Şimdi Ara

Kilo verme ve vucut hakkında bilgi lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kilo yağ - göbek - göğüs - bunlar pek çok kişinin baş belası oldugu gibi benimde öyle 1 hafta once Body için spor salonua başladım diyet listemide uyguluyorum fakat bazı suphelerim var çünkü benim boyum 180 kilom 100 ( spora başladıgım gun 106.4 kiloydum ) bırakmayı dusunmuyorum sporu fakat ilk 3 aylık dönemde bi gelişme gösterirmiyim vucudum fit olurmu sizce ?
    Bir de sporda kac kilo ağırlıklarla calısmam gerekir sizce çoğu alette 35-40 kilo kaldırıyorum ama her setim 15 10 a gelince pes dedirtiyor :)

Yardımlarınızı önerilerinizi , yorumlarınızı bekliyorum benim için çok önemli şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

• En hızlı ilk 3 ayda gelişirsin ancak senin kilon baya bir fazla 20 kiloya yakın versen iyi olurdu.Kaldırdığın kiloyla boyunun kilonun alakası yok çok değişken şeyler zamanla artar.
  • evet bayağı fazlam var yaşım 19 simdi başladım geç mi kadık aceba diye dusunuyorum bazen ama sacma oda 20 kilo versem bna yeterdi 1.5 saat kadar ağırlık calısıyorum 20 dakika bisiklete biniyorum 40 dakika tempolu yürüyorm 10dakika koşuyorum inş. bişiler olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: thech0s3n

evet bayağı fazlam var yaşım 19 simdi başladım geç mi kadık aceba diye dusunuyorum bazen ama sacma oda 20 kilo versem bna yeterdi 1.5 saat kadar ağırlık calısıyorum 20 dakika bisiklete biniyorum 40 dakika tempolu yürüyorm 10dakika koşuyorum inş. bişiler olur

Ben 21 yaşında başladım 89 kiloyken geç falan değil şuan 80 kiloyum ama daha önemlisi 75 kilo gibi duruyorum.1 ayda bir şey bekleme ama 20 kiloyu 4 ay civarı çok rahat verirsin.

Tek kafama takıldı 2.5 saat spor yapıyorsan sorun var.Onunda fazlası zarar çünkü.60 dakika değil 40 dakika kardiyo yap üstüne ağırlık 40-45 dk sürer.1.5 saat ne yapıyorsunuz?
  • merhaba, ağırlıktan önce bence yapman gereken şey cardio ağırlıklı spor, cardio günlerini arttırmak sana avantaj sağlar, u arada yağ yakıcı olarak lcarnetine ve cla kullanabılırsın...benim de burada bir günlüğüm var 23 kg verdim, sen de başarabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_72849147/f_//tm.htm#74198966
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.