Şimdi Ara

KİMSE İTİRAZ ETMESİN. XAVİ Mİ SELÇUK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa bir futbolcuya bukadar birşey olmasın diye dua ediyorum. oynadığı oyun tarzı , üstlendiği liderlik ile gerçekten eşine az rastlanan oyunculardan biri selçuk... ve eminim biz gs lılar onu izlemekten büyük bir keyif ve onur duyuyoruz... avrupaya giderse içim sızlar gitmesin derim.. ben kendi adıma çok benimsedim bu adamı dostlar. hayranım bu adama açık ve net. ve bence nekadar mübala etmiş oluyorsamda soruya Selçuk diyorum bence hakediyor hemde daha fazlasını. yakışıyor sana be aslanım o forma... Allah seni her türlü kazadan korusun inşallah...

KİMSE İTİRAZ ETMESİN. XAVİ Mİ SELÇUK MU?

• Troller damlayacak birazdan koca Xavi'yi Selçuk'la mı kıyaslıyorsun diye hazır ol şimdiden.
  • 5 yaş daha genç olsaydı Türkiye'de olmazdı. Şuan üst düzey avrupa kulüplerinde oynayabilecek seviyede. Ama Selçuk'un bir Xavi olması için daha çok zaman var. Kısacası bir Xavi değil şimdilik.
  • selçuk zaten kendini belli ediyordu manisaspor- gs maçında mondragona hayatında yediği 3 frikik golünden 1ini atmıştır. diğeri beckham diğerinide ronaldinho atmış zaten. o zaman anlamıştım selçuk iyi yerlere gelecek keşke gs alsa şu adamı diyordum ki ts aldı. 3-4 sene orda oynadı sonunda bize geldi en verimli dönemini yaşıyor tabi bunda melo nun da teriminde katkısı çok büyük..
  • Barcelona ya koy Selçuk u Xavi nin yaptığı işin 2 katın yapar

dememizi mi bekliyorsun?
  • Tabiki Alex..

Şaka bir yana rakip taraftarlar için eğlence konusuna dönüşür bu konu.. Evet Selçuk kendi bölgesi itibariyle Türkiyedeki en iyi oyuncu avrupada bir çok kulüpte oynar falan ama Xavi bir başka.. Yanlış hatırlamıyorsam Xavi 2 kere yılın oyuncusu adayıydı ama Messi faktörü olduğu için yılın oyuncusu olamadı..
  • Türkiye için fazla, Avrupa için henüz eksik..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selçuk bu takımda xaviden daha fayda verdiği ve vereceği kesin çünkü oyunu 2 yönlü çok iyi oynuyor defans yapması fizik mücadeleci çok iyi bence galatasarayda selçuk onun dışında tabiki xavi
  • Kardeşim Allah aşkına şöyle konular açmayın artık. Ne alaka onunla bu , Avrupa'da 50 tane kaliteli orta saha var , Selçuk'ta onlardan biri. Ama karşılaştırma yaparsan yanlış olur.
  • selçuğu beğeniyorum ama kusura bakmayın xavi selçuğu da türkiye de ki en teknik sayılan futbolcu kimse hepsiyle top diye oynar.yanlış admala kıyaslamışsın
  • Selçuk bize gelseydi şahane olacaktı ama olmadı

Karşılaştırma için Selçuk'u alıp Xavinin yerine koyarsanız ve sırıtmaz derseniz olur ama sırıtmayacağını pek zannetmiyorum.
    Bir ihtimal Xavi Türkiye'ye gelirse Selçuk kadar oynayamayabilir ama bu da bizim ligimizin kalitesinden dolayı olur.
    Yerli Xavi olur belki.
  • Yok böyle birşey ya.Herhangi bir maç sonrası takım fark etmez.1 oyuncu güzel oynadıysa , anında top class adamlarla kıyaslamaya bayılıyorsunuz.Yani amaç ne ? Selçuk gibi birsürü topçu var avrupada.Abartmayın gözünüzü seveyim.
  • Dusunmeden selcuk derim. Dusunursem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Dusunmeden selcuk derim. Dusunursem

• Tabi ki Selçuk, yerli çünkü
  • Savi mi Xelçuk mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

selçuk zaten kendini belli ediyordu manisaspor- gs maçında mondragona hayatında yediği 3 frikik golünden 1ini atmıştır. diğeri beckham diğerinide ronaldinho atmış zaten. o zaman anlamıştım selçuk iyi yerlere gelecek keşke gs alsa şu adamı diyordum ki ts aldı. 3-4 sene orda oynadı sonunda bize geldi en verimli dönemini yaşıyor tabi bunda melo nun da teriminde katkısı çok büyük..

Yavaş salla bari Alex de attı Mondragona
  • her ülkenin bir takımını tutan taraftarlarının gözünde xavilerden messilerden daha iyi futbolcular çıkar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

selçuk zaten kendini belli ediyordu manisaspor- gs maçında mondragona hayatında yediği 3 frikik golünden 1ini atmıştır. diğeri beckham diğerinide ronaldinho atmış zaten. o zaman anlamıştım selçuk iyi yerlere gelecek keşke gs alsa şu adamı diyordum ki ts aldı. 3-4 sene orda oynadı sonunda bize geldi en verimli dönemini yaşıyor tabi bunda melo nun da teriminde katkısı çok büyük..

Yavaş salla bari Alex de attı Mondragona

hooijdonk'da atmıştı ama kalede mondi mi vardı o maçta hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Yok böyle birşey ya.Herhangi bir maç sonrası takım fark etmez.1 oyuncu güzel oynadıysa , anında top class adamlarla kıyaslamaya bayılıyorsunuz.Yani amaç ne ? Selçuk gibi birsürü topçu var avrupada.Abartmayın gözünüzü seveyim.

Adam her mac macin adamlarindan biri zaten. 1gune bagli degil yani. Kiyaslamak anormal tabi, xavi nereee, selcuk nere. Ama ligin en iyisi orasi ayri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.