Şimdi Ara

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo vermek için bir çaba göstermiyorum ama 5-6 önce 70 kiloydum.En son o zaman tartıldıydım şimdi tartılayım dedim 65 kilo olmuşum
  • boy:1.70
    kilo:80-85 tam bilmiyorum 2 ay önce 83 idi, 90 bile olmuşumdur.

dururmum vahim, fitness'a da 2 aydır gitmiyorum üşengeçlikten
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkerx

kilo verecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle yemeden içmeden çok kesmeyin kendinizi. elinizden geldiği kadar proteinli yiyecekler tüketmeye çalışın, imkanınız varsa her gün ara öğünde light ton balığı, haşlanmış/ızgara tavuk veya kırmızı et yemeye çalışın. bunlar az yağlı ve bol proteinli olduğu için tam anlamıyla diyet dostudur. ancak karbonhidrat ve çok yağlı yiyeceklerden kaçınmaya çalışın, her şeyin light olanını tüketmeye çalışın. özellikle peynir, yoğurt, süt gibi gıdalar faydalı olduğu kadar da yağlıdır, o yüzden light alın ve az yemeye çalışın.

günlük protein alımına dikkat etmezseniz, kilonun çoğunu kastan verirsiniz ve kilo verdikten sonra sarkık,sağlıksız ve şekilsiz bi vücut ortaya çıkar ayrıca kilo verdikten sonra kas kütleniz azaldığı için bazal metabolizmanız da düşecektir. bu da kiloları kısa zamanda aynen geri almak demek tecrübeyle sabittir, önceden de çok kilo alıp verdim. ilk defa bu kadar bilinçli diyet yaptım, umarım geri almam artık bıktım yeminle.

ayrıca yemekleri çok öğünde yemek, daha fazla kalori harcamak demektir, çünki sindirim için vücut belli bir enerji harcar. çok öğün demek çok sindirim yapmak demektir.

spora gelince, 1 aylık salon üyeliğim boyunca haftada 5 gün gitmeye çalıştım. öncelikle HIIT cardio programı ile 25 dk koşu bandını kullanıyordum. sınra 15-20dk kondüsyon biiskleti, daha sonra da 10 dk ayakta yapılan biisikletimsi bir hareket vardı, adı aklıma glemiyor şuan bu 3 cardio hareketi ile yaklaşık 600 kcal yakıyordum. daha sonrada bel için birkaç sıkılaştırma hareketi yapıyordum.

bu1 ayda yaklaşık olark 7 kilo verdim, ama yarından itibaren salona gidemeyeceğim artık, akşam yürüyüşleri ile korumaya çalışacağım kilomu. gerçi fazlalıklar var hala özellikle kalça bölgem halen yağlı. ama zamanla erir heralde onlarda, spora devam

bu arada;

boy:183
    kilo:83
    bel:87cm

soruları olan varsa cevaplayabilirim

Bel 106 santim çıktı benim.

• Boyum 172, kilo 73 tü 11 gün önce, şuan 72 oldu. Kilom az olduğundan galiba yavaş yavaş veriyorum. Birde yağlı yiyecekleri kestim, ama arası sıra yiyorum. Bu arada geçen sene 63 kiloydum yine aynı göbek vardı, şuan 72 yim göbekte bir değişim yok. Niye böyle anlamıyorum bende. Ama hedefim 60-55 incecik olmak istiyorum. Ama ramazanda kilo almaktan korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 11 Temmuz 2012; 23:26:19 >
  • 2 sene önce 130 küsürdüm, geçen sene 125 civarıydım 3 ay önce 120 kiloydum şuan 103 kiloyum. ilk hedef ağustosa kadar 99 olmak 2. hedef ekime kadar 91-92 olmak son hedefim ise seneye 80 kilo
    boyum 178 hedefim 80 kilo zayıf olmak istemiyorum kaslı ve yapılı kalmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Orijinalden alıntı: walkerx

kilo verecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle yemeden içmeden çok kesmeyin kendinizi. elinizden geldiği kadar proteinli yiyecekler tüketmeye çalışın, imkanınız varsa her gün ara öğünde light ton balığı, haşlanmış/ızgara tavuk veya kırmızı et yemeye çalışın. bunlar az yağlı ve bol proteinli olduğu için tam anlamıyla diyet dostudur. ancak karbonhidrat ve çok yağlı yiyeceklerden kaçınmaya çalışın, her şeyin light olanını tüketmeye çalışın. özellikle peynir, yoğurt, süt gibi gıdalar faydalı olduğu kadar da yağlıdır, o yüzden light alın ve az yemeye çalışın.

günlük protein alımına dikkat etmezseniz, kilonun çoğunu kastan verirsiniz ve kilo verdikten sonra sarkık,sağlıksız ve şekilsiz bi vücut ortaya çıkar ayrıca kilo verdikten sonra kas kütleniz azaldığı için bazal metabolizmanız da düşecektir. bu da kiloları kısa zamanda aynen geri almak demek tecrübeyle sabittir, önceden de çok kilo alıp verdim. ilk defa bu kadar bilinçli diyet yaptım, umarım geri almam artık bıktım yeminle.

ayrıca yemekleri çok öğünde yemek, daha fazla kalori harcamak demektir, çünki sindirim için vücut belli bir enerji harcar. çok öğün demek çok sindirim yapmak demektir.

spora gelince, 1 aylık salon üyeliğim boyunca haftada 5 gün gitmeye çalıştım. öncelikle HIIT cardio programı ile 25 dk koşu bandını kullanıyordum. sınra 15-20dk kondüsyon biiskleti, daha sonra da 10 dk ayakta yapılan biisikletimsi bir hareket vardı, adı aklıma glemiyor şuan bu 3 cardio hareketi ile yaklaşık 600 kcal yakıyordum. daha sonrada bel için birkaç sıkılaştırma hareketi yapıyordum.

bu1 ayda yaklaşık olark 7 kilo verdim, ama yarından itibaren salona gidemeyeceğim artık, akşam yürüyüşleri ile korumaya çalışacağım kilomu. gerçi fazlalıklar var hala özellikle kalça bölgem halen yağlı. ama zamanla erir heralde onlarda, spora devam

bu arada;

boy:183
    kilo:83
    bel:87cm

soruları olan varsa cevaplayabilirim

Bel 106 santim çıktı benim.

benimde başladığımda 98 cm idi belden ve göbekten kaybettim kilonun çoğunu. işin kötüsü kotlar düşmeye başladı belimden, kemerle dolaşıyorum hepsinde

• 1.85 boya 80 kilo ideal olarak gözüküyor internette bmı hesaplarında felan ama hala fazlalıklar bariz bi şekilde var.Bu boyda ideal kilo nedir kaçla kaç arasıdır?
  • bende diyete başladım 15 gün olmuştur anca daha tartılmadım bugünden sonra sporada başlamayı düşünüyorum 90 küloyum diyetisyen ayda 4 kilo civarı verirsin demişti sadece diyetle.sporla bunu yükseltmek istiyorum ideal kilom 70 miş liseye yeni geçtiğim için okullar açılmadan vücudumu toplamak istiyorum herkese kolay gelsin
  • Tüm Diyet Yapanların Bilmesi Gerekenler.
    *Gün içersinde yürümeyi veya koşmayı dene. ( 30 - 45Dk)
    *Bol su iç. Günde en az 2 litre.
    *Şeker , tuz ve undan uzak dur.
    *Asitli içecekler içme.
    *Lifli beslen.
    **Besinleri en az 6 kere çiğne.
    *Yemekten önce 1 bardak su iç.
    *Gün arasında mate veya yeşil çay iç.
    *Ara öğünlerim mutlaka olsun ! ( 1 porsiyon meyve & badem-ceviz-fındık )
    *Sık sık ve az az ye.
    *Sabah kahvaltısını kesinlikle ihmal etme.
    *İmkaın varsa her sabah uyandığında 1 bardak ılık limonlu su iç.
    *Akşam 18:30'dan sonra hiçbirşey yeme.

* Ayda 5-6 Kilo kaybı GARANTİ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

yaglı tuzlu tatlı kızartma makarna pilav dondurma yiyerek 8 kilo verdim ekmegi azalttım akşam yemek yemedim hafta sonları koşuya çıktım mekik cihazı alıp bol bol mekik çektim

Mekik cihazı ne derece işe yarıyor, kullandığınız cihazın linkini atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

SS'li karşılaştırma bekleriz

Senın Ss li karşılaştırman nerde? Geçen sene şişman olduğun konuyu hatırlıyorum şimdide zayıflamışssın baya ama karşılaştırma göremedim efix
  • quote:

quote:

yaglı tuzlu tatlı kızartma makarna pilav dondurma yiyerek 8 kilo verdim ekmegi azalttım akşam yemek yemedim hafta sonları koşuya çıktım mekik cihazı alıp bol bol mekik çektim

mobildeyim hocam link atamam ama şu reklamları dönen basit mavi renkli cihazlardandı arkasında tekerlek olanlarda var ama tavsiye etmem kilo vermek istiyorsanız spor yapın özellikle koşu aksam yemek yemeyın aç yatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Senın Ss li karşılaştırman nerde? Geçen sene şişman olduğun konuyu hatırlıyorum şimdide zayıflamışssın baya ama karşılaştırma göremedim efix

Kaldırılmıştır konu belki, bu arada AVM'lerde yağ oranı felan tartan tartılar doğru gösterir mi acaba? Orada tartılmak istiyorum da yolum düşünce.

• quote:

quote:

quote:

mobildeyim hocam link atamam ama şu reklamları dönen basit mavi renkli cihazlardandı arkasında tekerlek olanlarda var ama tavsiye etmem kilo vermek istiyorsanız spor yapın özellikle koşu aksam yemek yemeyın aç yatın

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya]

https://store.donanimhaber.com/92/73/32/92733261f855363264dd3cb2d555ce8d.jpg

Bu mu acaba? Şuan spor salonunda yürüyüş yapıyorum, ev için böyle bir alet iyi olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

1.85 boya 80 kilo ideal olarak gözüküyor internette bmı hesaplarında felan ama hala fazlalıklar bariz bi şekilde var.Bu boyda ideal kilo nedir kaçla kaç arasıdır?

Benim de benzer boy ve kilo bende de var biraz fazlalık. Bence bi 73 74 falan olsak ideal olur tabi kişiden kişiye değişir kaslı adam 85 olsa da olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Kaldırılmıştır konu belki, bu arada AVM'lerde yağ oranı felan tartan tartılar doğru gösterir mi acaba? Orada tartılmak istiyorum da yolum düşünce.

Ben her kilo verdiğimde karşılaştırma koyuyordum linkini arasam bulmamam herhalde

İstersen koyabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya]

https://store.donanimhaber.com/92/73/32/92733261f855363264dd3cb2d555ce8d.jpg

Bu mu acaba? Şuan spor salonunda yürüyüş yapıyorum, ev için böyle bir alet iyi olur mu sizce?

evet budur ama tekerlekli olandan almayın günde 200-300 defa mekik çekin bununla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.
  • Mayısta 100 kiloydum şuan 93. Hedefim ağustosun sonuna kadar 85 civarı olmak
  • koskoca dhden fit adam çıkmadı læ :D neyse bu köyden tek ben fit çıkcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venceremos! -- 12 Temmuz 2012; 10:20:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.