Şimdi Ara

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,72 boyum 88 kiodan 76 ya düşdüm 3 ay dır spor yapıyorum . Fazla kasmıyorum kendimi yavaş yavaş aceleye getirmeden yapıyorum . Bence böyle daha sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorum . Göz görülür bir incelme var 3 aydır . Eski giysilerim olmuyor bol geliyor. Hedefim ideal kilom olan 68 kiloya düşmek .

Hamur işinden ve tatlılardan özellikle uzak duruyorum . Haftada 1 gün kendime izin veririm canımın istediğini yerim . ( genelde döner olur bu )

Abur cubur yemem .
  • P90 a başlamıştım 1 ayda 10 kilo vermiştim yaz gelince tembellikten bıraktım,boğazdan kesmeden 10 kilo vermiştim abimle birlikte yapıyorduk kendisi 20 küsür kilo verdi :(
    Öneririm Tonny reyizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

1,72 boyum 88 kiodan 76 ya düşdüm 3 ay dır spor yapıyorum . Fazla kasmıyorum kendimi yavaş yavaş aceleye getirmeden yapıyorum . Bence böyle daha sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorum . Göz görülür bir incelme var 3 aydır . Eski giysilerim olmuyor bol geliyor. Hedefim ideal kilom olan 68 kiloya düşmek .

Hamur işinden ve tatlılardan özellikle uzak duruyorum . Haftada 1 gün kendime izin veririm canımın istediğini yerim . ( genelde döner olur bu )

Abur cubur yemem .

Peki o kadar kilo verince boyunuzda uzama oldu mu? Böyle bir konu daha açmıştım da, 1-2 santim de olsa olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

P90 a başlamıştım 1 ayda 10 kilo vermiştim yaz gelince tembellikten bıraktım,boğazdan kesmeden 10 kilo vermiştim abimle birlikte yapıyorduk kendisi 20 küsür kilo verdi :(
    Öneririm Tonny reyizi

P90 nedir? 1 ayda 10 kilo ciddi bir rakam çünkü.
  • Boy 175 kilo 88'di 2 haftadır uediğime içtiğime dikkat ediyorum + spora başladım şuanda 83 kiloyum, bende 76'ya düşmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

1,72 boyum 88 kiodan 76 ya düşdüm 3 ay dır spor yapıyorum . Fazla kasmıyorum kendimi yavaş yavaş aceleye getirmeden yapıyorum . Bence böyle daha sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorum . Göz görülür bir incelme var 3 aydır . Eski giysilerim olmuyor bol geliyor. Hedefim ideal kilom olan 68 kiloya düşmek .

Abur cubur yemem .

Peki o kadar kilo verince boyunuzda uzama oldu mu? Böyle bir konu daha açmıştım da, 1-2 santim de olsa olur?

23 yaşındayım bu saatden sonra boyum uzamadı uzamaz sanırım

• quote:

quote:

P90 a başlamıştım 1 ayda 10 kilo vermiştim yaz gelince tembellikten bıraktım,boğazdan kesmeden 10 kilo vermiştim abimle birlikte yapıyorduk kendisi 20 küsür kilo verdi :(
    Öneririm Tonny reyizi

videolu zayıflatma vücut geliştirme programı.internetten araştır p90 yada p90x diye torrent olarak bulabilirsin.bende bugün yarın alıcam aletleri başlıcam inşallah.başında sonunda diye fotoğraf çekilip koyarım buraya

• quote:

quote:

quote:

Abur cubur yemem .

23 yaşındayım bu saatden sonra boyum uzamadı uzamaz sanırım

Kilo verip boyu uzayan vardı forumda, o da 20 üstüydü sanırım. Vücudun taşıdığı ağırlık azalıyor, o yüzden artıyor yani, yoksa kemiklerle alakalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

quote:

Öneririm Tonny reyizi

videolu zayıflatma vücut geliştirme programı.internetten araştır p90 yada p90x diye torrent olarak bulabilirsin.bende bugün yarın alıcam aletleri başlıcam inşallah.başında sonunda diye fotoğraf çekilip koyarım buraya

P90 ile başlayın diyorlarmış, P90X biraz daha ağırı sanırım, hangisini denesem karar veremedim.

• Sanırım şu an 80im. Bende 18 ağustos 2012'ye kadar 70e düşmeyi istiyorum. Yaş 19.

-------------------------------------------
    Bence katılan böyle yapsın.
    -------------------------------
    * 11 Temmuz 2012 Boy:171.3 , Kilo:80

* 18 Ağustos 2012 Boy: ... , Kilo: ..

Not: Boya laf söylemeyin milimde olsa gelişme gelişmedir.
  • beyler bilmiyorum ne derece objektif bir bilgi ama bu burger king lanet bir yer. sürekli yediğim bir yerdi, bir gün tiksindim bir daha yemeyeceğim dedim. ekim ya da kasımdı. o günden beri hiç gitmedim lanet yere. bu arada 1 ay spor yaptım, 2 ay dans ettim. bu 2 ay dansın bir ayına dahildi spor. neyse dans çok zevkli bak hele tanıdığınız partneriniz varsa mutlaka gidin zevkli ve efor sarfettiriyor. o 2 ay hafif diyet de yapmıştım, sonra bıraktım. spor da yapmıyorum 3 aydır diyet de. 13 kilo vermişim. şimdi tekrar diyete girdim, yürüyen merdiven ve asansörü çıkardım hayatımdan. başta zor geliyo ama 2. gün hemen alışıyorsunuz. fast food canım çektiğinde dominostan yedim bu arada, carls jr falan. ama arbys bayağı sağlıklı duruyor, kararında yersen çok bi zararı olmaz gibi. burger kadar leş bir yer görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

P90 ile başlayın diyorlarmış, P90X biraz daha ağırı sanırım, hangisini denesem karar veremedim.

p90 ve x ikisinide indirdim hareketler aynı neredeyse.p90 çok eski galiba animasyonlar felan 80lerden kalma gibi o yüzden hiç hoşuma gitmedi.p90x i indir sayıyı az tutarsın 1 haftaya zaten alışırsın ben öyle yapıcam çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

dostum kendine verdiğin süre biraz kısa ayda 4-5 kilo hem yeterli hem zararlı da değil 2 ayda 8 kilo verdim son 2 aydada diyetisyeni bıraktım evde pc başında oturarak 2 kilo verdim toplamda 10 kilo verdim

bir kere ekmeği kesme ilk ayımda günde 7 dilim yiyordum ve çok rahat verdim benim hedefim 74 kilo 94 kiloydum şuan 84 üm

günlük proteinini eksik etme ve en önemlisi spor ama çok ağır olmadan bkz: çık 45 dk yürü dolaş haftada 3 gün yetecektir bu ha eğer pc başında takılırım ben diyorsan 45 dk da bir kalkıp evin içinde 3-4 tur at

dediğim gibi dilediğini ye ama yediğini yak ben hamburgerimi de yiyordum iskenderimide ama yakıyordum

ve önemli şeylerden biri daha en gereklilerimizden biri ara öğün. Ara öğün olarak leblebi ceviz kombinasyonu yada leblebi kayısı kombinasyonu yapabilirsin bu seni tok tutar. Leblebi miktarı bir çay bardağı kadar kayısı veya ceviz de 2-3 tane yeterli olucaktır

Suyu hayatından eksik etme su çok önemli günde 1.5-2 lt su iç ama hepsini bir anda içme yoksa 5 dk sonra tuvalette içtiğini çıkartırsın aynen.

Yemek yerken geçe kalma: yatış saatine göre ayarlayabilirsin yemek yedikten sonra bir ara öğün yapıp ara öğünün 2 saat sonrası yatarsan düzenli bir şekilde kilo vermen kolaylaşır.

Meyvayı hayatının bir parçası olarak gör ve yoğurtu ve sütü tabikide bu üçü kilo vermende büyük etkisi olan şeyler.

Evet aklıma gelen öneriler bunlar bunlara dikkat edersen farkı görürsün şuan ben midemin küçüldüğünü hissedebiliyorum zaten bir süre sonra kendini sınırlıyorsun ister istemez alış yeter ki.

Biraz karmaşık yazdım belki hatalarım varsa afoola biraz hızlı yazdım kusura bakmayın :)

zayıflamanda başarılar

edit: koşu bandını tercih etmemeye bak ilerde eklem problemlerine yol açabiliyor

Ne gibi eklem problemlerine yol açar, 3 ayda hemen sıkıntı çıkartır mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

dostum kendine verdiğin süre biraz kısa ayda 4-5 kilo hem yeterli hem zararlı da değil 2 ayda 8 kilo verdim son 2 aydada diyetisyeni bıraktım evde pc başında oturarak 2 kilo verdim toplamda 10 kilo verdim

bir kere ekmeği kesme ilk ayımda günde 7 dilim yiyordum ve çok rahat verdim benim hedefim 74 kilo 94 kiloydum şuan 84 üm

günlük proteinini eksik etme ve en önemlisi spor ama çok ağır olmadan bkz: çık 45 dk yürü dolaş haftada 3 gün yetecektir bu ha eğer pc başında takılırım ben diyorsan 45 dk da bir kalkıp evin içinde 3-4 tur at

dediğim gibi dilediğini ye ama yediğini yak ben hamburgerimi de yiyordum iskenderimide ama yakıyordum

ve önemli şeylerden biri daha en gereklilerimizden biri ara öğün. Ara öğün olarak leblebi ceviz kombinasyonu yada leblebi kayısı kombinasyonu yapabilirsin bu seni tok tutar. Leblebi miktarı bir çay bardağı kadar kayısı veya ceviz de 2-3 tane yeterli olucaktır

Suyu hayatından eksik etme su çok önemli günde 1.5-2 lt su iç ama hepsini bir anda içme yoksa 5 dk sonra tuvalette içtiğini çıkartırsın aynen.

Yemek yerken geçe kalma: yatış saatine göre ayarlayabilirsin yemek yedikten sonra bir ara öğün yapıp ara öğünün 2 saat sonrası yatarsan düzenli bir şekilde kilo vermen kolaylaşır.

Meyvayı hayatının bir parçası olarak gör ve yoğurtu ve sütü tabikide bu üçü kilo vermende büyük etkisi olan şeyler.

Evet aklıma gelen öneriler bunlar bunlara dikkat edersen farkı görürsün şuan ben midemin küçüldüğünü hissedebiliyorum zaten bir süre sonra kendini sınırlıyorsun ister istemez alış yeter ki.

Biraz karmaşık yazdım belki hatalarım varsa afoola biraz hızlı yazdım kusura bakmayın :)

zayıflamanda başarılar

edit: koşu bandını tercih etmemeye bak ilerde eklem problemlerine yol açabiliyor

Ne gibi eklem problemlerine yol açar, 3 ayda hemen sıkıntı çıkartır mı?

eklem kireçlenmesi yaşarsın ilerde diyetisyenim+sporcu tanıdıklarım dediydi

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

SS'li karşılaştırma bekleriz

hocam o konunuzun linkini özelden atar mısınız ben sizin sayenizde diyet yapmaya başladım ve hırslandım cidden resimlerinizi görünce. 4 aydır da diyet yapıyorum. İdeal kiloma az kaldı inşallah muradıma erecem.
  • hadi bakalım bende 190 boy 95 kilo, yaz sonunda 85 civarı olursam sahane olucak, ulan hep şu abur cubur valla
  • ben spor olarak yürüme bandında tempolu yürüyüş ve koşu yapıyorum toplam 40dk, 30dk yuruyus ve 10dk koşu olarak. 20serden 4 set mekik ve biraz da kol çalışıyorum.

--- SORU : mekiği her gun mu cekmeliyim yoksa 2 gunde 1 mi lutfen cevaplarsaniz sevinirim. ---

yemek olarak sabah nesfit ya da ince 1 dilim kepek ekmek peynir domates, oglen zeytinyagli, aksam da kucuk porsiyonlu evde ne varsa (anenm zaten yağ ve tuz oranına çok dikkat eder yağlı olmaz yemekler, tereyağı hiç olmaz) ondan yiyorum. bazen ogle-aksam arasinda acikinca meyve yiyorum.
    bence gayet ideal ? :)

boy 1.77 kilo 74. Aslında genel olarak fena değilim ama göbeğim var onu eritmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

ben spor olarak yürüme bandında tempolu yürüyüş ve koşu yapıyorum toplam 40dk, 30dk yuruyus ve 10dk koşu olarak. 20serden 4 set mekik ve biraz da kol çalışıyorum.

--- SORU : mekiği her gun mu cekmeliyim yoksa 2 gunde 1 mi lutfen cevaplarsaniz sevinirim. ---

yemek olarak sabah nesfit ya da ince 1 dilim kepek ekmek peynir domates, oglen zeytinyagli, aksam da kucuk porsiyonlu evde ne varsa (anenm zaten yağ ve tuz oranına çok dikkat eder yağlı olmaz yemekler, tereyağı hiç olmaz) ondan yiyorum. bazen ogle-aksam arasinda acikinca meyve yiyorum.
    bence gayet ideal ? :)

boy 1.77 kilo 74. Aslında genel olarak fena değilim ama göbeğim var onu eritmeye çalışıyorum

Sorunuzun cevabını bilmiyorum body ile ilgilenmediğim için, ben sadece kilo verme kısmıyla ilgileniyorum. [8D
    Herneyse size sormak istediğim Nestle Nesfit sadece bayanlar için değil, değil mi? Bir de Special K kadınlar için mi, K=kadın şeklinde geçiyordu reklamda çünkü. Bu sorunun cevabını bilmememden ötürü mısır gevreği yiyemiyorum.

• kilo verecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle yemeden içmeden çok kesmeyin kendinizi. elinizden geldiği kadar proteinli yiyecekler tüketmeye çalışın, imkanınız varsa her gün ara öğünde light ton balığı, haşlanmış/ızgara tavuk veya kırmızı et yemeye çalışın. bunlar az yağlı ve bol proteinli olduğu için tam anlamıyla diyet dostudur. ancak karbonhidrat ve çok yağlı yiyeceklerden kaçınmaya çalışın, her şeyin light olanını tüketmeye çalışın. özellikle peynir, yoğurt, süt gibi gıdalar faydalı olduğu kadar da yağlıdır, o yüzden light alın ve az yemeye çalışın.

günlük protein alımına dikkat etmezseniz, kilonun çoğunu kastan verirsiniz ve kilo verdikten sonra sarkık,sağlıksız ve şekilsiz bi vücut ortaya çıkar ayrıca kilo verdikten sonra kas kütleniz azaldığı için bazal metabolizmanız da düşecektir. bu da kiloları kısa zamanda aynen geri almak demek tecrübeyle sabittir, önceden de çok kilo alıp verdim. ilk defa bu kadar bilinçli diyet yaptım, umarım geri almam artık bıktım yeminle.

ayrıca yemekleri çok öğünde yemek, daha fazla kalori harcamak demektir, çünki sindirim için vücut belli bir enerji harcar. çok öğün demek çok sindirim yapmak demektir.

spora gelince, 1 aylık salon üyeliğim boyunca haftada 5 gün gitmeye çalıştım. öncelikle HIIT cardio programı ile 25 dk koşu bandını kullanıyordum. sınra 15-20dk kondüsyon biiskleti, daha sonra da 10 dk ayakta yapılan biisikletimsi bir hareket vardı, adı aklıma glemiyor şuan bu 3 cardio hareketi ile yaklaşık 600 kcal yakıyordum. daha sonrada bel için birkaç sıkılaştırma hareketi yapıyordum.

bu1 ayda yaklaşık olark 7 kilo verdim, ama yarından itibaren salona gidemeyeceğim artık, akşam yürüyüşleri ile korumaya çalışacağım kilomu. gerçi fazlalıklar var hala özellikle kalça bölgem halen yağlı. ama zamanla erir heralde onlarda, spora devam

bu arada;

boy:183
    kilo:83
    bel:87cm

soruları olan varsa cevaplayabilirim

• yaglı tuzlu tatlı kızartma makarna pilav dondurma yiyerek 8 kilo verdim ekmegi azalttım akşam yemek yemedim hafta sonları koşuya çıktım mekik cihazı alıp bol bol mekik çektim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.