Teğmen
03 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 166 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar.
Kardeşime sistem topladık.

Ryzen 3600
GTX1650 Super
B450M Anakart
Tek slot ram 3000Mhz Belki sonra 2 olur
1 ssd
1 hdd
3 adet fan ışıksız

Mevcut sistemde. Elimizde Corsair'in VS450 450W güç kaynağı var. Sisteme yeterli gelir mi sizce? Güç hesaplayıcı sitelerden hesapladığımız kadarıyla yetiyor ama gerçek hayatta nasıl olur? O.C ile işi yok. Tak Çalıştır oyun oyna sistemi olacak. Ne dersiniz. Teşekkürler.
Başlıkta belirttiğim gibi 990 saat oyun süresi 250 wini olan hesabımı tercihen silver en yüksek nova 2 hesap ile takaslamak istiyorum. Öm ile ulaşabilirsiniz. Saygılar. İyi oyunlar.
Silinebilir aynı konu tekrar açmışım.
120 LvL Char arıyorum Chin tercihimdir ama sağlam Europada olur...
https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82
Burdan bir üniversitelerin verdiği mail adresi ile üyelik alıp doğrulama yaptıktan sonra keyi veriyor.Kolay gelsin.
Bootes serverında Chine str bow ve ya glavie ilk tercihimdir.350TL ye kadar çıkabilirim.Detaylar pmden görüşülür.İyi forumlar.
Herkese iyi forumlar.Evdeki arçelik marka çamaşır makinesi sizlere ömür.Bu yüzden bir makine almaya karar verdik.Düzce'de oturuyorum o yüzden bakarak alma şansım maalesef yok.İlk başta Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ93F29EU modelini pek fazla araştırmadan hızlıaldan sipariş geçtim.Ancak kendileri o kadar hızlı ki 8 günde ürünü tedarik edemediler.Bende siparişi iptal ettim.Daha sonra bu model bir çok olumsuz yorum okuyunca birazda iyi yaptım diyorum.Şu an makine seçiminde kararsızım.

AEG Lavamat 75270 FL - 1299TL
Bir çok kez bu ürün tavsiye edilmiş.Ancak gördüğüm kadarıyla çok da yeni bir ürün değil.Kargo süresi de altı gün olarak gözüküyor..Samsung modellerine baktım.Herkes farklı düşünüyor.Çok kafam karışık ve bunun için her türlü tavsiyeye açığım.Ürünü almışken biraz yeni teknoloji ve de dayanıklı olmasını istiyorum.Hızlı bir şekilde bu işi halletmem gerekiyor.Evde çamaşır dağ gibi birikmiş durumda.Teşekkürler.(Paraf ile taksik yaparak alışverişi gerçekleştirebilirim.)
Merhabalar.Başlıkta belirttiğim gibi ekranda 1 cm arayla çizgiler belirdi.Çizgiler uzun süredir var galiba.Ancak kırmızı bir arkaplan resmi uygulayınca(Kırmızıda daha çok belli oluyor) yeni yeni farkediyorum. Kırmızıda net olan çizgiler diğer renklerde çokta belli olmuyor.Bilgisayarın performansında sıkıntı yok.Kabloyla alakalı olabilir mi? Teşekkürler.
http://img32.imageshack.us/img32/6163/93543550.jpg

Merhabalar.Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
http://www. elektrotekno.com/about40175.html
Bunun gibi bir proje yapmam gerekiyor.Benim yaptığım tasarımda bazı eksiklerim var.Karşşılaştırma yapmam için bu dosyayı indirmem gerekiyor.**** sitesinde üyeliği olan bir arkadaş yardımcı olabilirse ömrümün sonu kadar minnettar kalırım.Hatta Düzceye yolu düşerse her konuda yardımcı olabilirim.Teşekkürler.
Sistem şu şekilde
AMD FX-8120 Bulldozer AM3+
Gigabyte 990XA-UD3
Sapphire HD 6850
Corsair Force GT 120 GB+Seagate 750 GB + 500 gb western digital
8 Gb G.Skill Ripjaws 1600 MHz DDR3
7850 siparişi verdim.Belki daha sonra iki tane alıp cf yapabilme ihtimalim var.O yüzden 700-1000 w arası 250 300 lira arası bir güç kaynağı arıyorum.Piyasada seçenek çok.Ayrıca bu tek kanalda çok akım veren güç kaynakları ile parça parça az akım veren güç kaynakları arasında ne gibi farklar var.Teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 528
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 152.909 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.