Şimdi Ara

Kilo kaybetmeden Göbek eritme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 17:10:51 >

• Göbeği eritmek için kilo vermek zorundasın yani yağ yakmak, kilo sabit kalsın göbeği eriteyim mümkün yada en azından kolay birşey değil. O yüzden hedefini belirlemen lazım şu an kas mı yapmak istiyorsun yağ mı yakmak istiyorsun.
  • Ilk olarak programin cok kotu. Kas insa etmek istiyorsan kilo almak zorundasin, hem yag yakayim hem de kas kutlemi arttirayim diye bir sey yok eger dogalsan.

Six pack ve adonis olayi icinse yag oranini dusur olur biter, 10 cesit karin egzersizi ile six pack cikaramazsin, kaslarinin uzerindeki yag dokusu giderse cikarirsin.

Ne yapmak istedigine karar ver, kas kutlesini arttirmak mi yoksa yag yakimi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 10 Ocak 2015; 21:32:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ oranını ölçtür , %15 üzerinde çıkarsa yağ yakmaya başla zaten sıkılaşırsın fit görünüm seni cılız göstermez o kadarda .
    15 Altında çıkarsa bulk dönemine gir 2 ay sonra define olmaya başla yaza kadar kilo vermeye çalış eldeki kas kütlesini görürsün zaten yavaştan.
  • İşi kendin için yap hayat felsefesi olarak, Kalıcı olmak istiyorsan...
    Program vasat ama asıl ne yiyorsun o önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle beslenmeni düzene sokmalısın. Kan şekerini aniden yükselten yiyecekleri hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. Aslında her şey beslenmeye bakıyor, beslenmesine dikkat edip de sadece ağırlıkla yağ yakan insanlar da mevcut.

• silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 18:6:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek eritme yöntemlerii
    7 yıl önce açıldı
    Definasyon kilo problemi
    2 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız için vücut yapıyorsan tam bir malsın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersaydin

Kız için vücut yapıyorsan tam bir malsın!

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacan35

Göbeği eritmek için kilo vermek zorundasın yani yağ yakmak, kilo sabit kalsın göbeği eriteyim mümkün yada en azından kolay birşey değil. O yüzden hedefini belirlemen lazım şu an kas mı yapmak istiyorsun yağ mı yakmak istiyorsun.

Hocam yeni konu acmak istemedim ben memurluk sinava hazirlaniyorum surekli otur calis 3kilo almisim yaklasik 5ayda.
    Sorun su ki tum kiloyu karin bolgemden almisim

gogus kaslarim omuzlarim belli sergilicek kadar oyle ahim sahim degil evde aletlerim var zinde kalmak icin calisiyordum, o yuzden kilo aldigim cok belli olmuyor.

Simdi belimde biraz fazlalik oldu simit deniliyor ya. Bunu eritmek icin kendimi oyle cok yormadan nasil bir spor yapabilirim. Agir calisinca derslere yuklenememiyorum malesef
    1.79 boy 78 kiloyum.
    Dedigim gibi kilom normal ama hep gobekten almisim:(

• Kilo vermek istiyorsan antrenmana gerek yok. Yağ yakmak için diyetine dikkat et, mevcut kas kütleni korumak için her öğün protein tüket, idman yapmıyorsan kolay kolay mevcudu yok edemezsin zaten kaslar bakımından. Onun dışında kalorini kıs, hızlı gitmek istiyorsan günde 500 kcal civarı azaltabilirsin, bundan kastım az ye yani, atıyorum 2 tabak makarna yiyorsan 1 tabak ye, 2 dilim ekmek yiyorsan 1 dilim ye gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacan35

Kilo vermek istiyorsan antrenmana gerek yok. Yağ yakmak için diyetine dikkat et, mevcut kas kütleni korumak için her öğün protein tüket, idman yapmıyorsan kolay kolay mevcudu yok edemezsin zaten kaslar bakımından. Onun dışında kalorini kıs, hızlı gitmek istiyorsan günde 500 kcal civarı azaltabilirsin, bundan kastım az ye yani, atıyorum 2 tabak makarna yiyorsan 1 tabak ye, 2 dilim ekmek yiyorsan 1 dilim ye gibi.

Suan diyete basladim ve ekmegi tatliyi tamamen kestim haftada 1-2gunde mekik hareketleri yapmayi planliyorum vucudum kiloya meyilli degil o kadar stres yemek hareketsizlik 5ayda 3kilo olarak geldi tavsiyeleriniz cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.