< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu tüm danışmanlarını kovdu

-
-
Danışmanlarından sonra kendinide partiden kovsa partideki en önemli icraati olmuş olurdu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen Kasım ayında büyük bir organizasyonla kamuoyuna duyrulan ve ekonomi ekibi içinde yer alacağı söylenen rıfkı'da danışmanlıktan alınmış.
-
Eğer partide görevli değilseniz Chp konuşmayı boşverin ülkeyi felakete getiren ve hala yöneten parti değil sizin hayatınıza etkisi olan bir parti değil.
Ülkenin kötü gidişatından sorumlu tutacağınız şahıs ve partiler belli.
Yanlış hedef.
kendi kellesini vermemek için vezirlerinin kellerini veriyor.
lakin CHP liler şunu iyi bilmeliki bir yol yürünecekse eğer genç bir liderle yol yürünmeli.
yaşlı şahı indirip yerine genç,dinamik,akıllı bir şehzadeyi başa geçirmek gerekir.
o şehzade şuan için Ekrem İmamoğlu gözüküyor,başka genç adaylarda çıkarsa onlara da hayır demeyiz.
-
Cumhuriyet Halk Partisi bir tarikata dönüşmüş durumda bunu günü geldiğinde anlayacaksınız.
Milletvekillerinin bile koltuğunu babadan oğula devrettiği, tarikatlaşmış bir parti olan CHP'de, parti liderinin diktatör olmama şansı yok. İktidara gelseydi Maduro ne ise KK da o olacaktı. O koltuğu asla bırakmayacaktı. Akıl var mantık var; Parti koltuğunu bırakmayan veya bırakamayan kişi ülke yönetimini bırakır mı? Tamam Ak Parti'de de lider değişmiyor ama en azından kadro devamlı değişiyor. Ak Parti dinamik bir parti. Başarısız da olsa yeni kadroları ile umut vadedip başarısızlığını hemen unutturmaya çalışıyor. CHP ise başarısızlığını perçinliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi 10 15 yıldır aynı kadroların, aynı fosillerin kadrolaştığı ve babadan oğula devredilen bir tarikat. Çok samimi söylüyorum, CHP artık bir parti değil bir tarikat.
CHP'liler likayet der ama 7 sezon yani nerdeyse 1990 dan beri milletvekili olanları söylemezler , padişah sistemi derler ama kk kurduğu sisteme laf etmezler , bir dede donunda salliyor
Hepsi boş iş icraat muhalefet komple değişmeden is olmaz
hala çevresindekileri kovuyor olm sen mansur ekrem i yanına alıp kazanamadın sırf insanlar senin ismin var diye oy vermedi neyi zorluyorsun s git işte rahat bırak bizi hayatımızı mahvettin zaten.
-
daha 2 yıl önce hükümetin ekonomi polikasını(?) bırak savunmayı
yalayan cem küçük bile, ekonomi kötü diyor.
ama ülkede sürekli olarak chp konuşuluyor!
KK gizli Erdoğan'ı iktidarda tutma projesidir. O yüzden o koltuktan talimat almadan kalkamaz. Sürekli kaybedip karşısındakine koltuktan kalkamıyor demenin başka bir açıklamasını ben bulamıyorum.
-
-
Zorda kaldıkça gaz alma çalışmaları yapılıyor işte...
Yavaş yavaş aynı kadroları ilerleyen süreçte parti içinde değerlendirmeye devam edecektir dedi dersiniz. Tanju Özcan'ın dediği Değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez parti sözcümüz var demişti :) ( Dede'den CHP vekili ve 7-8 dönemdir CHP'den vekil ve parti sözcüsü olan Faik Öztırak'ı kast ederek. )
Veya değişim değişim diyorlar. Bakan olacak diye vekil yapılmayan Engin Özkoç'u gene danışmanı yapıp Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yaptı deniyor... Eee ne anladık bu işten aynı isimleri döndür dolaştır takla attır mantığı bunu yiyen kişiler KK savunmaya devam edebilir. Ama vatandaş yemeyecektir...
Not: Bu arada ne kadar yetmese bile sevindim biliyor musunuz danışmanlarının değişmesine. CHP'li olmadığı mhalde rahatsız oluyordu bu liste neydi böyle.
Baş danışman listesi şu şekildeydi.
Tuncay Özkan,
Ünal Çeviköz,
Erdoğan Toprak,
Hacer Foggo,
Jeremy Rifkin ( Bu adam bir kere Türkiye'ye gelmeden binlerce dolar maaşını aldı gitti :) )
Deniz Demir'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isimle yollar ayrıldı.
( Bu listedekiler CHP'ye full zarar yazan isimlerdi. Tek Deniz Demir'i tanımıyorum.) Bunlara Ek Sezgin Tanrıkulu ve İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu'da giderse muhalefet azda olsa toparlayabilir. Ama KK gitmeden işleri imkansız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Haziran 2023; 23:38:17 >
-
kemmaall dede kendini de kovdursana şu partiden parti bi rahat etsin
-
Gelenler gidenleri aratır merak etmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KK GİTMEDEN PARTİ DÜZELMEZ. DEĞİŞİM ŞART. KAZANILACAK SEÇİMİ HEDİYE ETTİ KK.
-
-
HEPSİNE BEN CHP Lİ OLARAK LAF SÖYLÜYORUM. BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞMEDEN CHP SEÇİM KAZANAMAZ.
-
Süper ton var yukarıda şimdi de aklı sıra CHP eleştiri yapanları fetocu diyor
Ok trol ak trol den berbat en azından ok trol iktidar diye savunuyor ok Tirol neden savunur anlamam
Para ah ah
a gider b gelir laikin zihniyet aynı olduğu sürece hezimet.
En Beğenilen Yanıtlar

Danışmanlarından sonra kendinide partiden kovsa partideki en önemli icraati olmuş olurdu :)
|
hala çevresindekileri kovuyor olm sen mansur ekrem i yanına alıp kazanamadın sırf insanlar senin ismin var diye oy vermedi neyi zorluyorsun s git işte rahat bırak bizi hayatımızı mahvettin zaten. |
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- hyperbon sakız boykot mu
- semerşah hangi cemaatin
- iş kurmak istiyorum
- 2024 en çok satan arabalar
- disney plus türkiye fiyatı
- 5.5 g
- pasaport yenileme ücreti 2025
- 5g ihalesi ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X