar. bunların mevzuları ne anlamadım gitti.

adam sana detaylı bilgi verip neden bir rakibi daha güçlendirsin ki

herkes yalnız bu dünyada özellikle para konusunda kimse kimseye yardımcı olmaz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.