Şimdi Ara

Göbek eritme yöntemlerii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün fazla yememe ve şekeri tamamen kesme ile başladım.

Varsa taktik alırız.

• ekmek tüketilmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maladaptive daydreaming

ekmek tüketilmemeli
    hamurdan da elimi kestim.
  • 1. sabah kalkar kalkmaz kahvaltı etme, kalktıktan en az 1.5-2 saat sonra kahvaltı et

2. akşamları 1 saat yürü, bu olmazsa olmaz

3. 2 ana öğün ye, öğün aralarında çok kazınırsan elma,yoğurt,galeta gibi atıştırmalıkla geçiştir, mideyi kandırmak kolaydır ,,, öğlen kesinlikle öğün yeme, atıştırmalıkla geçiştir
  • Ya 3 ay Fitness salonuna git göbek falan kalmaz hakkını vererek çalışırsan ne bu tembellik

• dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    2 ögün yiyip, o öğünlerde toplam 1500 kalori alirsa ve yaktigi kalori de 1500 olursa sadece kendisini zora sokmuş olur. Bu yuzden kaç öğün yediğinden cok neler yediği önemlidir ve ne kadarini yaktiği onemlidir.

Uyanınca 1 litre su için kahvaltıdan 20-30 dakika kadar önce 1 litre çok derseniz 500ml en az için. Limonlu olursa mideniz için faydalı olacaktır. Kahvaltıda reçel, çikolatalı kremalar, meyve suları, şekerli çay vs. bunlara asla yer vermeyin. Yumurta, zeytin, yulaf, peynir ve sebzeler domates, salatalik vs. yaz'a geldik sayılır zaten.

Diğer ögünlerde de dikkatli beslenmeniz lazim. Ne kadar yediğinizden çok ne yediğiniz önemlidir. Makarna, beyaz pirinç, patates, yağlı yemekler, kızartmalar. Bunlardan kaçınmanız da gerekiyor. Aslında spor yapmak için zamanınız ve azminiz varsa yemeklerinizden pek bir şey kısmanıza gerek kalmıyor. Ben şahsen daha ne yiyebilirim diye geziyorum etrafta.

İnternette bu konular hakkinda sinirsiz kaynak mevcut, yuzlerce defa konuşulmuştur baska forumlarda da, beslenmeye ozel siteler, bloglar, youtube kanallari var. Araştirarak her bilgiye sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 8 Nisan 2018; 1:8:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Ya 3 ay Fitness salonuna git göbek falan kalmaz hakkını vererek çalışırsan ne bu tembellik
    sadece kardiyo mu yapacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok aradım bu videoyu sonunda buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

sadece kardiyo mu yapacağız?

Alıntıları Göster
    Hayır yanında ağırlık da çalışacaksınız zaten size uygun program hazırlar giderseniz oraya

• H.I.I.T Cardio ve Ağırlık Antremanı
  • Hocam şekeri gerçekten kestiysen verirsin zaten başka bişey yapmana gerek yok ama spora gitmeni tavsiye ederim bu gibi diyetler kısa vadeli çözüm olabilir ama yarın öbür gün yine alırsın kilo ,spora gidersen Ağırlık+kardiyo ve temiz bir beslenmeyle kasları koruyup yağları yakarsın süper olur o zaman

• abi yatmadan en erken 4 saat önce yemeği keseceksin. en etkili formül bu bence. (diğerlerini de yapacaksın tabii ki yanında bunu da yaparsın tamamlayıcı olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 10 Nisan 2018; 1:13:50 >
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    bu işe yarıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göbeği eritmek için sadece diyet ve aç kalmak yetmez. Acı çekmen gerekiyor nihai hedefe varman için. Peki ne yapmam gerekiyor abi diye sorarsan... Benim tavsiyem ve en çok faydasını gördüğüm

https://goo.gl/images/c1wvGA

Hergün dayanabildiğin kadar yap. Ne kadar acı çekersen ve direnme eşiğini yükseltirsen sonuca ulaşma süreni de o denli kısaltmış olacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.