Şimdi Ara

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kilo verme konusu açayım dedim, hem diğer kilo vermiş arkadaşlar da yorum yazarsa gaza gelirim diye.
    Bakalım ilerleyen günlerde düzenlemeye devam edicem. Kiloyu her gün yazmayacağım, gün içinde de değişiyor olmasından dolayı mantıksız olur diye.

Kilo vermek için koşu bandında tempolu yürüyorum, bunu spor salonunda yapıyorum, yani başka bir hareket öneriniz varsa yazabilirsiniz.

11.07.2012 tarihinde 90.3 kiloyum. Boyum 173,5 santim.
    BMI (vücut kitle endeksi) 30 çıkıyor şuanda.

15.09.2012 tarihine kadar hedefim 76 kiloya düşmek.

Yorumlarınızı esirgemeyin.

-------------------------------
    12.07.2012 Editi
    Dün 400 kalori yaktım koşu bandında, belim 106 cm çıktı.
    -------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cineman -- 12 Temmuz 2012; 10:19:14 >

• SS'li karşılaştırma bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

SS'li karşılaştırma bekleriz

Sizin konunuzu görmüştüm, ama o kadar özgüvenim yok. Belki sadece son halini koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

SS'li karşılaştırma bekleriz

Sizin konunuzu görmüştüm, ama o kadar özgüvenim yok. Belki sadece son halini koyarım.

Ben ilk resmimi koydum sonrasında hırs geldi çünkü çok değişiyor insan o yüzden demiştim

• boy 1,83 kilo 92 hocam hep bu abur cuburlar yüzünden ya birde kızarmış patates :) ama bende kararlıyım yazın sonuna kadar 78 düşecem ben yemeyi kesmekten çok abur cuburu kestim önceden ne bulursam atardım agzıma + koşuyorum hem akşam haftada 2kere halısaha 4kilo verdm 1,5haftada abartmadan yemegimi yiyerek umarım devam eder. bıkmayın usanmayın beyler karnınız doyuyor ama gözümüz doymuyor masadan kalkmasını 2.tabağa hayır demesini bilmeliyiz neyse umarım hepimiz ideal kilomuza kavuşuruz
  • 1 ayda 14 kilo verdim şimdi istediğim rahat oluyor sadece kalan hafif göğüsler işi bozuyor.Tavsiye olarak günde en az 2 saat kardiyo yap mümkünse hiç kas çalışma sadece kardiyo Bisiklet Koşu Bandı Mekik kısaca bol terleticek şeyler
    Boyum 1.85 kilo 85
  • kilot veriyorsun sandım çekilişle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    8 yıl önce açıldı
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyum 1.83 kilom 110 du bir ay önce şimdi 104 kiloyum hedef 90 karşılaştırmalı ss koycam
  • 3 ay önce diyete başladım her ay verdiğim kiloyu not ettim
    29.04.2012 - 115 kilo(başlangıç)
    29.05.2012 - 105 kilo
    30.06.2012 - 101 kilo
    30.07.2012 -

ciddi bir diyet yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum şimdi inanılmaz yavaşladı kilo vermem bu yüzden dün spora başladım. başlangıç olarak 15dk bisiklet 30dk tempolu yürüyüş ve bel bir kaç makine ile daha bel hareketleri sopa çevirme faln sonra tekrar 20dk bisiklet. bakalım bu ay ne kadar etkili olduğunu göreceğiz. 85-80 idealdir düşünüyorum boyum 1.85.
  • Bende vermeye çalışıyorum. öncelikle sadece sporla olmuyor bunu bil. yemek düzeni çok önemli. Ekmeği bırak(kahvaltıda bir dilim olabilir ama diğer öğünlerde sakın), asitli içecek içme. yağlı,tuzlu yemekler yememeye çalış. şekeri zaten komple çıkar hayatından

Ben 3 haftadır diyet ve spor yapıyorum. 128 kilo ile başlamıştım şuan 118'im. hedefim ortalama 80 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 11 Temmuz 2012; 18:19:17 >
  • Arkadaşlar bugün 400 kalori harcadım koşu bandında, yaklaşık 6 kilometre felan. Abur cubur neredeyse hiç yemedim.
  • Spora başlıyalı 40 günü geçti başladığımda 88 kiloydum şuan ise 78 kiloyum.Hedefim 73 kilo'nun altına düşmek.Yağlı yiyceklerdn,kızartmalardan,hamur işlerindn uzak durmaya calısıyorum(tabi arada kaçamakta yapıyorum insan dayanamıyor) .Düzenli olarak spora ve diyete devam edersen gercekten yararı gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTTyas

Spora başlıyalı 40 günü geçti başladığımda 88 kiloydum şuan ise 78 kiloyum.Hedefim 73 kilo'nun altına düşmek.Yağlı yiyceklerdn,kızartmalardan,hamur işlerindn uzak durmaya calısıyorum(tabi arada kaçamakta yapıyorum insan dayanamıyor) .Düzenli olarak spora ve diyete devam edersen gercekten yararı gorursun

Spor olarak ne yapıyorsunuz biraz açar mısınız acaba?
  • 102.5 kiloydum eskiden gittigim diyetisyenin diyetini tekrar uygulayarak 96 ya düstüm.Sonra yeniden diyetisyene gitmeye basladim onun kontrolleriyle 90 kiloya düstüm 1 ay icinde .Haftada 150 dk yürüyüs yapmami söyledi ama ben pek yapmadim , sanirim bünye kilo vermeye cok yatkin sadece diyete uyarak cok rahat veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

kilot veriyorsun sandım çekilişle

• Bunlar diyetle falan olmaz. Gelin bizim fabrikaya bir ay da hem zayıflar , hemde baklava çıkarsınız
  • dostum kendine verdiğin süre biraz kısa ayda 4-5 kilo hem yeterli hem zararlı da değil 2 ayda 8 kilo verdim son 2 aydada diyetisyeni bıraktım evde pc başında oturarak 2 kilo verdim toplamda 10 kilo verdim

bir kere ekmeği kesme ilk ayımda günde 7 dilim yiyordum ve çok rahat verdim benim hedefim 74 kilo 94 kiloydum şuan 84 üm

günlük proteinini eksik etme ve en önemlisi spor ama çok ağır olmadan bkz: çık 45 dk yürü dolaş haftada 3 gün yetecektir bu ha eğer pc başında takılırım ben diyorsan 45 dk da bir kalkıp evin içinde 3-4 tur at

dediğim gibi dilediğini ye ama yediğini yak ben hamburgerimi de yiyordum iskenderimide ama yakıyordum

ve önemli şeylerden biri daha en gereklilerimizden biri ara öğün. Ara öğün olarak leblebi ceviz kombinasyonu yada leblebi kayısı kombinasyonu yapabilirsin bu seni tok tutar. Leblebi miktarı bir çay bardağı kadar kayısı veya ceviz de 2-3 tane yeterli olucaktır

Suyu hayatından eksik etme su çok önemli günde 1.5-2 lt su iç ama hepsini bir anda içme yoksa 5 dk sonra tuvalette içtiğini çıkartırsın aynen.

Yemek yerken geçe kalma: yatış saatine göre ayarlayabilirsin yemek yedikten sonra bir ara öğün yapıp ara öğünün 2 saat sonrası yatarsan düzenli bir şekilde kilo vermen kolaylaşır.

Meyvayı hayatının bir parçası olarak gör ve yoğurtu ve sütü tabikide bu üçü kilo vermende büyük etkisi olan şeyler.

Evet aklıma gelen öneriler bunlar bunlara dikkat edersen farkı görürsün şuan ben midemin küçüldüğünü hissedebiliyorum zaten bir süre sonra kendini sınırlıyorsun ister istemez alış yeter ki.

Biraz karmaşık yazdım belki hatalarım varsa afoola biraz hızlı yazdım kusura bakmayın :)

zayıflamanda başarılar

edit: koşu bandını tercih etmemeye bak ilerde eklem problemlerine yol açabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastırma -- 11 Temmuz 2012; 21:54:41 >

• 1.75 cm boyum...90 kilodan 70-75 arasına düştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Orijinalden alıntı: MaTTyas

Spora başlıyalı 40 günü geçti başladığımda 88 kiloydum şuan ise 78 kiloyum.Hedefim 73 kilo'nun altına düşmek.Yağlı yiyceklerdn,kızartmalardan,hamur işlerindn uzak durmaya calısıyorum(tabi arada kaçamakta yapıyorum insan dayanamıyor) .Düzenli olarak spora ve diyete devam edersen gercekten yararı gorursun

Spor olarak ne yapıyorsunuz biraz açar mısınız acaba?

Sabah ve akşam düzenli olarak(pazar günleri hariç) 1 saat yüksek tempoda yürüyorum.Sabahları yürüyüşün ardından 30 dk bisiklet ve oklava ile bel bölgesi için birkaç hareket yapıyorum.

• ben 100 düm:D boyum 170 falandı verdim o sıralar 67 falan oldum sonra boyda 180 oldu tekrar kg aldım 90 oldum:D

şuan 73 kg yum ,70 oluyorum bırakacağım orda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.