Şimdi Ara

Suplement ve vitamin takviyesi önerisine ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben uzun süreler spor yapmış ve 1 yıl ara vermiş birisiyim. Daha önce spor salonunun anlaşmalı olduğu yerlerden ürünler kullanmıştım. İnternet ve mağazalardan ucuzdu ama artık en kalitelisini en uyguna almayı planlıyorum. Bu sebeple önerilerinize ihtiyacım var

Whey Protein Tozu
    Kreatin
    Kompleks Amino Asitler
    Multivitamin

Önerilerinize ihtiyacım var.

Hangi ürünü önerirsiniz ve nereden alırsam uygun olur ?

• Çinko-Magnezyum(ZMA), D Vitamini, Balık Yağı. D vitamini ve çinko-magnezyum herkeste eksik neredeyse ve ağırlık sporcuları için baya önemli üçlü, zaten çok ucuzlar. Balık yağının ağırlık sporuna pek bi etkisi olmasada bence her insanın sağlık için takviye etmesi gereken bir supplement. Kreatin zaten demirbaş. Bi sporcununda elinin altında whey bulunsun bence her zaman, gereken durumlar olabiliyor. Bu bahsettiklerim dışında bişeye gerek yok bana kalırsa. Kreatin kullanırken boşaltım sisteminde ciddi sıkıntı yaşayanlar olabiliyor sağlık açısından. O yüzden onuda doktor kontrolünde kullanmaya çalışmak mantıklı. Balık yağını vitaminler comdan Ocean plus al hocam fiyatı şu an çok uygun ve piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 5 Mayıs 2018; 3:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Çinko-Magnezyum(ZMA), D Vitamini, Balık Yağı. D vitamini ve çinko-magnezyum herkeste eksik neredeyse ve ağırlık sporcuları için baya önemli üçlü, zaten çok ucuzlar. Balık yağının ağırlık sporuna pek bi etkisi olmasada bence her insanın sağlık için takviye etmesi gereken bir supplement. Kreatin zaten demirbaş. Bi sporcununda elinin altında whey bulunsun bence her zaman, gereken durumlar olabiliyor. Bu bahsettiklerim dışında bişeye gerek yok bana kalırsa. Kreatin kullanırken boşaltım sisteminde ciddi sıkıntı yaşayanlar olabiliyor sağlık açısından. O yüzden onuda doktor kontrolünde kullanmaya çalışmak mantıklı. Balık yağını vitaminler comdan Ocean plus al hocam fiyatı şu an çok uygun ve piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri.
    kardeşim güzel önerilerin için teşekkür ederim. ama ben yukarda yazdıklarıma marka model ve şu sitede şu mağazada ucuzdur gibi öneri istemiştim. çünkü ben sağlıklı beslenen biriyim ve bu yüzden zaten önerdiğin takviyeleri kullanıyordum.

ben düzenli olarak

d vitamini
    k2 vitamini
    omega 3
    Q10

gibi takviyeler kullanıyorum.

yani benim şuan sadece yukardakilere ihtiyacım var.

• Kreatin al yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam whey olarak optimum, weider, muscletech, olimp, multipower kullandım. tad bakımından en iyisi kesinlikle multipower idi. etki bakımından ise bence hepsi aynı.(uzun süre olarak olimp, multipower, weider kullandığımı söyleyeyim) hepsi iyi markalar, değerleri birbirine yakın zaten. kreatin, bcaa ise sadece olimp kullandım. ben şahsen memnundum.

• Bcaa ve glutamin almana gerek yok bence. Beslenmen iyi ise protein tozuna da gerek yok ama sabah kahvaltısında yumurta yemeyi pek sevmiyorsan (bende pek sevmiyorum.) o zaman optimum ya da weider marka whey protein alabilirsin.

Kreatin olarak Creapure olan mikronize ürünleri seç. Optimum veya multipower kreatin iyidir.

Multivitamin olarak Olimp marka multivitamin alabilirsin. İçerisindeki b6 vitamini , çinko ve magnezyum değerleri iyidir.
  • Hardline Whey 3Matrix çilekli kullanıyorum. Tek servisinde 3 gr. Kreatin var Glutamin var komple bir supplement. Lakin 4 kg olanı daha karlı. İyi çalışmalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bigjoy Aol zma var, antreman oncesi normali 4 kapsul,3 kapsul atiyorum. Cinko ihtiyacim icin takviye lazimdi, bunu aldim aol icerigi ile antreman da pump da sagliyor.

Creatine olarak creapure olan veya micronized olan bir tane tercih edebilirsin. Ben şahsi olarak en saf ve saglikli olarak bahsedilen creapure u tercih edicem(Suan duz monohydrate var)

Whey protein olayi zevkine kalmis bir olay belli basli markalar belli zaten tek tavsiyem 4000 gr 5000 gr lik kutulardan alma cunku tadi gittikce ilk ictiginden daha da kotulesiyor. Ben de weider vanilya karamelli var mesela sadece antreman sonrasi iciyorum, gun icerisin de eksik kalan proteinim olursa kotu beslenirsem cikolatali icim fit iciyorum bir tane weider icmek istemiyorum tadi her ne kadar guzel olsa da, ilk ictigim de oha lan bu neymis olsam da.

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    weider’de bahsettiğin sıkıntıyı ben de yaşadım. çikolatalıyı ilk içtiğimde çok güzel tadı vardı.optimum sonrası resmen çikolatalı süt gibi geliyodu tadı ama sonradan çok bozuldu içmek resmen işkence olmaya başladı. ayrıca sonradan farkettim kutunun içinden çiğnenmiş naneli sakız çıkmıştı

• acy23 A kullanıcısına yanıt
    vay be sakız işi çok ilginç hocam kovalasaydiniz bu işin peşini nerden aldınız acaba ürünü özelden de olsa veya burdan yazabilir misiniz?

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    herkesin çok iyi bildiği, hatta en iyi bildiği, supplement sektöründe lider olan siteden aldım. o zaman kovalamamıştım hocam. üniversitede okuyordum. odama birinin girip kutuma attığını bile düşünüyordum o zaman.

• Benim nezdimde en iyi supplementler.

Kreatin Monohidrat ---> Creapure olduktan sonra hepsi aynı markanın bi önemi yok bu yüzden en ucuzu Hardline Creapure.

BCAA ----> Scitec Aromasız BCAA (tadı çok kötü ama içiliyor, gereksiz tatlandırıcıya hiç gerek yok)

Whey ---> Multipower Isolate Whey protein (CFM tekniğinde yapılıyor ama bana göre türkiyede kaliteli whey yok o yüzden whey kullanmıyorum.)

ZMA lar kesinlikle çöp boşa para vermeyin, içinde ki zinc ve magnesiumun formları baya baya kötü biyoemilimleri çok düşük gereksiz para tuzakları.

TRde ki en iyi çinko ve magnezyum (yurtdışında kat kat iyileri olmasına rağmen, kötünün iyisi) Solgar Magnesium Citrate ve Solgar Zinc Picolinate.
  • Solgar Zinc Picolinate artık TR'de bulunmuyor maalesef. Başka bir öneriniz var mı?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    evet böyle bir durum oluşmuş maalesef ben de geçen gün eczaneye gittim sormaya artık gelmiyor dedi. GNC'ninde zinc picolinate ı varmış onu söyledi, aynı işi görür sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.