Şimdi Ara

Kilo almaya yardımcı besin önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo almamda bir sorun yok yani düzenli yedikten sonra gayet alıyorum fakat daha sonra azar azar düşüyor ve belirli bir oranın daha yükseğine çıkmıyor maalesef. Her neyse benim öğrenmek istediğim, kilo almama yardımcı olucak besinler hakkınad bilgi edinmek.

• ya aynı sorun bendede ama ben çok yiyiyorum kilo alamıyorum wc yede çok çıkmıyorum yani bi öğünde 4 lahmacun yediğim olur başka bi öğünde 1,5 iskender 1 hamburger dilan ama bunlar dışarıda yerim yani çok yediğimin örneği olarak evdede bu kadar yiyiyorum bazen artıyo ama. Doktora gittik hiç bi sorun yok dedi ama nasıl kilo alamıyo diye söylendi sonra annemin babamın kan örneklerini aldı ve sizin ailede genetik dedi belli yaştan sonra alırsın dedi ama ne zaman alcam kaldım 50 kiloda boy desen 1,76 kollarım iskelet gibi yani tekme atsan kırılcak gibi.Balık yağı filan yalan ben bi sürü ilac aldım doktora gitmeden tadları irenç hem sen en iyisi doktora git

ha bu arada çok masturbasyonda kilo aldırmıyomuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 19 Eylül 2007; 17:11:46 >

falan filan fişmekan
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi pilot
    bi öğünde 4 lahmacun yediğim olur başka bi öğünde 1,5 iskender 1 hamburger dilan ama bunlar dışarıda yerim yani çok yediğimin örneği olarak evdede bu kadar yiyiyorum bazen artıyo ama.

gayet dengesiz beslenme porfili en güzel düzenli beslenerek kilo alırsın bir öğünde ne kadar çok yediğin değil ne kadar dengeli yediğin önemli. kilo almak isteyen ve vermek isteyenlere diyetisyenlerin ortak söylediği şeydengeli bir hayat, kaliteli beslenme, az yiyerek sık öğün. lifi ve meyveyi öğünden eksik etmeyin. wc ye bile çıkamıyormuşsun nasıl yemek yiyeceksin mübarek? bağırsakların çalışmıoyrki. lifli ye meyve ye sürekli wc ye çık sürekli az ve sık ye bak göreyim seni...

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

bu ne hocam ...bunun içeriği nedir... reçete ilemi satılır faydası varmıdır...?

falan filan fişmekan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece yemek ye yat bilhassa tatlı ye kilo alırsın

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Gece yemek ye yat bilhassa tatlı ye kilo alırsın

şakası bile kötü bilip bilmedik yere sağlıksız şeyler söylemeyin arkadaşlar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:25:35 >
    yumurta beyazı
    makarna
    lıste uzayıp gıdıyor onemlı olan gıda ve duzen o gıda maddesını gec hersey dogada mevcut ısın ozetı duzenlı bır sekılde proteın ve karbonhıdratı duzenlı bır sekılde al

Orjinalden alıntı: acemi pilot

ya aynı sorun bendede ama ben çok yiyiyorum kilo alamıyorum wc yede çok çıkmıyorum yani bi öğünde 4 lahmacun yediğim olur başka bi öğünde 1,5 iskender 1 hamburger dilan ama bunlar dışarıda yerim yani çok yediğimin örneği olarak evdede bu kadar yiyiyorum bazen artıyo ama. Doktora gittik hiç bi sorun yok dedi ama nasıl kilo alamıyo diye söylendi sonra annemin babamın kan örneklerini aldı ve sizin ailede genetik dedi belli yaştan sonra alırsın dedi ama ne zaman alcam kaldım 50 kiloda boy desen 1,76 kollarım iskelet gibi yani tekme atsan kırılcak gibi.Balık yağı filan yalan ben bi sürü ilac aldım doktora gitmeden tadları irenç hem sen en iyisi doktora git

Hangi doktora gittiniz acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

blk yağı fln hikaye ya bendede war o sorun herhalde yaş 15 boy 185 cm ve halan uzamaya dwm edior kilo 55 benime kollar bacaklar falan iice ince
    annem blk yağı fln içirioda hikaye o
    kardeş sen en iisi vücut çalış ben biraz bacak ve karın çalıştım şuan havuzda falan iyi görünüyorum bacaklarım hele kasdan falan geçilmio
    hem en sağlıklı kilo alma yolu kas yaparak alınan kilodur

Ne tür vücut çalışması önerirsiniz ? Siz ne tür vücut çalışmaları yaptınız. Ayrıca boy uzamasını da nlüyormuş galiba fakat o ağırlık kaldırmadaydı galiba.

• bir kere gözün dönmüş olacak açım aç diye bağırıp yumulacan piskolojikmen kendi iştahını kendin açacaksın

Orjinalden alıntı: EL NINO

bir kere gözün dönmüş olacak açım aç diye bağırıp yumulacan piskolojikmen kendi iştahını kendin açacaksın

Aynı yöntemi deniyorum ve yararlı oluyor aslına bakılırsa da. 1-2 Hfata boyunca her gün vali kebabı yemiştim bu sebeple, fakat yine kilo alamadık.

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

kaç para bu şey?

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

yav bende aynı dertten muzdaribim benimde kilo alamamak gibi problemim var...

Aa tüfek boşaltmak zayıflatıyor muymuş ?

Doktor: Evladım 30 kilo fazlan var. Reçeteye uygun aktivasyonları uygula. Günde en az 5 kere rahatlat kendini. Belgesel al izle. Yorgun düşersen reçel ye bişi ye.

demekki sex yapınca 10 kilo verilir. bide 4lü yaptın mı tamamdır

• arkadaslar protein tozunun resmini koydum acıklıyım genelde body'e gıdenler kullanıyor kas yapılanması kılo aldırma vs.. ozellıklerı var. ınternetten ısmını gırıp daha fazla ozellıgını bulabılırsınz. herhangı bır eczaneden gıdıp alabılırsınız. proteın tozu oldugu ıcın herhangı bır zararı yoktur.
    fiyatı 85 ytl cıvarı..

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

yav bende aynı dertten muzdaribim benimde kilo alamamak gibi problemim var...

+ mastürbasyon aşırı derece unutkanlık, kasıklarda ağrı ve zeka geriliğine yol açar ayrıca irade zayıflığının bir göstergesidir sonrasında üzüntü ve cinsel sorunlara yol açar, erken orgazm olma, cinsel tatminsizlik ve kişinin cinsel hayatında kendine güvensizliği gibi sorunlar doğurur bilginize...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.