Şimdi Ara

Kılaçdaroğlu Açıklama Yaptı! Yine İSTİFA Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Mayıs 2023; 0:0:35 >

• Koltuğa hür iradesiyle oturmadıki istediği zaman istifa etsin. Otutturanların kalk demesi lazım.

Bir sonraki seçime 80 yaşında olacak. Eminim muhalefette keyfi yerindedir. Derdi tasası yok, gül gibi devletin imkanlarından senelerce faydalanıyor. İstifa edip ege bölgesinde bahçesinde marulmu yetiştirecek ?

muhalif olan yakın arkadaşlarım, ki bunlardan ikisi doktoralı mühendis, su gibi İngilizce konuşan, yurt dışına çıkan insanlar. bunlar bile sonuna kadar KK'ciler. seçim öncesi Kk'yi eleştiren muhaliflerle alay ediyolardı. şimdi sonuç netleşince ben Kk'yi eleştirdim gene bunlara, baktım hâlâ tavırları aynı. "KK herşeyi doğru yaptı ama halkın kapasite buyken kimse RTE'ye karşı seçim kazanamaz" diyolar.

seçmen buysa KK niye istifa etsin. 100 yıl oturur koltukta.
  • Az kalsın "Biz kazandık" diyecek sandım.

• Kaybetti , yaptığı konuşmaya bakarsan kazanmış gibi şekillere giriyor.  

• Mücadeleye devam pirom, 2028'i de Bilal'e kaybetmeden emekli olma

• Bilal'ı sokmaz ERdoğan damadı sokacak Bayraktar'ı bu net bilgi

• Temmuzda chp referanduma gidilecek
    Aday olmaz heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil, yüzsüz adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıl daha devam reise çalışmayaaaa. kemall dede varooolll..

• Adam seçimi kazandık demedi bir tek onun dışında her şey sanki mükemmel gitmiş gibi konuştu.

Valla sizin işiniz zor.

• Dedeyle devaammm 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birileri diktatörlükten mi bahsediyordu ?

• Nasıl oy verdim buna halen inanamıyorum,bir daha akp ye oy verene kimse koyun demesin bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Mayıs 2023; 22:16:37 >
  • Koltuğa hür iradesiyle oturmadıki istediği zaman istifa etsin. Otutturanların kalk demesi lazım.

Bir sonraki seçime 80 yaşında olacak. Eminim muhalefette keyfi yerindedir. Derdi tasası yok, gül gibi devletin imkanlarından senelerce faydalanıyor. İstifa edip ege bölgesinde bahçesinde marulmu yetiştirecek ?

• Demokrat dede     

İnce açıklıyor işte.

Taha GMTSyoutube
    Muharrem İncenin ''çıkmışsın Yenmiş , çıkmışsın Yenmiş , Yenmişte Yenmiş'' Sözleri Kanalıma Abone Olmayı Lütfen Unutmayın Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Muharrem ince Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmişte Çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=HjWamyaZzSQ

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 28 Mayıs 2023; 22:0:21 >
  • istifa et KK olmuyor git artık iyi bir insan olabilirsin fakat git artık git

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

2018 de kime vermistin ?

• Sktr git artık bu partinin başından yeter…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

boş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.